• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah(09.00)
Bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık, dereotu, bir dilim tb ekmek

Öğle(13.00)
Soğuk ayranaşı çorbası bir kase

Aksam(19.00)
Yarım tabak et haşlama, yarim kase çorba, bir dilim pekmezli tb kek

Su: 2 lt+2 fincan yeşil çay
Spor: 1 saat ev işi
Kitap: Hayvan Çiftliği

Sabah(09.00)

Öğle(13.00)

Aksam(19.00)

afiyet olsun

Gerçekten takım olarak hepimizde bi salmışlık boşvermişlik var maalesef ama hedeflerimize yakın sürelerde ulaşabilmek adına toparlamamız lazım hadi kalkın spor yapalım :KK76:
Lütfen kendi adına konuş canım :KK48:ben hiç öyle yapar mıyım :bicak: gayet motiveyim görüyorsun :D şaka bi yana çok haklısın bilmiyorum niye uzun zamandır diyet yapmak, Az yemek tüm bu bu kelimeler o kadar canımı sıkıyor ki sanki kaçtım bende. Fazla yediğimde pişmanlık bile duymuyorum o dereceyim. Ama olmayacak böyle o yüzden bugün kendime çöp kutusu ya da buzdolabı gibi değil insan gibi davranıcam insanların yiyeceği şeyleri, normal miktarda yiyicem o pis plastikleşmiş hazır gıdalardan uzak durucam inş

Sabah(09.00)

Öğle(13.00)

Aksam(19.00)

Güzel menü yalnız o pekmezli ekmeği sabah ye canım

Lütfen kendi adına konuş canım :KK48:ben hiç öyle yapar mıyım :bicak: gayet motiveyim görüyorsun :KK70: şaka bi yana çok haklısın bilmiyorum niye uzun zamandır diyet yapmak, Az yemek tüm bu bu kelimeler o kadar canımı sıkıyor ki sanki kaçtım bende. Fazla yediğimde pişmanlık bile duymuyorum o dereceyim. Ama olmayacak böyle o yüzden bugün kendime çöp kutusu ya da buzdolabı gibi değil insan gibi davranıcam insanların yiyeceği şeyleri, normal miktarda yiyicem o pis plastikleşmiş hazır gıdalardan uzak durucam inş
MaşAllah barekAllah

Dünkü menüm:

11:00 2dilim ekmek, 1hasl. Yumurta, 1kk peynir, 6zeytin, az salca, domates salatalik 1yk kadar tahinpekmez

15:00 1 mandalina

16:00 1 türk kahvesi, 2 lokum

17:30 350gr kadar tekir tava, 3yk patates püresi ve Salata

2 lt Su
1saat yürüyüs
Güzel beğendim:KK200:

10 buçuk gibi kahvaltımı yaptım. Tam didik hesaplamadım ne yediğimi kendimi strese sokmamak için sanki diyet yapmıyormuşum gibi davranıyorum :ukala: ortalama ölçüleri yazıcam o yüzden akşam listemi tekrar bi toparlarım şimdi böyle yedikçe yaziyim ki hedefimden şaşmiyim :)

—Yarım tırnaklı ekmek
—1 haşlanmış yumurta
—2 dilim urfa peyniri
—1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
—Biraz biber salçası
—1 yemek kaşığı kadar süt kaymağı
—1-2 tatlı kaşığı bal
—Şekersiz çay eşliğinde

Aslında güzel, sağlam bir kahvaltı yaptım. Öğle yemeği yemeyeceğim için bence dengeli olur :) Hadi bismillah

Back