- 31 Ağustos 2007
- 1.049
- 3
- 40
Silvişim öncelikle teklifin için çok tşk ederim. beni onure etti.
ancak bunu öncelikle gönüllü arkadaşlara bırakmak isterim.çünkü ben şimdiye kadar bir kez bile kopyalama işini beceremediğim için yapmadım senin yada kocaelinin yapmasını bekledim.bunun sorumluluktan kaçmak gibi algılanmasını istemem ama şu aralar bunu yüklenebilecek konumda değilim.
iznin olursa bu konuda gönüllü arkadaş arayalım.benim önerim muhasebeci bir arkadaş var o iyi olacaktır.
BU ARADA MEGİLARADA 68.3 63.3 E DÜŞMÜŞTÜ AMA 0 GÖRÜNÜYORDU. HERHALDE YANLIŞLIK OLDU DİYE DÜZELTTİM. BİR DİKKAT EDİVER LTF.
peki singingim.satece bi teklifti sen nasıl istersen...meginin bildirminde hata benim.listeyi editlerken sanırm yanlış tuşa bamışım.teşekkür ederim dikkatin için. a.s.
ayyyy ben onu yanlış yazmışım yaa
68.3 olacaktı
sabit yani bu hafta malesef
megicim sen gönderdiğinde doğruydu ben listeyi değiştirirken yanlışlık yapmışım.senin olayda bi payın yok yani.
evet kızlar şimdi yardımcı konusna gelelim. takımda yardımcı olmaya gönüllü arkadş arıyorum. ben varım diyen lütfen bir adım öne çıksın :)
unutmadan bu gün yeidkleirmide yazayıjm öyle çıkayım.
khavlatı : 1 dl karper,1 dl çok tahıllı ekmek 1 bardak süt
ara yok
öğle: kuurfasülye , pilav,salata ve şehriye çorbası. 2 minik dilim mısır ekmeği
ara: meyveli yoğurt
akşamırasa.
30 dk yürüyüş. 1 lt su
hepinize iyi geceler... bide bide son olarak bu hafta çok kötüydük. takımda bendne başka gr oynatan olmamış malesef.nasıl yapcakz hiç bilmiyorum