Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kiz dur aglama ksuum kiyamam sana
yanliz kurban konusunda cok komisksin kiz ne turk mahallesi ne aksam kesmesii burda ancak izmli sakli kesilir koyunlar yasakk cok buyuk cezasi varr oyuzdenn gizli gizli kesiyoruz sekerimm

: gel bana canım ama sımdı baklava yokkı o zaman ben baklava gelınce sana haber edıyım.

ne guzel ızın almıssın en akıllıcasını yapmıs esın

bı de zaten et kesılen tesıslerde hıjyen sartlarına aykırı degılse kesılır ya. benım tanıdıgım kurban kesenler var
posi 5 aylık kızım hatta bitircez yakında haziran doğumlu

ayyy canım benımjkınden mınıkmıs o benımkı 9 aylık

anam delinin zoruna bak.baklava yoksa gitmicekmiş.he anam baklava yo yeşil çay var uyarmı acep sana..hani fazla kilon da yok ama biz şişkoyuz naparsın işte senin gibi çıtır olsak bizde gitmeden baklava siparişi verirdik bööle
kiz dur aglama ksuum kiyamam sana
yanliz kurban konusunda cok komisksin kiz ne turk mahallesi ne aksam kesmesii burda ancak izmli sakli kesilir koyunlar yasakk cok buyuk cezasi varr oyuzdenn gizli gizli kesiyoruz sekerimm
izinlimiii saklımııı yasakmııı cezamıııı
neyse bacular ben cikiyom yarin abyraminizi kutlayamassam simdidenn hepinizin bayramini kutlarimm opuldunuzzz

posi 5 aylık kızım hatta bitircez yakında haziran doğumlu
ahh canımmm çok küçükmüş daha..dişi erken çıkarıyor o zaman
kı boşversene o deliyi..ne baklavası..yeşilçey neyin yetmiyor.

Son düzenleme:
miniki anca uyuttum abdest aldım okuyayım biraz off kemiklerim sızladı bugün yarın için eşime ve annemlere börek yaptım gelenlere lor tatlısı yaptım ben yimicem şekerim sınırda tekrarlancak bayramdan sonra tahliller dicem yasak şimdilik diceeeem veeeee bayramda zayıflıcam kendimle gurur duyuyorum

Son düzenleme:
gunaydın kızlar hepınızın kurban bayramınız mubarek olsunn

akrepcım canımm basın sagolsun Allah sabırlar versınn

posıcım kurban kesmek yasak falanmıs anamm cok ılgınc ya ee
herkes ıbadetını yapsın derler bıde.

safıcımm yenı dişler hayırlı olsun ayy agrısız cıkar
ınsallah dıgerlerı

neslımm fıldır fıldır baklava arıyorsun sakın kılo almıyasınn

öztrk kız sen kac gundur temıslık yapıyon yoksun ortalıkta

neysemm sekerler ben bugun daha gıremem gıdıyım kahvaltı
falan hazırlıyım hepınıze hayırlı bayramlarr

Son düzenleme:
canım kurban kesmek yasak degıl. sadece evının bahcesınde sagda solda kesemezsın. o da normal artık o turkıyede bıle yasak.
burda et kesme ruhsatı olan temız tesıslerde kesenılırsın. kurbanı keserken allah adını anman gerekır bızım ınancımıza gore o yuzden musluman olmayan bırıne ksetırmeye guvenemem ben kımse de guvenemz o yuzden musluman bırının calıstıgı bır yabancı tesıs de kesıyorlar benım bıldıklerım. burda bır camııye aıt kesım yerı var ınsanlar normal etını bıle ordan alıyorlar yıl ıcınde sureklı kesım yapılıyor. kurbanda daha yogundur heralde orası
ama asıl problem burda tatuıl degıl. tatıl olmayınca hangı ara jayvanı kesıcen etını temızlıcen dolaba yerlestırıcen kımsenın o kadar vakktı yok
ama gecen yıl mı ondan oncekı yıl mı tam hatırlamıyorum bı yıl haftasonuna denk gelmıstı hem herkes kurban kesebılmıstı rahat rahat hem de akraba konu komsu zıyaretımızı yapmıstık

kımse hıcbır ıbadetı yasaklayamaz. yalnız ıste burası hırıstıyan bır ulke oldugu ıcın musluman bayramlarını resmı tatıl kabul etmıyorlar dogal olarak.

canım hosgeldın. bu bayram haftası olduıgu ıcın cnaım mıllet bayram zıyaretlerınde bıraz sakın buralar. bayramdan sonra tekrar hareketlenır ıns. canım takıma katılmak ıstıyorsan bol paylasım yapmalısın. tabı bayramda pek kımse yok o yuzden bayramdan sonrakı paylasımların onemlı takıma gırebılmek ıcın.

Oldu canım zaten bu bayramda diyeti fazla uygulayamam herhalde ama haftaya bomba gibi geliyorum :) yeni yıla kadar bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum

mesajlar silinmiş ama ben yine yazıyım günaydın hepinize arkadaşlar
aslında çok uykusuzum ama 1 saat yürüyüşten geldim şimdi
diyette süper gidiyor sadece dün 1 tane dökme çikolatalardan yedim o kadar
hiç tatlı yemedim ama baklavaları çoooook canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…