- 8 Ağustos 2008
- 35.280
- 42.239
- 1.123
canım araların yok..bu gün yediklerim
sabah: nesfit yarım yağlı sütle
öğlen 4 dolma 4 köfte 2 dilim patlıcan 2 dilim kabak kızartması yarım bardak cacık
akşam:siyah üzüm dondurma
öğlen de çok olmuş ve kızartma cıss..ya 4 dolma cacık yada 4 köfte cacık olsydı süper olucaktı..üstelik yarım bardak cacık nasıl oluyorki..koca bir kase içseydin mesela..süper kilo verdirir hem de tok tutar..
akşam da şeker yüklemişsin kendine..insülin değeri yükselmesi demek çabuk acıkmak demek ve vücudun yağ depolaması demek canım.ve akşam olması daha tehlikeli tabii..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbugün 5 günde 5 kilo diyetinim son günüydü
gün içinde toplam 1 litre süt içtim
yarım kilo yoğurt yedim
5 tane köfte yedim buda benim bu diyet için kaçamadığım
3-4 tanede çiçeklerden yedim
2 litreyi aşkın su içmişimdir
70 mekik çektim, 30 dakika yürüdüm,30 dakika masaj yaptım
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisiyi akşamlar kızlar
bugun yediklerim
sabah:1 dilim ekmek,yarım yumurta,1 dılım peynır,1bardak çay,domates salatalık
ara:1 armut
öğlen:1 kase k-flakes yağsız sütle
ara:3 tane hurma
akşam:2kasık pılav,2kasık tavuk sote,1 kasık yoğurtlu borulce salatası
dedem mısafırlığe geldığı ıcın aksam k-flakes yıyemedım bu yuzden bugun fazladan oldu aksam yemeği,sporda yapamadık bugun hazırdan yedım anlaşılan reglım azaldı yarın bol bol yuzerek farkı kapatırım inşallah
hadi bakalım sonucu merakla bekliyoruz boshayallersmilegünaydın arkadaşlar
ben bugün lahana yağıyla masaj yapmaya başlıyorum
uzun zamandır biliyordum bunu lahana yağını bacaklarıma sürüp 1 saat oturup beklicem sonra da bir saat yürüyüş yapıcam
yağ bitene kadar yapıcam umarım faydası olur
bu daha çok inceltici bir yöntem olduğu için sabah ölçülerimi aldım
95-75-110 şuan ölçülerim ( tahminimden biraz fazla çıktı )
ben bacaklar için kullanıcam bacak çevremde 69 çıktı bir hafta hiç ölçmücem bir hafta aralıksız uygulucam bakalım sonuç nasıl olcak
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis maaşallahkizlarrrr
cok iyi gidiyorum ya maasallah diyin
cuma 63.5 dim
dün 63.0 ciktim tartida
veee bugün 62.5 im :dance:
ayy sorma canım ben de de süper gidiyor.. bana da maaşallah dün çizelgemi değiştim hemen bugün de değişiciiimm..çizelgeden anlıyabilirsinis efeemm.. cuma 66 kiloydum efem :1closedeyes: bakınıss çizelgem şutarafagitti
canim ben bu hafta arkadaslarda kalicam farkli tarti faktörü bi de misafirlikte ne yerim bilemiyorum ben kendimden cok ümitli degilim bu hafta.
ama düzenimi de ne güzel oturtmustum
tatlım takma kafana o kadar..oturttuğun düzene devam edersin..vücut alışınca zaten aynı düzeni ister..istanbula geldiğinde çok kalıcakmısın bilmiyorum ama orda kullandığın aynı marka tartıdan al yine..