• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kilo paylaşımımı yapayım, aşırı derecede şişkinlik vardı bahsetmiştim, pazartesi 85 civarına kadar çıkmıştım birde benim kabızlık sorunum var inciri o yüzden yiyorum zaten, bu sabah 84,00 geldim, aslında daha çok düşmesi lazım zira normal kilom 82 idi, bakalım bi kaç gün daha probiyotiklere devam .
güzel bi gün dilerim
Bol su ve 2 fimcan yesil cay yada maydanoz suyu tavsiye ederim :)

Günaydın;

hemen unutmadan önce menümü paylaşayım,

sabah:yumurta ve 5 zeytin bi dilim kepek ekmek

ara:1 kuru incir

öğlen: ızgara kabak

ara:1 incir

akşam: fırında hamsi, sebze yok içinde, yanınada da beyaz lahanadan salata yaptım, turp mor lahana bi minik de havuç , havuç atmasam iyiydi ama renk versin diye ekledim

akşam:2 mandalina yedim:KK43:
Mandalinanin zarari yok :) uzulme ama gec saatde bir sey yememeye calis. :)) Afiyet olsun.. guzel menu

Günaydın;

hemen unutmadan önce menümü paylaşayım,

sabah:yumurta ve 5 zeytin bi dilim kepek ekmek

ara:1 kuru incir

öğlen: ızgara kabak

ara:1 incir

akşam: fırında hamsi, sebze yok içinde, yanınada da beyaz lahanadan salata yaptım, turp mor lahana bi minik de havuç , havuç atmasam iyiydi ama renk versin diye ekledim

akşam:2 mandalina yedim:KK43:

Mandalina şeker ve karbonhidrat içerdiği için 2 tane birden yemen ve akşam yemiş olman iyi olmamış ama sabah 1 tane yersen tam tersine kilo vermeye destekliyici olurdu sana araştrma sonuçlarını kopyalıyrm.Üniversitelerce yapılan araştırmalar, C vitamini içeren mandalinanın göbek ve basendeki yağları yakmaya yardımcı olduğunu kanıtlamıştır.Mandalina, sağlıklı kas gelişimi için gerekli A vitaminini içerir. İşte, bu özelliğiyle vücuttaki kasları besler ve bazal metabolizma hızının yükselmesini sağlar. Yani, günlük olarak daha fazla kalori yakarsınız ki bu, hızlı kilo vermenin yollarından biridir. A vitamini içeriğiyle mandalina, spor yapanlar için de ideal bir meyvedir; kas kaybını önler.

Mandalina şeker ve karbonhidrat içerdiği için 2 tane birden yemen ve akşam yemiş olman iyi olmamış ama sabah 1 tane yersen tam tersine kilo vermeye destekliyici olurdu sana araştrma sonuçlarını kopyalıyrm.Üniversitelerce yapılan araştırmalar, C vitamini içeren mandalinanın göbek ve basendeki yağları yakmaya yardımcı olduğunu kanıtlamıştır.Mandalina, sağlıklı kas gelişimi için gerekli A vitaminini içerir. İşte, bu özelliğiyle vücuttaki kasları besler ve bazal metabolizma hızının yükselmesini sağlar. Yani, günlük olarak daha fazla kalori yakarsınız ki bu, hızlı kilo vermenin yollarından biridir. A vitamini içeriğiyle mandalina, spor yapanlar için de ideal bir meyvedir; kas kaybını önler.

sağol canım bu güzel bilgi için, iki tane yemeyeydim iyiydi ,artık dikkat edeceğim.

Back