- 8 Ekim 2012
- 3.384
- 6.488
- 358
- 36
İnşallah cumaya gider kaptanım yoksa @Ece_ce yi nasıl geçerim @Misei ve sende beni yakalarsın ortada kaynar giderimGeçmiş olsun canım. Serum ödem yapar evet.
Aman bee ne yakalamasıİnşallah cumaya gider kaptanım yoksa @Ece_ce yi nasıl geçerim @Misei ve sende beni yakalarsın ortada kaynar giderim
100 gram kaptanım ne var okadarcık ben 500 gram artıdayım yediğim serum kadarCuma 72
Bugün 72,1
Rehavete kapılmak olurmu ya yepyeni bir haftaya girmişiz hepimize sağlık mutluluk getirsin inşallahAman bee ne yakalamasıartı çıktım zaten
Ya ama ne bileyim. Gerçi cumadan bu yana çukular pastalar cipisler havada uçuşuyor100 gram kaptanım ne var okadarcık ben 500 gram artıdayım yediğim serum kadar
Halısın tatlişkom.. Rehavet yokkkk..Rehavete kapılmak olurmu ya yepyeni bir haftaya girmişiz hepimize sağlık mutluluk getirsin inşallah
Kesinlikle 6 lara bukadar yaklaşmışken beklediğimiz günler heyacanla yaklaşırken rehavete kapılmak olamaz kabul edilemezHalısın tatlişkom.. Rehavet yokkkk..
Aslında kırılma noktalarım olan rakamlardan birindeyim..
İlk kırılma noktam 74 tü.. 74 ü görünce nasılsaa veriyorum yaa deyip homini gırtlak yapıp hoop tekrar tırmanıyodum yukarılara..
İkinci kırılma noktam 72.. 72 görüp tırmandım durdum rehavete kapılıp..
En sonki kırılma nokta 68...
72 yi de devirmeliyim.. 90 60 90 edası ile gezinmek yok. Daha yolum var dimi
Dünkü menünü alalımCuma: 77.4
Bugün:78.4
Kendiliğinden düzelmiyeceğini biliyosun dimi?Cumaya kadar düzelir inşallah
Kendimi hiç beğenemedim
Ben deKendimi hiç beğenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?