• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Son 16 gün

Sabah yarım dilim ekmek 2 çatal peynir şekersiz çay

Ara bitki çayı

Öğlen 1 dilim tam buğday ekmeği patatesli köfte yarım tabak

Ara bitki çayı mandalina

Su 3 litre
Spor 600 merdiven
10 dakika yürüyüş
3000 ip
Kitap savrulan hayatlar
kahvaltı az olmuş gibi geldi acıkmadın mı öğleye kadar bu kahvaltıyla. ama başarılı tabiki ip harika

Evet noluyor size.. Takımdan uzak kalmak ödem yapar bilginiz olsun.
çok haklısın kaptan buralarda olmak lazım
Hofff
Çok bozuldum ben ya 100 gr artıya.. Kabızlığım vardı 2 gündür ona buluyorum. Bence eksiydim ben..
kesin eksisin 100g. nolacak! 300 500 oynar günlük bazen
Sabah (10.00)
İki zeytin, zeytinyağı, yarım dilim tb ekmek, iki çatal yumurta, iki dilim börek , çay

Akşam (19.00)
İki kaşık pilav, dört kaşık zeytinyağlı patlıcan,bir dilim ekmek

Su: 2 lt
Spor:40 dk yürüyüş + yarım saat egzersiz
Kitap: Elveda güzel vatanım
iki öğüne geçmişsin galiba güzel bir menü olmuş
Kızlar bugun çok yogundum kan tahlili sonuçlarımı aldım d vıtamını eksıklıgı cıkdı ordan okula gttım belı toplantısına ordan kırtasıyeye alısverıs yapdım yarın okulumuz baslıor ilk günü olcak kızımın heycanlıyız pek zaman bulamadım ancak gelebıldım dün menü paylasamamısdım onuda bugüne paylaşıyım
Dünki menü
Sabah 3 bumurta beyazı ile çeyrek soğan 2 cerı domatesli yumurta yarım dilim peynir 1 mürdüm eriği
Akşam küçük avuç tavuk 1 kasık yogurt
Gece yogurt kürü
3.8 ltr su
Spor
138 dakka eliptik bisiklet
20 dakka yürüyüş
1300 ip

Bugün menü
1 ogun yıyebıldım
4yumurta beyazı ile 2 cerı domates çeyrek soğanlı yumurta 1dilim peynır 1 mürdüm eriği
Şu 3.ltr
Spor 140 dakka eliptik bisiklet
1400 ip
1saat yürüyüş
Bugün yoğunlukta yemek ve su az oldu
Şimdi parka gıdıoruz
bu kadarcık yemekle nasıl ayakta duruyorsun bir de bu kadar spor bravo doğrusu
Menüm

Sabah 10:00
1 yumurta ile kıymalı omlet
Yarım lavaş
Maydanoz
Çay

Su
2,5 litre

Spor
2 saat yürüyüş

Kitap
Beyaz
:KK200::KK200::KK200::KK200:
çok az olmuş kaptanım bu menü ile yarın sabah tartılsan kesin çok eksin olur
Kizlar k.bakmayin bugun alel acele ciktik evden hastanedeydik esimle o yüzden giremedm tartilmadimda sabah ama öglen tartildim muhtemelen artidayim bugun cok düzensiz beslendim cnkü :KK43:

Pes etme noktasina gelip kendimi sonradan vazgeciriyorum bugun durmadan :KK43:
Ben niye kilo veremiyorm ya sanirim kilit noktamdaym bende 66da takili kaldm :cry::KK42:
geçmiş olsun önemli değildir inşallah. ben de sabah geln artı ile birlikte hiç iyi bir gün geçirmedim. kahvaltıda yapamadım sonrası çok kötü geçti. kahvaltı benim için çok önemli. bugünki menümü buraya yazmaya hiç layık görmüyorum. acele toparlanmak lazım. bu regl beni mahvetti.

kahvaltı az olmuş gibi geldi acıkmadın mı öğleye kadar bu kahvaltıyla. ama başarılı tabiki ip harika

geçmiş olsun önemli değildir inşallah. ben de sabah geln artı ile birlikte hiç iyi bir gün geçirmedim. kahvaltıda yapamadım sonrası çok kötü geçti. kahvaltı benim için çok önemli. bugünki menümü buraya yazmaya hiç layık görmüyorum. acele toparlanmak lazım. bu regl beni mahvetti.
Şu an itibariyle toparlandın bileee..

images.jpeg

İnşallah cumaya gider kaptanım yoksa @Ece_ce yi nasıl geçerim @Misei ve sende beni yakalarsın ortada kaynar giderim :KK70:

:dondurma:bu arti beni yeniden gaza getirdi bende artidayim muhtemelen o yüzden savas yeniden baslayabillir :spor::spor:

Pes etme tatlım. D vitamini ve omega3 kullan

Eczanedenmi aliniyor bunlar cnm tam olark neye iyi geliyor :KK64: biraz cahilim sanirim bu konuda

Sagol cnm yok cok sükür.
Silkelenip kendimize gelmeliyiz sanirim bende bugun baya kötüydüm ama suan itibariyle yarin yeniden basliyorm ben pes etmiycem o 60li rakami görücem cok fena inat ettim :rolleyes::KK9:

:dondurma:bu arti beni yeniden gaza getirdi bende artidayim muhtemelen o yüzden savas yeniden baslayabillir :spor::spor:

Eczanedenmi aliniyor bunlar cnm tam olark neye iyi geliyor :KK64: biraz cahilim sanirim bu konuda

Sagol cnm yok cok sükür.
Silkelenip kendimize gelmeliyiz sanirim bende bugun baya kötüydüm ama suan itibariyle yarin yeniden basliyorm ben pes etmiycem o 60li rakami görücem cok fena inat ettim :rolleyes::KK9:
Kilo vermene destekmoluyorlar canım. Vücudumuzda motor görevi yapır D vitamini.

Back