Beynini toparlama yolunu bulursan bana da çıtlat.. Acayip sıkıldım ve nasıl motive olacağımı bulamadım henüz.. Her gün, bugün ayrılayım diye geçer mi yahu? :roflol: sırnaşık şeyah bebikim büsürü şey arasında yediklerimi unuttumda
şeyy ramızda kalsın acıcık cıss şeylerden yedim gibi o yüzden yazamadım
aebenim görmesin diye
görürse bu sefer asar beni
ne yapmalı ne etmeli diye beynimi toparlama dönemindeyim efem:1closedeyes:
Normalde bira sevmem ama sonuna eklenen buz gibiydi betimlemesi yüzünden offf dedim yani.. yerimsenibenbu gün ne zamandır yapamadığım tatili yaptım tatil dediğim evde uzun zamandır bu kadar uyumamıştım 11:00 e kadar uyuduk tabi tüm aile olarak okullar kapanınca hepimize bir rehavet çöktü bu yüzden sabahla öğlen karıştı
11:30 da kelle paça çorba içtik
15:00 küçük kase kiraz yedim
20.00 ızgara balık salata ve bira içtimklava:ama buz gibiydi
22.00 1 tane şeftali yedimm
kötü bir menü ama bu gün hafta sonu
Kolay gelsin, iyi eğlenceler Ceydacım..Kızlar merhaba, bugün yakın bir akrabamızın düğünü vardı. Yarın da görümcemin çeyizi serilecek sabah erkenden oraya gideceğim. Yarın akşam paylaşabilirim menüleri.. sizleri öpüyorum a.s.
Teşekkürler Ebrulumcum.. a.s.bu arada karlı kayın ormanındacaylar da içilmiş bakıyorum da afiyetler olsun püskütle ikraya
Ah ne güzel.. Dışarıdan bakanlar bazen bizden daha iyi görüyorlar herhalde..dün gecenin son mesajı ve bugünün ilk mesajı bana ait olsun bakalım
herkese günaydınnnnnnn yüüznüzden gülücükler hiç eksik olmasın herşey gönlünüzce olsun inşallah
dedim ya düğün vardı herkes bana kilo vermişsin dedi :) ben öyle hissetmesemde :)
bir bakıyorsun asılıyorum bir bakıyorsun salıveriyorum kendimi sabah kahvaltım yarım dilim ekmek iki çatal ucu peynir bir tutam maydonoz bu kadar şimdide yeşil demledim kendime içine taze kekikte koydum misler gibi bir kupa onu içiyorum devamı var mutfakta sevdiklerimle paylamak isterim hadi bakalım kim geliyor banaaaaa
kızlar günaydın yoğun bi hafta sonundan sonra gelebildim çok şükür
püskütcüm cumartesi yanlız kalmış normale ben oek seni yanlız bırakmazdım canım ama girdim okuyamadan geri çıktım canım düğün vardı ona hzırlan işleri bitir derken yazamadım kusura bakmayın
püskürüm okları hiç kafaya takma eğer benimkiler yükseltiyse sana laf bile soylemeye gerek yok ama en son menüdeki akşam 3 dilim ekmek ve gece 22 de yenilen yemekler gözüme çarptı genel anlamda süper de akşam yediklerinizmi biraz azaltsak acaba (bu arada içsesim sen kendi yediklerine bak diyor)
ceydacımın menüleri süper kolaylıklar diliyorum canım sana çeyiz sermek falan zordur ben anneme yaptırmamak için kırk takla atmıştım ki yaptırmadımda
akrepcim bütün kalbimle katılıyorum sana rabbimşehitlerimizin ailelerine sabırlar versin çok acı tarifi bile yok onlarıda bu acıların daha fazlasını yaşatsın inşallah
ebrucum gelmiş hoşgeldin canım yine aynı hızla tempona devam anlaşılan bi sorun yok çok şükür buralardayız canım hep öpüyorum seni kocaman
unuttuğum varsa kusura bakmayın arkadaşlar işlerde beni bekler yazayım hemen onlara bakacağım
oldukça yoğun hafta sonumdu cumartesi düğünümüz vardı sabahada pazar sabahada misafirlerim akşam düğünü git ki bayağı uzak bi yerdeydi yollar trafik ikra arabada durmaz düğün salonunda desen bi dk.kucağımda inmedi normalde çok sıcakkalıdır ama beni mahvetti eve gel onu yedir uyut hadi temizliği giriş sabaha hazırlık yaptım biraz yatam 1,30 du ama bitmiştim sabah yedide kalktım kahvaltı sofrası hazıradım börekler poğaçalar pişti ama ben hiç bişeyden yemedim merak etmeyin bi ik parça oeynir yumurta ve bi dilim ekmek yedim misafirlerim gitti bendebide o yordunluklar oğlenden sonra pikniğe gitttim orda bol bol kalori yaaktım ama uzun uzun yürüdük eşimle ve sadece kanat yedim derileri ayıklanmış yanında salata akşamda 2 top dondurma yedim başkada bişey yemedim sızmış kalmışım zaten
CUMA
8:30
peynir zeytin ekmek çay
12:00
kiraz 1 kase
13:00
peynirli börek,cacık
18:00
kızımın çokoprensinden 1 tane ve çubuk
19:30
taze fasulye,makarna,salata,ayran
22:00
1 tane nektari
90 dk yürüyüş
CUMARTESİ
8:30
peynir zeytin ekmek çay
12:00
1 tane yeşil elma
13:30
patlican salata(söğürme,babagannuş)2 bardak ayran,lavaş
18:00
1 yeşil elma
19:45
1 yumurtalı menemen,salata,süsbiberi,ayran
22:00
nektari,şeftali,bol kiraz
120 dk yürüyüş
PAZAR
9:00
sucuk,ekmek,peynir,zeytin,çay domates
14:30
1 kk peynir,karpuz
18:30
balık bol salata
21:00
ayçekirdeği 1 avuç,karpuz
90 dk yürüyüş
Leyloşum kaptanım.. Beni de 12 de uyutur musun rica etsem :roflol: :kedi:Püsküütüm ben de hiç listelere uyamam...kafama göre
hı hı evet 500 ml lik şişeyle içmek çok daha kolay yerimseniben
hmmm ben de en erken gece 12 de uyurum ama yemeğim hep 19 da tamamlanmış olur...acıkırsam salatalık,meyve,1 bardak süt ya da 1-2 tane grissini yerim yerimseniben
Püsküütm ellerine sağlıka.s.
Listenin oku yere bakan tek kişisi....yani Püsküüt az yere bakan yürek yakan değil hani :jeyyar: emin adımlarla ilerlemek bu olsa gerekyerimseniben
hmmm Püsküütüm kabak çekirdeği baya kalorili...bana hemen kilo olarak yapışır sengözlerimebaksanab dediğin gibi başka cıs olmasa iyi olur yerimseniben
Cıss var da toplam kalori az olduğu için bişeycik olmaz bence.. Hem sen beyninle yok edersin bütün o cıssları.. yerimsenibenkızlar merhabayerimseniben
Cumartesi gecesi 1.30 gibi düğün çekiminden gelip sayfaya baktım,cevaplarımı yazayım dedim ama sanki aklım başımda değildi...yorgun hissettim ve sadece okuyup kapattım...dün de çeşmedeydimşakkıdıyani deniz sezonunu ben de açmış oldum...düğünden önce gitmeyi hiç mi hiç istemiyordum ama kardeşimle bu yaz başka gidebilecek zamanımız olmadığı için mecbur gittiimmm...yandım,kapkara olduuummm...hafta sonu kuzenimin düğünü vaaarrrr kafamçokkarıştı
haftasonu mönülerim çok kötüydü :kedi: kötüydü derken cıslardan dolayı değil de öğün eksikliğinden...cumartesi bitek kahvaltı yaptım,k fleksimle...akşama kadar bişey yiyemedim...düğün çekimindeykende grissini atıştırıp durdum...
dün sabah minik ıspanaklı gül böreği yedim...akşama kadar meyve meyve....gecede çok ince 1 dilim pastaevet cıs varmış
kaç lt su içtiğimi bilmiyorum ama baya bi çok içtim...
yoğunluktan dolayı spor yok...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanpüskütü arayan smile
Amin arkadaşım..Püsküütüme ne diyeyim...Bulutuyla uzun uzun yıllar yaşasın....kaydirigubbakcemile3
Şimdiden iyi sonuçlar dilerim samanyolucum..Haftasonu evde yoktuk,bugün de oğlumun karnında bir beze vardı,artık büyümeye başlamıştı,onu aldırdık.Patolojiye falan gitti..Aslında dr yağ bezesi olduğundan eminim dedi,ama ailede kanser vakaları olduğundan oda korktu....Sabah arabayla gittim,ama bir garisağa sola çekip duruyor...Meğer direksiyon rotili mi ne o kırılmış..Adam demez mi nasıl kaza yapmadınız anlamadım diye...:1shok:bende tangur tungur sesler geliyor diye herhalde egzoz borusunda sorun var demiştim....Kadınlar bu konuda gerçekten tecrübesizmiş,yani ben kendi adıma öyleymişim...Bu yaz bir tamirci yanında mı çalışsam acaba....:roflol:
Küçük aksaklık mı?Diyetim küçük aksaklıklarda olsa devam ediyor....
SABAH 2 dilim etimek+lor peynir+domates
ÖĞLEN taze fasülye+salata
AKŞAM 1 lahmacun+ayran+kandil simidi hem de 3 tane:kedi:mafoldumben
Artık meyve yerim bu saaten sonra...Durmadan su içiyorum,45 dk da bisiklete bindim....
Püsküütün kapsın seni.. zemuszemusEyvah Püsküütüm gelmiş yakalandımmafoldumben,gidip bitki çayımı alayım bari....
hyırdrı ya ne güzel toprlanmıştınız sayfaları oku ku bitiremiyorsdum ben geldim diyemi sustunuzzzzzz
ikracımmmmm canm arkadaşım bende snei çok öpüyoum bir tanem
Haftasonu evde yoktuk,bugün de oğlumun karnında bir beze vardı,artık büyümeye başlamıştı,onu aldırdık.Patolojiye falan gitti..Aslında dr yağ bezesi olduğundan eminim dedi,ama ailede kanser vakaları olduğundan oda korktu....Sabah arabayla gittim,ama bir garisağa sola çekip duruyor...Meğer direksiyon rotili mi ne o kırılmış..Adam demez mi nasıl kaza yapmadınız anlamadım diye...:1shok:bende tangur tungur sesler geliyor diye herhalde egzoz borusunda sorun var demiştim....Kadınlar bu konuda gerçekten tecrübesizmiş,yani ben kendi adıma öyleymişim...Bu yaz bir tamirci yanında mı çalışsam acaba....:roflol:
Kızlar merhaba, bugün yakın bir akrabamızın düğünü vardı. Yarın da görümcemin çeyizi serilecek sabah erkenden oraya gideceğim. Yarın akşam paylaşabilirim menüleri.. sizleri öpüyorum a.s.
yahu kan mı cekıyor nedır anlamadım kı
ne zaman kkya gırsem kendımı burda buluyorum
acaba bunu sebebı sporu aksatmamdan kaynaklanan ve de tartıya bunca zaman sonra yansıyan 3 kılo :hulya: olabılır mı kı?
yoksa ben farkında olmadan eskı takımcıma bunu atlatabılmek ıcın ufaktan ufaktan yanasıyormuyum ne?
:roflol: :roflol:
Yanaş aydasucum yerimiz bol... Yalnız kalma fobin yoksa buyur gel.. :roflol:
Akrebim iyi geceler tatlım.. a.s. Görüşmek üzere..
Baktım ki yemeden olmuyor bari azaltayım dedim ikraaacım.. Hakikaten de senden bi'şeycik kaçmıyor.. opuyorumnanaktanselam kızlar
püskütümm yediklerin gayet güzel bak akşamlarınıda azaltmışsın gözümden kaçmadı bide senin şu salata içine olan makarnana bayılıyorum çok orjinal eminim tadıda güzeldir bi akşam bende denemek istiyorum
samanyolu akşam 3 kandil smidi olmasa gayet gzel bi menü aralarada meyve serpiştirseydin tadından yenmezdi
benim dükü yediklerim
sabah 2 dilim karpuz
öğlen bi lahmacun biraz cıs oldu ama bi bardak da ayran
arada 1 dilim kavun
akşam 3 kanat derileri alınmış ızagarada salata
arada 1 tabak kiraz tabağın boyutunu hiç sormayın sempatiksalakcinni
Ay aay aaayy detaylara bak..vallahi mi kız püsküütüm
ne kaa mutlu olurum anlatamam
tamam sıcak bir giriş yaptım eyvallah :hulya:
ordan bakınca yeterınce sevımlı gozukuyorum sanırsam :kedi:
alt yapı calısmalarım sımdıden başladı sempatiksalakcinni
hanı dıyorum kem kum nasıpse yanı şey 1 temmuz ıtıbarı ile surda bır koşede ben de kaynasam arada dıyom zemuszemus
kabul gorur mu acep :jeyyar:
valla çok tatlıyımdır ben :roflol:
hiiiç sorun cıkarmam
uslu uslu gırer paylasırım ne de olsa eskı takımcım
bak mesela ne kadar sevımlı oldugumu gostereyım mı sıze aklinialirimsmile
sabah: 60 gr kepek ekmek+5 zeytın+40 gr peynır+domsalbibip :roflol: :roflol: + yeşıl cay
ara: 1 bardak yağsız süt+3 form bisküvi
öğle: 1 konseve mısır ve ton balıgı ıle hazırlanmıs salata
ara: bu konuda hayla ısrarlıyım kaydirigubbakcemile3 8 badem+10 fındık+1 cevız
ara: 2 porsıyon kıraz (1 porsıyon kıraz= 75 gr= ortalama olarak 12 adet)
aksam: anacımın ellerınden operım :lepi:
aksam 7den sonra ağzıma lokma sürmem zemuszemus
3 lt de su içerim
işe alınmak için krıterlerım uygun mu patron :roflol: :roflol:
(not: pek deli gördüm kendimi)
Yok şekercim üzülme sen..ah tatlışım benim
gelmişsin demek ama ben görmedim seni çok vaktim yoktu okuyayım dedim sadece
onu da çok fazla okuyamadım çıkmak zorunda kaldım..
görüşürüz şekerimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?