canım benim yaa..gerçekten de çok zormuş inan çok duygulandım şimdi sizin adınıza..gözlerim doldu kızresmen mahrumiyet ortamı..akşamları kesme ortamı felan olmuyormu.hani türk mahalleleri felan.canım benim ya.sen üzülme ama olurmu.msnde de olsa görüşürüz görüşürsün ailenle de..ben evde msn pek açmam bayramda ama senin için açık tutucam şekercim canın sıkılırsa konuşabilesin diye benimle.
sağlıklı ve huzurlu olunda gerisi önemli değil..sabah haber aldım.eski komşum manevi teyzem vefat etmiş.epey vardı yaşı.hemen hemen 2 aydır da komadaydı.iyi haberlerini beklerken dün akşam 5 gibi vefat etmiş.geçen kurban bayramı birlikteydik.bu bayram göç etti teyzem kurban bayramını farklı yerde yapıcak.hayat işte..
bu haberi aldım 10 dk sonrası acı bir fren ve feryat koştum ki ne göreyim.adamın biri arabanın altındacaddeden karşıya geçerken ..yol kapandı hemen.ambulans geldi.götürdüler adamı.bayram alışverişine çıkmıştı belkide ailesi acı haberi alıcak.Allah yardımcıları olsun..en önemlisi sağlık huzur ve herşeyin hayırlısı
gel bana canım ama sımdı baklava yokkı o zaman ben baklava gelınce sana haber edıyım.slm kizlarrr ya bugun cook yogun bir gundeu kusura bakmayin olurmuu
anamm kiz posi esin izin almadimi benimkide calisiyor ama izin aldii gitmiyecekk ise insallah bu bayram iyi gecer gecen bayram calismistii cok kotu gecmistii
aa kiz ben sana gelimm posicim sen merak etme ama ben trden gelen baklavadan isterimm ona goree varsa gelirim yoksaa gelmem
posi 5 aylık kızım hatta bitircez yakında haziran doğumlu
ilginiz için teşekkürler kızlar diş çıkarıyor ön üst dişi
anam delinin zoruna bak.baklava yoksa gitmicekmiş.he anam baklava yo yeşil çay var uyarmı acep sana..hani fazla kilon da yok ama biz şişkoyuz naparsın işte senin gibi çıtır olsak bizde gitmeden baklava siparişi verirdik bööleslm kizlarrr ya bugun cook yogun bir gundeu kusura bakmayin olurmuu
anamm kiz posi esin izin almadimi benimkide calisiyor ama izin aldii gitmiyecekk ise insallah bu bayram iyi gecer gecen bayram calismistii cok kotu gecmistii
aa kiz ben sana gelimm posicim sen merak etme ama ben trden gelen baklavadan isterimm ona goree varsa gelirim yoksaa gelmem
kiz dur aglama ksuum kiyamam sana
yanliz kurban konusunda cok komisksin kiz ne turk mahallesi ne aksam kesmesii burda ancak izmli sakli kesilir koyunlar yasakk cok buyuk cezasi varr oyuzdenn gizli gizli kesiyoruz sekerimm
neyse bacular ben cikiyom yarin abyraminizi kutlayamassam simdidenn hepinizin bayramini kutlarimm opuldunuzzz
ahh canımmm çok küçükmüş daha..dişi erken çıkarıyor o zamanposi 5 aylık kızım hatta bitircez yakında haziran doğumlu
kı boşversene o deliyi..ne baklavası..yeşilçey neyin yetmiyor.:
gel bana canım ama sımdı baklava yokkı o zaman ben baklava gelınce sana haber edıyım.
ne guzel ızın almıssın en akıllıcasını yapmıs esın
bı de zaten et kesılen tesıslerde hıjyen sartlarına aykırı degılse kesılır ya. benım tanıdıgım kurban kesenler var
ayyy canım benımjkınden mınıkmıs obenımkı 9 aylık
canım kurban kesmek yasak degıl. sadece evının bahcesınde sagda solda kesemezsın. o da normal artık o turkıyede bıle yasak.gunaydın kızlar hepınızın kurban bayramınız mubarek olsunn
akrepcım canımm basın sagolsun Allah sabırlar versınn
posıcım kurban kesmek yasak falanmıs anamm cok ılgınc ya ee
herkes ıbadetını yapsın derler bıde.
safıcımm yenı dişler hayırlı olsunayy agrısız cıkar
ınsallah dıgerlerı
neslımm fıldır fıldır baklava arıyorsun sakın kılo almıyasınn
öztrk kız sen kac gundur temıslık yapıyon yoksun ortalıkta
neysemm sekerler ben bugun daha gıremem gıdıyım kahvaltı
falan hazırlıyım hepınıze hayırlı bayramlarr
Hayırlı bayramlar hepinize.. Burda yeniyim kuralları filan bilmiyorum tartilma günü cuma ise cuma günüdenmi başlamam gerek? Yoksa bugün basliyabilirmiyim , zaten kaç haftadır diyet yapıyorum.. Bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar :)
canım hosgeldın. bu bayram haftası olduıgu ıcın cnaım mıllet bayram zıyaretlerınde bıraz sakın buralar. bayramdan sonra tekrar hareketlenır ıns. canım takıma katılmak ıstıyorsan bol paylasım yapmalısın. tabı bayramda pek kımse yok o yuzden bayramdan sonrakı paylasımların onemlı takıma gırebılmek ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?