- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Evebpersembeler az yemeye gayret ediyorum cuma eksi bol olsuncanım çok çok iyi kalorisi bayağı düşük, iyi dayanmışsın tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evebpersembeler az yemeye gayret ediyorum cuma eksi bol olsuncanım çok çok iyi kalorisi bayağı düşük, iyi dayanmışsın tebrikler
Bol su ve 2 fimcan yesil cay yada maydanoz suyu tavsiye ederim :)kilo paylaşımımı yapayım, aşırı derecede şişkinlik vardı bahsetmiştim, pazartesi 85 civarına kadar çıkmıştım birde benim kabızlık sorunum var inciri o yüzden yiyorum zaten, bu sabah 84,00 geldim, aslında daha çok düşmesi lazım zira normal kilom 82 idi, bakalım bi kaç gün daha probiyotiklere devam .
güzel bi gün dilerim
Mandalinanin zarari yok :) uzulme ama gec saatde bir sey yememeye calis. :)) Afiyet olsun.. guzel menuGünaydın;
hemen unutmadan önce menümü paylaşayım,
sabah:yumurta ve 5 zeytin bi dilim kepek ekmek
ara:1 kuru incir
öğlen: ızgara kabak
ara:1 incir
akşam: fırında hamsi, sebze yok içinde, yanınada da beyaz lahanadan salata yaptım, turp mor lahana bi minik de havuç , havuç atmasam iyiydi ama renk versin diye ekledim
akşam:2 mandalina yedim
Tebrikler süpeeeerrrrrGeçen hafta 59.8
Bu hafta 58.7
Bu kilonun serefine guzel bir yuruyus yakisir hadi ben kacdim yuruyuse :)))
Hoşbuldum hep beraber iyi kilolar vericez inslhHoşgeldin canım
Günaydın;
hemen unutmadan önce menümü paylaşayım,
sabah:yumurta ve 5 zeytin bi dilim kepek ekmek
ara:1 kuru incir
öğlen: ızgara kabak
ara:1 incir
akşam: fırında hamsi, sebze yok içinde, yanınada da beyaz lahanadan salata yaptım, turp mor lahana bi minik de havuç , havuç atmasam iyiydi ama renk versin diye ekledim
akşam:2 mandalina yedim
Harikasın tatlımGeçen hafta 59.8
Bu hafta 58.7
Bu kilonun serefine guzel bir yuruyus yakisir hadi ben kacdim yuruyuse :)))
Ooo tebrikler canım*** 2. Takım 596. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 72,1 /71.0 / 1.1 / %1,53)
Ece_ce( 65 / / / %)
_happy_mom_( 59,8 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
WOOOOWWW tebrikler*** 2. Takım 596. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 72,1 /71.0 / 1.1 / %1,53)
Ece_ce( 65 / / / %)
_happy_mom_( 59,8 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
Günaydinlarr, bu ara pek ugruyamiyorm ama sebeblerim var
Kilo durumum:
Gecen hafta: 65.0
Bu hafta: 64.8
Fark: -200gr
Mandalina şeker ve karbonhidrat içerdiği için 2 tane birden yemen ve akşam yemiş olman iyi olmamış ama sabah 1 tane yersen tam tersine kilo vermeye destekliyici olurdu sana araştrma sonuçlarını kopyalıyrm.Üniversitelerce yapılan araştırmalar, C vitamini içeren mandalinanın göbek ve basendeki yağları yakmaya yardımcı olduğunu kanıtlamıştır.Mandalina, sağlıklı kas gelişimi için gerekli A vitaminini içerir. İşte, bu özelliğiyle vücuttaki kasları besler ve bazal metabolizma hızının yükselmesini sağlar. Yani, günlük olarak daha fazla kalori yakarsınız ki bu, hızlı kilo vermenin yollarından biridir. A vitamini içeriğiyle mandalina, spor yapanlar için de ideal bir meyvedir; kas kaybını önler.
Evet yaa yapmışsın ve ben de beğenmişim:)Ellssa canim bildirin yaptim :) genelde gözden kaciyor benim bildirimim nedenki