Güzel menü canımsabah (07:00)
- 2 yumurtadan biberli kekikli omlet
- 10 zeytin
- 6 7 ceviz
- domates salatalık
akşam (16:30)
- etli bamya
- yoğurt
- erik+elma
KAÇAMAKLAR:
19:00 4 kare çikolata
su:2 lt
spor: yoga+plates aslında günlük 1 saat yürüyorumdur toplamda ama günlük aktivite olduğu için yazmıyorum spor olarak saymıyorum
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım sanki bugün. Şekerpare bozmuş özellikle onun dışında iyi.Menüm:
11:15 1hasl.yumurta, 1,5 Pogaca, domates salatalik, 5zeytin, 1kk peynir
14:00 1 Latte, 2 sekerpare (komsuda)
17:00 1 fincan kahve, 2lokum
18:15 1 tabak tavuklu körili yemek
20:00 2 mandalina, Adacayi
2lt Su
1 saat yürüyüs + 50mekik
Kitap kötü cocuk 3
Ben beğenmedim canım neredeyse hiçbir şey yememissin yapma bu kadar kendine zarar verirsin.Kızlar hayırlı geceler kusura bakmayın çok yogundum 3 gündür bundan sonra daha sık girmeye calısıcam okullar sebebiyle vakit kalmıyor ama ayar cekıcem
Bugün menü paylasmakla baslim kısa ve öz oldu
Sabah 500ml limonlu su
Kahvaltı 10.50 1 yumurta ile peynırlı domatesli omlet yarım dilim peynır 2 çeri domates yeşil çay
Gece yogurt kürü
Su 2.6 ltr
Spor 3bucuk saat yürüyüş orta tempo
1200 ip
Aslında çok da yemedim ama. Küçük bir kurabiyeydi o da sabah diye yedim. fasulye,pilav ikisini de çok az aldım öğlen. Akşam salata dışında kaşığın ucuyla iki kaşık pilavın tadına baktım bu kadar.Ohh tam da tartı öncesi günü menüye gelbakliyat pilav kurabiyee
Bu ne güzelim yarın için daha da fazla çıkma menüsümü.
Canım normal bi günde tamam ama tartı öncesi günde değil.. Protein ağırlıklı olsın perşembe menüleri.Aslında çok da yemedim ama. Küçük bir kurabiyeydi o da sabah diye yedim. fasulye,pilav ikisini de çok az aldım öğlen. Akşam salata dışında kaşığın ucuyla iki kaşık pilavın tadına baktım bu kadar.
Günaydın kızlar o zaman ilk bildirim benden gelsin
Geçen cuma: 77.4
Bugün: 76.2
Harikasınız kızlar tebriklerGeçen cuma: 76.5
Bugün: 75.2
Dün menü bildirdin mi?İlk kırbaç bana ozaman
Cuma 71.2
Bugün 72
Fark 0.8
Çok fazla yemesemde vücudum ödem oldu hastanede
Yok bildirmedim hemen paylaşayımDün menü bildirdin mi?
Yok makarnasiz az bisi kabak ve mantar vardi :/Şu tavuklu körili yemek dediğin makarna mı?
Yemek deyince fırça yemem sandındı dimi
Ve menüyü sevmedim.. Tartı öncesi nescafeler lokumlar tatlılar poğaçalar havada uçmuş
Güzelim sen beynine ayar vermelisin önce ki hergün böyle kaçamaklarla gelme takıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?