- 8 Ekim 2012
- 3.384
- 6.488
- 358
- 36
Tutturamamaktan sıkıldım tutturanlar listesinde gözüm varHedefi az tutmuşsun nolduki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutturamamaktan sıkıldım tutturanlar listesinde gözüm varHedefi az tutmuşsun nolduki
Hoş geldin canımBu arada kendimden bahsedeyim, adım Derya, 33 yaşındayım, evliyim, 27 aylik bir kızım var, yüksek kimyagerim ama hamilelikte işten ayrıldım kızımı kendim büyütmek istediğim için krese başlayınca iş hayatına tekrar donucem inş.
Aslında ben doğumdan bir sene sonra mezun olduğum 63 kiloya ulaşmıştım ama sonra bir iki kilo aldım 2 ay önce de kızımı emzirmeyi bıraktım ve yine 67 kg oldum maalesef, şimdide motivasyon açısından tekrardan takımlara katılmaya karar verdim çünkü daha önce 2 ayda 8 kilo vermiştim umarım bu seferde öyle olur sizin desteğinizle
Tutturamamaktan sıkıldım tutturanlar listesinde gözüm var
Su yerine yoğurtla yap tatlım. Tarçın da atarsın. Çok güzel gidiyosun.8:00
1 salatalık
1 kaşık süzme yoğurt
1 kaşık pekmez
1/2 haşlanmış yumurta
12:00
1 kase bamya
14:00
1 etli dolma
15:00
1 kase bamya
2 kaşık yoğurt
17:30
2 kuru kayısı 8 kuru üzümden yapılmış şekersiz komposto 1 bardak ( tanelerini sabaha ayırdım kahvaltıda yoğurtla yiyeceğim. kalan 2 bardaklık kısmı bu akşam boyu içerim)
20:00 civarı acıkırsam 1 elma 1 bardak su ile smothi hazırlayacağım
Şu ana kadar 2 lt su içtim devam ediyorum
Ellssa uygun mu canım
8:00
1 salatalık
1 kaşık süzme yoğurt
1 kaşık pekmez
1/2 haşlanmış yumurta
12:00
1 kase bamya
1 etli dolma
15:00
1 kase bamya
2 kaşık yoğurt
17:30
2 kuru kayısı 8 kuru üzümden yapılmış şekersiz komposto 1 bardak ( tanelerini sabaha ayırdım kahvaltıda yoğurtla yiyeceğim. kalan 2 bardaklık kısmı bu akşam boyu içerim)
20:00 civarı acıkırsam 1 elma 1 bardak su ile smothi hazırlayacağım
Şu ana kadar 2 lt su içtim devam ediyorum
Ellssa uygun mu canım
Öğleden sonrası biraz fazla olmuş sanki kaptan ama erken bitirmissin yeme içme işini yine tebrikler, iradene hayranım. Spor da biraz az sankiMenüm
Sabah 7:15
1 tabak yoğurtlu garnitürlü makarna
Domates
Ara 13:00
Sade kahve
1 kare bitter
3 peynirli poğaça
1 dilim brovni
1 elmalı kurabiye
3 kaşık patates salatası
Çay
Su
3 litre
Spor
40 dk yürüyüş
Kitap
Beyaz
Canım öğleden sonra davetteydim.Güzel menü olmuş canım tebrikler
Öğleden sonrası biraz fazla olmuş sanki kaptan ama erken bitirmissin yeme içme işini yine tebrikler, iradene hayranım. Spor da biraz az sanki
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinMenüm
Sabah (10.30)
Zeytin , zeytinyağı, iki dilim ekmek, salata, çay
Öğle (14.00)
Türk kahvesi
Akşam ( 19.00)
Üç kaşık pilav, yarım porsiyon patlıcan oturtma, ayran
Ara(20.30)
Bir elma, bir avuç kuru üzüm
Spor ve kitabım bugün yok , hala çok hastayım hiç halim yok kızlar, mesajı bile zor yazıyorum.
Spor da ekleyebilseydin menün güzelmiş aslında.Benim bugün biraz kötü geçti. Kardeşim hastanede tekkik sonuçları açıklanacaktı. Bekleyiş ve stres içinde bir gün yaşadım. Yanında da değilim. Başka şehirde. Stresten hep çok yemişimdir. Hele de bekleyişler. Sonuç olarak sonuçlar halen belli değil pazartesi ye kaldı artık.
Sabah11:00
2 dilim peynir
3 zeytin
6 ceviz
Domates salatalık biber
Közlenmiş biber 3 adet
2 tavada yumurta
Rus salatası
2 kare dilim kavun.
1 kase aşure
1 avuç fındık
Akşam18:00
Izgara balık
Salata
Kaçamaklar:
14:00 1 dilim pasta
Fındık
Geçmiş olsun canım.Hastalıktan ölüyoruuuum!
Sabah 2 kupa çorba
Öğle 2 haşlanmış patates
2 lt su
Kaptanım çok yoğun bi gündü senin demen gibi koşturmalı okudum beğendim ama menü ve yorum paylaşma fırsatım olmadı
Rabbim şifa versin hayırlı haberler alırsınız inşallah canımBenim bugün biraz kötü geçti. Kardeşim hastanede tekkik sonuçları açıklanacaktı. Bekleyiş ve stres içinde bir gün yaşadım. Yanında da değilim. Başka şehirde. Stresten hep çok yemişimdir. Hele de bekleyişler. Sonuç olarak sonuçlar halen belli değil pazartesi ye kaldı artık.
Sabah11:00
2 dilim peynir
3 zeytin
6 ceviz
Domates salatalık biber
Közlenmiş biber 3 adet
2 tavada yumurta
Rus salatası
2 kare dilim kavun.
1 kase aşure
1 avuç fındık
Akşam18:00