Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kahvalti menemen peynir 1 dilim ekmek salatalik
Oglen domates corbasi+ 2 adet lahana sarma
Ara süt
Aksam lahana sarmasi 4 adet + yogurt
Su 3 litre
Yesil cay 2
Spor 3 saat yuruyuş

Menüm
Bugün oruçluydum

Akşam: erişte çorbası, yoğurt, iki kaşık makarna, turşu

Ara öğün: mandalina
Sade kahve, 3 dilim bitter çikolata

Su : 1lt civarı
Spor: yok
Kitap: yok :KK43:

merhaba dünkü menümü paylaşayım

sabah:1 yumurta yarım dilim ekmek 5 zeytin

ara:1 hurma bi yeşil çay

öğlen:yeşil salata , yağsız (içinde kabaktan tutunda marula nane dereotuna kadar koydum, beş tane süt tanesi peynir ve 5 zeytin ekledim)

ara:1 hurma

akşam: 1 kase sulu köfte, bir dilim tam buğday ekmeği

ara:yarım greyfurt, bi mandalin

kapanış:)

Merhaba menümü yazayim :)
Sahanda yumurta
1 dilim ekmek 5 zeytin ve küçük peynir

Öğlen
1 fincan sekersiz sutlu turk kahvesi
Ara
1 küçük muz

Aksam
Mercimek corbasi, yarim porsiyon balik ve salata

Ara öğün
Dayanamayip sahlep ictim :KK43:

Spor yarim saat yürüyüş

Merhaba Takım Arkadaşlarım ve kaptanım herkese Günaydın ve iyi kilo vermeler:KK36: Ellssa Ellssa kabul ederseniz aranıza katılmak isterim:KK37: daha önce de takımlardaydm çok aktifdm ama bizim takım kapanmsdı şimdi bana da bildirim geldi ve sizi takip etmistim :KK66: kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum şartları biliyorum ayrıca sizinde 1.sayfayı kurallarınızı da okudum Hoppa boy: 1.62 kilo:72 kűsűr hedefim:57

merhaba kızlar;

dünkü menümü paylaşayım, bu arada çok az kişi paylaşıyor ve menüleri değerlerdiren yok:110:

sabah:1 yumurta,5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği

ara:1 hurma

öğlen : yeşil otlu yağsız salata

ara:1 hurma, biraz fındık

akşam:
tarhana çorbası bi kase büyükçe bi kase, biraz kabak , bi kaşık tam buğdaylı erişte

Kızlar dün ilikli kemik suyu yaptım, yapmayan varsa muhakkak tavsiye ediyorum, biraz uğraştırıcı gelebilir ama inanın değer sağlığımız ve çocuklarımız için. Kasaptan aldığımız ilikli kemikleri parçalatalım ki ilikleri daha rahat çıksın, eve getirip bi güzel yıkayalım, büyük bir tencereye koyup kaynatalım, kaynayan kefini her defasında atalım, sonra biraz kanlı koyu bi su oluşuyor onu dökelim, tencereye yeniden su koyalım ve kısık ateşte kaynatalım,12-24 saat gibi bir süre muhakkak kısık ateş olsun, bunu düdüklüde yapan da var, o da olabilir ama ben annem evde olunca ondan rica ettim takip etmesini ben eve gittiğimde hala kaynıyodu ilikler çıkmamıştı, gece onu gibi ilikleri çıktı, sonra kemikleri attım, ilikleriyle beraber blenderden geçirdim, bembeyaz oluyor, tane karabiber defne ve soğan atın diyolar ama ben kızım olduğu için hiç bişey eklemedim, yaklaşık 30 bardak çıktı, buzluğa attım ve akşamki çorbamıza da ekledik, gerçekten nefis kızlar, diyeti olumsuz etkiler mi sorusuna gelince aksine selülitleri bile azaltıyor, yağ değil bu çünkü, şifa kaynağı.

Öğle arasında da burdaki büyük bir markete gittim, beyaz lahanaya takmış durumdayım, 0,95 kuruştu, bir tane minik aldım, bir de kırmızı lahana aldım, turp aldım, bunların hepsini doğrayıp yağsız salata yapıp öğlen getireceğim kızlar.
metabolizmamı inşallah hızlandırır:)

Merhaba Takım Arkadaşlarım ve kaptanım herkese Günaydın ve iyi kilo vermeler:KK36: Ellssa Ellssa kabul ederseniz aranıza katılmak isterim:KK37: daha önce de takımlardaydm çok aktifdm ama bizim takım kapanmsdı şimdi bana da bildirim geldi ve sizi takip etmistim :KK66: kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum şartları biliyorum ayrıca sizinde 1.sayfayı kurallarınızı da okudum Hoppa boy: 1.62 kilo:72 kűsűr hedefim:57
Hosgeldiniz.

X