Pazar günleri elimden geldiğince düzenli yapmaya calıssam da boyle oluyor ya ceydacım
Sabah gec kalkıyorum, kahvaltıdan sonra nete gırıyorum nısanlımla 3 saat falan gorusuyoruz Şeniz
kamera karsısında ara ögun yapıyorum :roflol:
pazar alısverı falan derken bır bakıyorum gun bıtmıs sempatiksalakcinni
:lepi:
Sen bu işi kaptın bacım
küçük görümcenizin yeni yaşı kutlu olsuna.s.,siz hep dıkkat ettığınız ıcın bı seferlık bı dılım pastayı herkes gormezden gelecektır umarım:hulya: cunku ben dahıl grupta kaçamağın Allahını yapanlar varkaydirigubbakcemile3
kızlar bugün çok ama çok işim vardı..yazamadım ama arada gelip okudum hepinizi..
çok fena yorgunum..
dünde denizde çok fena yanmışım sanırım o yüzdende yorgun başladım güne..biraz dinlenmek istiyorum görüşürüz kızlar
Gayette güzel olmuş tatlım hatta az bilem
amanınnn senın o kadar kucuk gorumcen mı var
maşallah ya
kayınvalden baya genc o zaman
Yok be eger cok gec saatte yemedıysen gun ıcersındekı az yemenle eşitler bence
Gelelim bana ve aldığım kararlara şakkıdı
Kendimi ölçtüm, tarttım, biçtim CADIARZU
Ve radikal kararlar aldım...
Benim yeme düzenim anladım kı kilo vermeden ziyade kilo koruma programıyla daha fazla ilintiliymiş...
Gördüm ki bundan daha fazla kısmam da hem bunyesel hem de çalışma koşullarm olarak uygun değil...
Bak yalnız gülerseniz fena bozuşuruz he :roflol: :roflol:
Haftalık kilo hedefim: 250 gr
Ayda 1 kilo, 3 ayda 3 kilo vermeyi planlıyorum.
Ha olur da daha fazlasını verırsem amenna
Öyle işte fıstıklar :hulya:
bugünkü menüm arkadaşalr
sabah
1 simit yarım salatalık
arada karpuz
öğlen
balık ızgara yağsız salata 1 dilim kepem ekmeği
arada kiraz
akşam
tavuk çorbası ve yağsız salata 1 dilimde kepek ekmeği
bide 10 da tarçınlı süt içtim
slm bugünü yazıp kaçcam:)çok yorucu bi gündü
sabah; bir dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,peynir
ara öğün; kayısı
öğlen; bir kase çorba,bir tabakta kabak ve makarna yanyana makarna olduğu için ekmek yemedim
ara öğün;1 kase çorba acıkmıştım çünkü:)
akşam;halam mantı yapmış çağırdı ama ekmeksiz yedim + salata
son olarakta maden suyu içtim veeee yatıyorummm ii geceleeerrr
kızlar bidee patron tatil dönüşü Almanya dan çikolata getirmiş 3 parça ondan yedim bi ara
afiyet olsn canım.. valla takımda pastalar çikolatalar aldı başını gidiyor.. bilmiyorumkismile bu birincilik takımca şımarttı bizi sanırım kaydirigubbakcemile
hafta basındayız daha ya cumaya toparlarızz Allahın izniyle:enbuyukkk:
Lolo'cum.. oğlun çok tatlı şeyler paylaşmış. Maaşallah.
teşekkür ederim canım
ben buraya yediklerimi yazıyorumya oğlumda illa bende kendi özelliklerimi yazim dedi bende kıramadım
hepinizin yazdıklarını çok mutlu şekilde okudu ve çok sevidi yorumlarınıza
sizi çok sevdiğini söyledi olumunekankayizsmile
Ne güzel maaşallah..Rabbim hayırlı evlat eylesin inş.
merhaba kızlar çok geç kaldım özledim sizi.köyden bugün geldik .yazamadım üzgünüm .neyse geldik artık.çok güzelbir hafta sonu geçirdim köy havası harikaydı .birz rejimi bozdum ama ben en iiyisi iki günü yazmamyayım sadece bugünkü menümü yazayım .umarım kilo almamışımdır .bakalım cuma tartılınca ne olcek.neyse menüm
pazartesi
sabah:
1 dilim ekmek
yağsız peynir
1 adet domates
meyve suyu
ara:
1 kase kiraz
öğlen :
semizotu ekmeksiz
yoğurt
ara :
yok
akşam :
1 tabak havuç çorbası ekmeksiz
sadece suyu bu ara içemiyorum oda şişkinlik yapıuo
yani tuvalete çıkamıyorum 3 gün oldu .1.5 lt su
benden şimdilik bukadar kızlar .yarın görüşürüz.hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
afiyet olsn canım.. valla takımda pastalar çikolatalar aldı başını gidiyor.. bilmiyorumkismile bu birincilik takımca şımarttı bizi sanırım kaydirigubbakcemile
valla ceydacım katılıyorum sana 20 gr verdikya şımardık hemen .bende hafta sonu köyde çok bozdum umarım 5 günde toplarım .bilmiyorumkismile
günaydın arkadaşlar:)Canım senin diğer öğünde de simit vardı yanlış hatırlamıyorsam.. sabah kahvaltıda olması daha iyi tabii ama öğlen vs tercih etmemeli simiti diye düşünüyorum ve mümkünse 1 tam simit değil de yarım yiyelim çünkü yarım simit = 2 dilim ekmek
Bu arada bu bilgi geneldir canım senin adına yazmadım sadece hani yanlış anlaşılma olmasın yerimseniben kaydirigubbakcemile5
Menü genel itibari ile gayet hoş.. ama ara öğünlere takmadan edemiyorum ben kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?