- 2 Şubat 2018
- 137
- 111
596. Etap hedef listemiz
Ellssa 70,4 ten 70 ee
nihaaal 72,1 den
Ece_ce 65 den 64e
happy_mom_ 59,8 den 59 a
Bunlar haftalik hedef dimj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
596. Etap hedef listemiz
Ellssa 70,4 ten 70 ee
nihaaal 72,1 den
Ece_ce 65 den 64e
happy_mom_ 59,8 den 59 a
Hoşgeldin canım. Ben de yeniyim ,deneme sürecindeyimSelamlar herkese bende araniza yeni katıldım. Insallah burada hirs yapip evlilik boyunca aldigim 15 kiloyu verebilirim. Suan 78 kgym boyumda 1.62
Hoşgeldin canım. Ben de yeniyim ,deneme sürecindeyim
Evet canim aksam paylasacağız.Hosbuldum canim sende hosgeldin:) ya inşallah kararli bir sekilde yapabilirim şu diyet olayını. Bu arada menu paylasimimiz aksam olacak degil mi
Evet canım. Haftalık.Bunlar haftalik hedef dimj
Oo harikasın balım. Ben unutmuşum tartılmayıCuma 72.1
Pazartesi 71.4
Yok canım yaKızlar günaydın ben de 14 günlük bi detoksa giriyorum, smothie içeceğim bir öğünde muhakakk, tariflerimi paylaşırım , kilo vermem durdu hatta iki kilo aldım aşırı derecede şişkinlik var , bunlardan kurtulup metabolizmamı da hızlandırmak istiyorum, şuan smothie blenderi arayışına girdim, var mı tavsiye edeceğiniz bir ürün kolay gelsin mutlu haftalar
Canım menün bence çok güzel.Merhaba bugünkü menüm şu şekildeydi sabah yarim eksi mayali tam bugday
3 zeytin
küçük dilim az yagli peynir
Ara ogun
1 küçük mandalina
Öğlen
1 tabak pirasa
Yogurt
Aksam
1 tabak mercimek corbasi
Salata
Firinda patates
2.5 litre su
nasıl bakıcam menulerıne acabaEvet cnm
Tabiki cok spor yaptım sporsuz verilen kılo alınır ve sarkma olur
Şekeri tamamen kestim unuda ekmek yemıorum akşam 18den snra bısı yemıorum filtre kahve ıcıorum limonlu su ve gece yogurt kürü yapıorum
Yediklerime dikkat edıorum menulerıme bakablrsn cnm zoorlanırsın beli bukdr sıkma ama yapmaya calıs :)