Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar günaydın ben de 14 günlük bi detoksa giriyorum, smothie içeceğim bir öğünde muhakakk, tariflerimi paylaşırım , kilo vermem durdu hatta iki kilo aldım aşırı derecede şişkinlik var , bunlardan kurtulup metabolizmamı da hızlandırmak istiyorum, şuan smothie blenderi arayışına girdim, var mı tavsiye edeceğiniz bir ürün:KK43: kolay gelsin mutlu haftalar

Kızlar günaydın ben de 14 günlük bi detoksa giriyorum, smothie içeceğim bir öğünde muhakakk, tariflerimi paylaşırım , kilo vermem durdu hatta iki kilo aldım aşırı derecede şişkinlik var , bunlardan kurtulup metabolizmamı da hızlandırmak istiyorum, şuan smothie blenderi arayışına girdim, var mı tavsiye edeceğiniz bir ürün:KK43: kolay gelsin mutlu haftalar
Yok canım ya

Bu gün çok yoğundum. Sürekli dışarda koşturup durdum. O yüzden yediklerine dikkat edemedim.

Sabah
bir mandalina
Bir dilim ekmek, tahin-pekmez

Öğle
Çeyrek ekmek arası
Şekersiz kahve

Aksam
Fırında etli patates(bir porsiyon),
2 s. bardağı ayran

Su: bir litre
Spor: malesef yok
Kitap: yok

Merhaba bugünkü menüm şu şekildeydi sabah yarim eksi mayali tam bugday
3 zeytin
küçük dilim az yagli peynir

Ara ogun
1 küçük mandalina
Öğlen
1 tabak pirasa
Yogurt
Aksam
1 tabak mercimek corbasi
Salata
Firinda patates
2.5 litre su
Canım menün bence çok güzel.
Sporda olsa süper olurmuş.( gerçi ben de yapamadım :-))

günaydın kızlar;
12/11/2018 yemek menümü paylaşayım

sabah:5 zeytin,1 yumurta , çeyrek dilim siyez ekmeği

ara:1 hurma

öğlen:1 kase salata,ton balıklı
turuncu meyveli smothie

ara:yarım greyfurt

akşam:tavuk suyuna sade çorba

ara:2 hurma,2 fındık

yatmadan:tarçınlı süt

Evet cnm
Tabiki cok spor yaptım sporsuz verilen kılo alınır ve sarkma olur
Şekeri tamamen kestim unuda ekmek yemıorum akşam 18den snra bısı yemıorum filtre kahve ıcıorum limonlu su ve gece yogurt kürü yapıorum
Yediklerime dikkat edıorum menulerıme bakablrsn cnm zoorlanırsın beli bukdr sıkma ama yapmaya calıs :)
nasıl bakıcam menulerıne acaba

X