bundan sonra puskul gıbı heryere pesınden gelıcem
delimisiinn tabi farkediyor wc..sabah kalkarkalkmaz tartıldım ben sonra wc ye gittim 500 gr daha farketmişti
dedim sana bana takıl diye ama sen naptın akşam hüplettin misafirlerle.bu onların acısı.sen şükret sadece 200 gr la kurtardın..sen bana takılmaya devam et şekercim.hiç bozma moralini.bayram sonu burda halay çekcez senle beraber
neyse ben kahvaltıya geçiyorum
ahh ahh su sabır ısı olmasa beklerım gıder yaglarda sabredemıyorumkıminnoş prenses
bu kadar üzme kendini yemene dikkat edersen verirsin sabırlı ol
bak ben dikkat etmedim verdiklerimi bi güzel geri aldım şimdi tekrar vermek için uğraşıyorum
kendimi akrebin ellerine teslim ettim
:18:
bencede akrep benı kampa alsında bıdahada cıkarmasınn su halıme bak ya
minnoşum ne desem bilemedim kı sımdı.
ama ağlayıp kendını harap etmeo kadar spor yaptın.emınım incellmişsindir.
umudunu asla kaybetme.bir yerlerde yanlış yapıyorsun demekkı ama nerde ?
bayram dönüşü en iyisi akrep bızı kampa kalsın.bu aralar motivasyonumuz düştü
hazır sporada baslamışken sakın bıakma kendini....
Kızlar şimdi telefon çaldı.kuzenimi doğuma almışlar.beni çağırıyorlar
o kadar heyecanlandım kı :) bi kızımız olacak ne güzel .mis gibi kokar şimdi o .
neyse ben kaçtım hepinizi öptüm muck
kız minnoş beni çağırdın nerelere kayboldun...
bak hastam geldi işte...
hoşgeldiiiingeldim geldim ben geldim....
kıs dövücem seni haaa.. akşamları o kadar yediklerini saymıyor sporu suçluyor yahuu..geldım meyvem geldımm ay acılmadı sayfa bı turlu hooff meyvemm okadar
da pılates yaptıgım halde gordun dımı yıne kılo aldım ıste hemde 200 gr
ama bayramda pılates yok kendım evde yapıcam tabı kayınpederın evınde nekadar yapabılırsem acaba spora basladım dıyemı vucudum topladı bılmıyorum
ama akrebımın demesı gıbı mısafır gecelerımde oldu onunda etkısı var hem akrebımın
kapmına gırıcem bayramda hemde sporumu yapıcam yok eger yıne kılo alırsam
bu sporu bırakmayı dusunuyorum valla ne bu ya spor yapıp kılo alıyorumm
geldım meyvem geldımm ay acılmadı sayfa bı turlu hooff meyvemm okadar
da pılates yaptıgım halde gordun dımı yıne kılo aldım ıste hemde 200 gr
ama bayramda pılates yok kendım evde yapıcam tabı kayınpederın evınde nekadar yapabılırsem acaba spora basladım dıyemı vucudum topladı bılmıyorum
ama akrebımın demesı gıbı mısafır gecelerımde oldu onunda etkısı var hem akrebımın
kapmına gırıcem bayramda hemde sporumu yapıcam yok eger yıne kılo alırsam
bu sporu bırakmayı dusunuyorum valla ne bu ya spor yapıp kılo alıyorumm
hoşgeldiiiin
kıs dövücem seni haaa.. akşamları o kadar yediklerini saymıyor sporu suçluyor yahuu..
bak şekercim şunu unutma yaptığımız vücut egzersizleri sadece vücudumuzu şekillendirmeye yarar..kilo verirken sarkmalar olmaması için sağlık için yaparız.o kadar kalori kaybettirmez bize.e sen hem yedin hem spor sana önceden de dediğim gibi kas yapan kadınlar gibi olursun diye.bu yüzden işte..ev işleri daha çok kalori yaktırır bize..
yürüyüş koşu ev işleri ip atlama yağları yaktırır kilo verdirir ama diğer egzersizler şekil güzelliğimiz için lazım..
yoksa senin gibi mucize beklemek çok yanlış.ben şunu da yiyeyim nasılsa spora gidiyorum dedin ve sonuç bu işte..
sen akşamları meyve ye sadece.yürüyüş yap bol bol.egzersizlerle de şeklin süper olsun.ortaya çıksun bir afeti minnoşş:87:
minnosum bende cok zorlanıcam bayramda ama sağlık daha önemli kac gündür nasıl dayanıcan diyip duruyordum bu sabah bi ağrı basladı karınım üst tarafında dr safra kesesinden olabilir dedi inş bayramda sağlığıma bişi olmaz kilolar gidicek nasıl olsa.. gezmeyi planlamıstım ben yaaa...
hayırlı olsun canım. ıns. kolay bır dogum olur.Kızlar şimdi telefon çaldı.kuzenimi doğuma almışlar.beni çağırıyorlar
o kadar heyecanlandım kı :) bi kızımız olacak ne güzel .mis gibi kokar şimdi o .
neyse ben kaçtım hepinizi öptüm muck
2.TAKIM
akrep33 ( 67 / 66,1 / 0,9 / 1,34%)
Poseidon83 ( 62/ / / %)
neslihan (78,3 / 78,3 / 0 / 0,00% )
minnoş prenses ( 69,5 / 69,7 / -0,2 / -0,29%)
selma12. ( 83,9 / 84,5 / -0,6 / -0,72%)
karamel_guzel ( 68,6 / 68 / 0,6 / 0,87% )
oztrk ( 66 / 66,1 / -0,1 / -015%)
lolo( 81,2 / 82 / -0,8 / -0,99%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 576,5 / 576,7 / -0,2 / -0,03 )
posii seni bekliyorum canım.aynı yaziim istersen..farketmez zatii batmışız batıcağımız kadar..
sanırım takım kuralları olmazsa da olmuyor..bayram öncesi başlıyor o zaman bu kurallar..
kurallara uymak da gönlünüze kalmış..zayıflamak isteyen uyar..sonuçta keyif meselesi.
zorla güzellik olmaz
posi senmi çağırmışdın kuzu taşındık biz bu hafta teyzemler bizde kalıyorlar ev yerleştirdik teyzemde üye olmuş buraya yanıma gelince yakaladıydı beni anlatmıştım herşeyi ssafi52 olarak almış oda birsüre daha bizde kalacaklar gerçi tabağımı hep o hazırladı kendine ne kadarsa banada o kadar bide kardeşimin doktor işler vardı sabahları oralara koşşturdum hiç oturmadım yani sürekli hareket halindeydim tam tüyosunu bilmiyorum aslında
ya bu arada -0.09
-0.78den önce geliyor demi
bak sana tavsiyem sıkma kendini hiç takma kafana kaç kilosun bilmiyorum ama korunma bebiş olursa olur zaten böyle kendini kasmamış olursun biz şimdiye kadar hiç korunmadık yani emzirme dönemleri hariç kısmet işte diğeri 4 yaşındaydı hamile kaldığımda 18 ay emzirdim sadece
ya bu arada -0.09
-0.78den önce geliyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?