- 31 Ağustos 2007
- 1.049
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam,
Uzun süredir yazamıyorum arayı kapatayım. 2 hafta önce regli olucam zannediyordum ama olmadım şimdi 2 gündür sivilcelerim filan çıktı büyük ihtimalle bu hafta olucam. Düzenli diyete girince hep bozuluyo benim adet zamanım. Aranızda bu sorunu yaşayan ve kontrol altına alabilen var mı?
Yanlış saymıyosam bu hafta benim diyet grubumdaki 1 ayım dolucak. Geçen sene giydğim bir kotum vardı sonra sınav zamanı bir kilo aldım hemde hiç farketmeden o kotu kalçamdan yukarı çıkaramıyordum artık, ve yaklaşık 9-10 aydır bu kiloyu veremiyordum kızlar. Yazın ne yaptıysam olmadı l-cartine kullanmışlığım bile var. Ama bu hafta sonunda o kotuma tekrar girebildim:)) Hatta arkadaşım aa canım bak kilo vermişsin sonunda girmişsin dedi:)) Diğer pantolonlarım artık büyük geliyor ve bunun sadece 1.5 kiloyla olduğunu sanmıyorum eski diyetlerimden farklı olarak tek yaptığım şey soğan suyu içmek oldu. Kızlar bence yararı var her gün akşam yemeğinden önce bir soğanın suyunu için. burnunuzu tıkaya tıkaya için hiç birşey kaybetmezsiniz ama belki bana olduğu gibi yararı dokunabilir.
Mutlaka deneyin kızlar aşırı derecede tavsiye ediyorum. Geçen yıllarda annem hiç boğazından kesmeden soğan suyuyla kilo verdi ki kendisi 56 yaşında bende onun zoruyla içtim biliyorsunuz. Bu hafta ara vermiştim pazartesi tekrar başlayacağım.
Onun dışında bu hafta vizelerim başlıyor aynı zamanda yarında işe başlıyorum yani zorlu ve yoğun olucak benim için, yazmak için olmasa da okumak için mutlaka uğrayacağım başlığa ve tabi yeme düzenime de saatlerim el verdiği ölçüde uymaya çalışıcam umarım mazur görürsünüz.
kızlar düzelttim benim ilk kayıt olduğumda en düşük eğitim seviyesi lise idi o yüzden öle yazmıştım ama değişmiş bende değiştirdim.....
mrb canım çok doğru diyorsun.. ben soğan suyunu içmekte zorlanmadım ama bana halsizlik yaptı sanırım tansiyonumu düşürdü ve kasıklarımda şiddetli ağrı oluştu. acaba biryerde hatamı yaptım sence neden olabilir?
2. TAKIM **99. ETAP**
Kocaeli (59.5///% )
singing kettle (72.9///% )
clementine212 (57.3///%)
handemi (69.7/69.7/0.0/%)
bahar_0186 (66.2///%)
EN-FUR-TU (73.3///%)
Silviya (83.1///%)
papatya-32(79.3///%)
dididi(55.0///%)
megilara(69.1///%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (685.4///%)
günaydın hatunlar, hoşbuldum dididi. yarışmaya eklenmem için bugün kilo bildirmem gerekiyorsa beni 59 ile ekler misiniz?
dünki yediklerim;
sabah; klasik kahvaltı
öğlen:1 tas mercimek çorba,1 tabak ıspanak
ara:5-6 adet kuru kayısı
akşam:1 adet ızgara uskumru,salata
1 tas şehriye çorbası
herkese kolaylıklar dilerim
Herkese selam,
Uzun süredir yazamıyorum arayı kapatayım. 2 hafta önce regli olucam zannediyordum ama olmadım şimdi 2 gündür sivilcelerim filan çıktı büyük ihtimalle bu hafta olucam. Düzenli diyete girince hep bozuluyo benim adet zamanım. Aranızda bu sorunu yaşayan ve kontrol altına alabilen var mı?
Yanlış saymıyosam bu hafta benim diyet grubumdaki 1 ayım dolucak. Geçen sene giydğim bir kotum vardı sonra sınav zamanı bir kilo aldım hemde hiç farketmeden o kotu kalçamdan yukarı çıkaramıyordum artık, ve yaklaşık 9-10 aydır bu kiloyu veremiyordum kızlar. Yazın ne yaptıysam olmadı l-cartine kullanmışlığım bile var. Ama bu hafta sonunda o kotuma tekrar girebildim:)) Hatta arkadaşım aa canım bak kilo vermişsin sonunda girmişsin dedi:)) Diğer pantolonlarım artık büyük geliyor ve bunun sadece 1.5 kiloyla olduğunu sanmıyorum eski diyetlerimden farklı olarak tek yaptığım şey soğan suyu içmek oldu. Kızlar bence yararı var her gün akşam yemeğinden önce bir soğanın suyunu için. burnunuzu tıkaya tıkaya için hiç birşey kaybetmezsiniz ama belki bana olduğu gibi yararı dokunabilir.
Mutlaka deneyin kızlar aşırı derecede tavsiye ediyorum. Geçen yıllarda annem hiç boğazından kesmeden soğan suyuyla kilo verdi ki kendisi 56 yaşında bende onun zoruyla içtim biliyorsunuz. Bu hafta ara vermiştim pazartesi tekrar başlayacağım.
Onun dışında bu hafta vizelerim başlıyor aynı zamanda yarında işe başlıyorum yani zorlu ve yoğun olucak benim için, yazmak için olmasa da okumak için mutlaka uğrayacağım başlığa ve tabi yeme düzenime de saatlerim el verdiği ölçüde uymaya çalışıcam umarım mazur görürsünüz.
mrb arkadaşlar.. artık sporuma yeniden başladım bugün yarım saat aerobik yaptım yürüyüşe de çıkacağım. tembellik faslı geçti artık..
regli dönemim olduğu için tatlı krizlerine giriyorum. dün birazcık sütlü irmik tatlısı yedim silviya bu bir parça çikolata yeme kakkım yerine geçermi acaba?
dün ne yediğime gelince: sabah klasik kahvaltı
ara: 6 7 tane çilek
öğle: salata, 6 kaşık sebze yemeği,1 dilim ekmek, 3 tane patates köftesi
ara:sütlü irmik tatlısı
akşam ise: 1 parça tavuk, 2 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek,
gece: 1 bardak süt
sanırım çok yemişim
slms kızlar dün iyi geçdi diet adına
sabah 1 bardak süt müsli ve nesfit
ara bir meyve
öğlen iki kaşık pilav azıcık tavuk göğsü
ara yatım paket light bisküvi
akşam yemedim
ama yatmadan bir bardak süt içdim
bugün pek iyi geçmiyo aslında hemen anlatim neden
şimdi burda lise mezunu olduğum yazıyo ama öle yazmak zorunda kaldım çünkü daha düşük bi eğitim seviyesi seçeneği yoktu
aslında ben viyanada doğdum orda 4. sınıfa kadar okudum sağolsun ailem 2 seneliğine türkiyeye geldi ve beni burda okutmadı neyse aile faslını geçiyorum canım sıkılıyor
malum ben evlendim çoluk çocuk oldu dedim böle olmuyo ben bu okulu 50 yaşındada olsam bitiricem
önce bizim burdaki halk eğitimnde 5. sınıfı bitirdim her hafta sonu okula gittim sıralarda oturdum ilk zamanlar çok zoruma gitsede sonralarda kendimle gurur bile duymaya başladım
neyse zar zor bitti 5 ki benim almancam iyidir türkçe dersler hiç görmedim küçük bi çocuk gibi herşeye yeniden başladım
daha sonra açıkilköğretim okulna başvurdum öle böle derken bugün sabah 8. sınıfın en sınavına girdim
kızlar şuan bunları yazarken bile çok doluyum ağlayabilirim her an
ilk sınava gittiğimde yani ocakda bu sene çok hastaydım hatırlarsınız belki ses tellerim iltahap kapmıştı
ve ben o şeklide girdim kötüde sonuç almamışım ama geçmem gereken 2 ders vardı bugün girdim ama hiç bilmiyorum nasıl geçdi
bugün hiç bişey canım almıyo yarında var yine sınavım 7. sınıfın 2 dersi var
kızlar bana dua edin nolur 4 yıldır bitirmeye çalışıyorum ve bu sene bitsin artık
dediğim gibi sınav günleri hep böle olurum dolu dolu gözlerle gezerim şuan olduğu gibi
sizinle bunu paylaşmak istedim
diet işine gelincede benim dietisyenim kilo verme olayı durunca metabolizmayı şaşırtıdı yani şöle ben bu iki gün kendime tatil verdim hiç diet modunda değilim zaten sınav dolayısıyla
iki gün normal şekilde beslenicem ardından pazartesi salı şok diet uygulicam tabi listem vardı biyerde bulabilirsem daha sonra yani çarşamba günü yine normal dietime geri dönücem bakalım bi deniyelim
çarşambadan sonra sanırım soğan suyu olayınada girebilirim DİDİ cim canım soğanı nasıl kaynatıyosun kısaca paylaşırsan sevinirim ayrıca tebrik ederim pantolonun içine girmişdsin müthiş bi dugu bu hayatım kutlarım seni
neyse kızlar bugün böle bi acaibim biraz düşünceli biraz endişeli biraz kızgın biraz biraz biraz ööle biraz bi handemi işte
hepinizi öpüyorum .........
öncelikle seni tebrik ederim canım gerçekten gayretine hayran kaldım bencede sakın yılma..
çünkü bende seninle hemen hemen benzer olay yaşadım. ruh halini benden iyi kimse bilemez.
ben evin tek çocuğuyum ve malesef genç irisi çıktım yani ilköğretimde liseliler gibiydim ve babam oldukça kıskançtı. o yüzden beni liseye bırakmadı. o zamanlar nasıl üzüldüğümü anlatamam sana sarılık bile geçirdim yani.. neyse bir yıl sonra bir ablam sayesinde açık liseyi duydum ve kayıt olmak için can attım ve oldumda. tabiki babamdan gizli ilk sınava girdim çok kötü geçti çünkü ara vermiştim ve çalışma imkanım olmamıştı ( babam da gizli zamanlarda çalışıyordum)
neyse bu böyle gitmez dedim ve babama durumu açıkladım biraz kızdı ama sonradan oda yumuşadı beni sınavlara kendisi götürüp getirmeye başladı. derslerime çok düzenli çalışarak ve bunun korkacak hiç bir yanının olmadığını fark ederek diplomamı almayı başardım. şimdi üniversite okuyorum ve çok mutluyum.. babamı soracak olursan eskisinden biraz iyi ama malesef insanlar kolay değişemiyor o yüzden alıştım artık baskıcı tutumuna.. .
bahar_0186
Canım bende böyle yan etkkiler yapmadı. Açık açık yazmam gerekirse biraz akıntım oldu ve ilk 2 gün biraz gaz yaptı o kadar. Canım az mı yedn acaba tansiyonun düştü? Aynı şeyleri soğan suyu yemeden de düşüyor muydu?