hmm kosusturma ıse yarıyor dıyorsun yanı
ben aksama kada evde oluyorum dısarı cıksam da cok yorulamıyorum etrafta dolanıp gelıyorum eve. ama yok ben bu sıralar kapıldıgım melankolıden bır kurtulıyım ben de dıpcık gıbı devam edıcem dıyete
bılmem :44:
bak sana tavsiyem sıkma kendini hiç takma kafana kaç kilosun bilmiyorum ama korunma bebiş olursa olur zaten böyle kendini kasmamış olursun biz şimdiye kadar hiç korunmadık yani emzirme dönemleri hariç kısmet işte diğeri 4 yaşındaydı hamile kaldığımda 18 ay emzirdim sadece
canım 62 kıloyum
ılk bebekte planlıydı. ben uzun sureden berı emzırmıyorum
ıkıncıyı de planlamaya calısıyorum. bu ay hamıle degılsem vazgecıcem zaten ıkıncı bebek ısınden
bence planlı yapma madem emzirmiyorsunda hiç korunma kendiliğinden olur düşünmezsen
emzirirken hamile kalınırsa bebek kusar ve ememezmiş ondan korunmak önemli emzirirken
kızlarr ben bişi yaptım
kilo vermediğim gibi bide üstüne aldım
göbekliyim şişkoyum
pişmanım
günaydın kızlar..nasılsınız bakalım bugün..
dün akşam epey rahatsızdım.kızım da fena öksürüyor..bu hastalık geçiyor derken öksürüğe bıraktı sanırım yerini..kaynar içirdim kıza akşam.yatarken boynunu sırtını göğsünü viksledim havlu koydum.ayy yazık öksürdükçe çocuk benim içim parçalanıyordu sanki.dün gece ben öksürdükçe eşim benim üstümü örtüyordu.kızım öksürdükçe de kalkıp kızımın üstüne bakıyordum acaba açtımı üstünü diye.evde zincirleme hastalık durumları mevcut.inşallah bayrama kalmaz bişeyimiz. :94::94:
hayırlısı olsun canımgunaydın
akrepcım gecmıs olsun. allahtan haftasonuna denk geldı ıyıce yatın dınlenın aksama kadar yatın gerekırse. ıyılesmenın en ıyı yolu dınlenmek
yok kızlar bebek felan ya. ben 2. bebegı yapıyım dıye dusunuyorum 2. bebegı hemen yapsam hem avantajları hem de dezavantajları var bu ay hamıle degılsem vazgecıcem 2. bebek ısınden. ay sonu bellı olucak bakalım.
çok teşekkür ederim canım.denicem onuda..herşeyin hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin
akrep bal ve karabiberi limonla seyrelt içir çocuğuna kendinde iç üstüne bir kaşıkta sade bal iç her öksürük arttığında ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor oğlanada banada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?