- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin şekercimHayırlı bayramlar hepinize.. Burda yeniyim kuralları filan bilmiyorum tartilma günü cuma ise cuma günüdenmi başlamam gerek? Yoksa bugün basliyabilirmiyim , zaten kaç haftadır diyet yapıyorum.. Bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar :)
safi sen hangi takımdasın bacım boştaysan gelsene bizemesajlar silinmiş ama ben yine yazıyım günaydın hepinize arkadaşlar
aslında çok uykusuzum ama 1 saat yürüyüşten geldim şimdi
diyette süper gidiyor sadece dün 1 tane dökme çikolatalardan yedim o kadar
hiç tatlı yemedim ama baklavaları çoooook canım çekti
hayırlı cumalar
saafı bayramda bır ıkımız buraya gelıyoruz herkesler gezmelerde demek
Slm kizlaar hayret buraya bugün kimse uğramamış (??)..
Bugün kalkar kalkmaz cayimi ictim ardindan güzel bi kahvaltı yaptım.. Nedense canım bisey istemiyor zorla meyve yemeye çalıştım ama 4-5 üzüm yiyebildim normalde abur cuburlari yiyen ben bugün yeme istegim olmadı nedenini anlayamadım.. Şimdide yeşil cayım bitti almaya gidiyorum.. Benden bukadar herhalde benden baskası yok burda Yanlız kaldım ..
ne güzel geçmiş günün tatlışş..iyi geceler tatlı rüyalar şekerelmashekerım. akrepcım bazramın verımlı gecmesıne sevındım.
ben de bugun butun evı temızledım yuzmeye gıttım aburcubur da yemedım ıns. hafta boyunca boyle devam eder.
kımse yok sımdı burda ben de yatıcam. ıyı geceler.
naptın şeker.nasıl becerdin o kadar kilo almayı..benimki de soru mu şimdi dimi..homini gırtlak ye sonra da sonuç bu tabiikızlar nabersiniz bayramınız nasıl geçti..ben bayram da kilo aldımm yaaaa(hemde fena dün bi tartılayım dedim durum kötü yazmaya bile yüzüm yok artık tahmin edersiniz herhalde önümüzdeki cuma kendimi ne kadar toplarım bilemiyorummmm
selamunaleykum bayanlarr
nasilsiniz bakalim yavru kuslarr valla birturlu gelemedim
bayraminiz nasil gectii benimkisi berbatt cok edim sistimm cok yogundum misafirim vardi bugun gitti yenice oturdum popom yeni yer gorduu ama bir yorgunum uyusam ne guzel olur ama nerdee
siz neler yaptiniz aklim hep burdaydi diyecem ama ne yalan soyleyim dusunmemek icin burayii caba sarfettimki daha cok yiyim diyee vede sonucunda cok harika yedimm artik bilmiyorum daha tartilmadimm
neyse kizacak bana birileri yok yada sevinecekmi desemm ne desem bilmiyomm
slm ederimm hepinizee opuyorumm azicik musadenizle soyle iki seksen uzanayim
güzel bir gün geçirmişsin sevindim posicim..Iyı aksamlar kızlar.
esım bugun maca gıdıcek dıye sabahın 6 sında yola cıktık. esım benı ve yusufu maca gıdecegı dıger arkadasının evıne bıraktı
arkadasının da 4 cocugu vardı yusufu mıncıklaya mıncıklaya sevdıler oynadılar oyle kı yusuf asırı sevgıden aglaldı
oyle cok aburcubur yemedım oncekı yeme alıskanlıgım gıbı gectı hergun. tabı onceden de kotu beslenıyordum
uzun sureden berı tartılmıyorum yarın bakıcam ınsç kıloma. bakalım artmıs mı azalmıs mı?
bu bayram da bır sekılde boyle gectı ıns. bari bu bayramdan sonra toparlarım kendımı...
yusuf uyudu sımdı esım de kıtap okuyor.
ben de yusufu uyuturken kıtap okumaya basladım 'Okuzler kıtabı' :) pozıtıf anlamda cok degısık bır kıtap.
tarıhten bu yana hadımlıgı gunumuz modern manevı hadımlık ıle ılıskılendırıp bıraz da Ti'ye alıyor.
neyse kızlar ben de cıkıyım yapacak bısey bulamazsam yatıyım zaten bıraz bogazım agrıyor.
Iyı geceler
[COLOR="darkred
naptın şeker.nasıl becerdin o kadar kilo almayı..benimki de soru mu şimdi dimi..homini gırtlak ye sonra da sonuç bu tabii
ben hiç tartılmadım..ama akşamları yemek yemedim dün hariç tabii son hafta içine rahatlıkla girebildiğim pantolonumun içine hala girebiliyorum ama...
gayet rhatım şişliğim yok şükür..bakalım cuma nasl olucak :26: [/COLOR]
aynen öyle şekerim homini gırtlakk:) yarın devam artık yarın menümü yazmayada başlarım inş. bide bugün pantolon aldım biraz dar, ya ben zayıflıycam yada biraz esniycek başka oluru yok:))