teşekkür ederim canımMaşallah canım bendePuffer gibi menülerine hayranım afiyet olsun çocuğununda mutlu huzurlu sağlıklı uzun yaşları olsun
Cimbomlukız nice nice sağlıklı yaşların olsun!Sanırım oğlunla benim doğum günüm aynı 21 ekimnice sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun
İnş canım ya bende yılbaşına kadar 80in altında olmak istiyorum yılbaşı hedefi mi belirlesek hep beraberBu hafta hedefimi düşük tuttum kızlar malum regl haftam, ama artık işi daha sıkı tutacağım. Yılbaşına kadar tartida en fazla 65 rakamını görmek niyetindeyim...
İyiki doğmuş prenses. Nice musmutlu yılları olsun inşallahsabah (12:00)
akşam (21:00)
- 1 biberli kekikli omlet
- 2 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- çekirdek
- 1 dilim pasta saati çok geç oldu ama kızımın doğum günü
su:2 lt
Spor: Yoga
Doğum günü kutlu olsun oğluşunun canımHer zamanki istikrarlinihaaal tebrik ederim güzel menü. Yarın da benim oğlumun doğumgünü Rabbim güzel , hayırlı ömürler versin çocuğuna.
Kardiyoloji ne kız? Korkuttun beni..Yılbaşı hedefim 60 canım benim de 3 5 kilo sonra kardiyoloji çalışmaya başlıyorum artık ben de
Eveeeeetttt nice mutlu yıllaraa canımmmmmSanırım oğlunla benim doğum günüm aynı 21 ekimnice sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun
Belirleyelim balım..İnş canım ya bende yılbaşına kadar 80in altında olmak istiyorum yılbaşı hedefi mi belirlesek hep beraber
teşekkür ederim canımcimbomlukiz cnm nice saglikli mutlu yillara insallah :) kac yasina girdin?
nihaaal cnm seninde kizinin dogum gnü kutlu olsun :) saglikli mutlu yillariniz olsun insallah
inşallah teşekkürler.İyiki doğmuş prenses. Nice musmutlu yılları olsun inşallah
Kardiyoloji ne kız? Korkuttun beni..
Cardio çalışacağını cümle bitince anladım
teşekkür ederim canım
inşallah teşekkürler.
yaa sorma telefonun otomatik düzeltmesi. yazdım gönderdim kapattım. ilk defa yazdığımı okumadan gönderdim. farkettiğimde iş işten geçmişti. düzenleme kapanmış. ben de çok güldüm kendime
Nasıl 60 kuzu31 ARALIK 2018 HEDEFLERİ
1- Akrrep hedef>>>70 (60 mı olacaktı seninki ?)
2- Zereno hedef>>> 79 (küsüratlı da olabilir :))
3-Puffer hedef>>>65
Kızlar herkes hedefini eklesin 10 hafta var az bi zaman değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?