- 5 Eylül 2018
- 274
- 644
- 18
- 28
Çok gecmıs olsun canım Rabbim şifalar versinMerhaba çok geç kaldım kızlarımın sağlık problemi var bu ara. Uğrayamadım.
Geçen hafta: 76.5
Bu hafta:76.3
Fark çok az regl dendir diye düşünüyorum
Tebrikler ♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok gecmıs olsun canım Rabbim şifalar versinMerhaba çok geç kaldım kızlarımın sağlık problemi var bu ara. Uğrayamadım.
Geçen hafta: 76.5
Bu hafta:76.3
Fark çok az regl dendir diye düşünüyorum
Amin canım allah razı olsun öyle yapiyim bi doktoruma soriyimT
Tamam canım
Ay inşallah en kısa zamanda nasip olur
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasıl etsin inşallah
O konuda bi fikrim yok cnm ama günde 2 3 bardakdan fazla yeşil çay zararlı bi doktora danis derim bu konu ıcın
** 2. Takım 588 Etap**
Akrrep( 73,2 / 72 / 1,2 / 1,64%)
Misei( 73 / / / %)
nihaaal( 76,5 / / / %)
puffer( 77,6 / 77,4 /0,2 / %0,25)
2. Takım ortalaması: %
Liste dışı yarışanlar
cimbomlukiz ( 72,5 /71,2/1,3/%1,79)
Hayalllervehayatlar ( 83,5 /80,5/3,0/%3.59)
Ece_ce ( 65,7 / 65,9 / -0,2 / -0,30%)
Korkuyorum yakalamandan frene basmadan yaklaşıyosuncimbomlukiz yarımkilo verseydin nolurdu
Amin canım cümlemizden ♡Amin canım allah razı olsun öyle yapiyim bi doktoruma soriyim
Kızlar kusura bakmayın. Kötüyüm biraz.
Dün en iyi arkadaşımı yolcu ettim çok uzaklara..
Kaybetmenin acısı bir kez daha oturdu yüreğime..
Her kayıp bi önceki kaybı da hatırlatırmış meğer.. Daha bi acı çekmek içinmidir bilmem..
Sevdiklerinize sarılın.. Onları kaybettiğinizde iş işten geçiyor.. İçiniz kıyım kıyım kıyılsa da, ciğeriniz sökülse de özlemekten, gelmiyorlar gittikleri yerden.. Öylece bekliyorsunuz.. Sadece beklemek düşüyor payınıza.. Beklemeye sabretmek.. Yok başka seçeneğiniz..
2018, hiç sevmedim seni ben.. Alma yeter elimden sevdiklerimi artık..
Hoş buldum canım inşallah verebiliriz 10 gun once 66 dim nasıl aldim bilmiyorum benim bir seneye yakındır aynı kilodaydım Bu kadar kısa zamanda 3 kilo çok benim b12 vitamin eksikliği vardı bir aya yakın kullanıyorum ondan olabilirmi aklıma başka bişey gelmiyor
Ödem gitmedi sanırım haftaya güzel eksiyle gelirsin inşallah
Spor önemli ve günün hangi saati ne kadar yediğin de çok önemli canım
Canını sıkma bu hafta toparlarsın cnm stres ii deil kilo veremezsin sakin ol
Yine harıkasın canım ♡Son 19
Sabah 1 yumurta 1 domates
Öğlen 1 dilim ekmek 1 domates 1 dilim peynir 1 salatalık
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 domates yarım biber
2 bardak yeşilçay
Su 3 litre
Spor 10 dakika yürüyüş
500 merdiven
5000 ip
Düzenli al canım. Sabah alman daha iyiO iyidi canım değişiyor ne zaman aklıma gelse o zaman alıyorum fark ediyormu
Ah benim takımıma gelen hamile kalıyo zaten. Çok nasipli o konuda takımım.Hoş buldum canım inşallah veririz bıraktım zaten on gün filan kullandim allah nasip ederse bebek istiyoruz hamilelik için yeşil çay sakıncalı değil dimi
Bi hamburger menüne bakarKorkuyorum yakalamandan frene basmadan yaklaşıyosun
Yediklerini saati ile yazıyosun dimi?Basin sagolsun canim, ölüm cok zor bisey Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin insallah.
Olabillir cnm yada ödem olmusdur yani 10 günde 3 kilo alinmasi icin tika basa yemek gerek bence :))
Sanirim anlamadimki insallah canim
Haklisin cnm biyerlerde hata yapiyorm ama bilmiyorm. Sporuda artirdim aslinda mekik cekiyorm zipliyorm hergün
Çok tırstım arayı açana kadar yememem lazımBi hamburger menüne bakar
aman kaptanım 3 tane var zaten o nasip beni bulmasın bu konuda lütfenAh benim takımıma gelen hamile kalıyo zaten. Çok nasipli o konuda takımım.
589. Etabın hedefleri
1. Hayalllervehayatlar 80,5 dan
2. cimbomlukiz 71,2 den
3. Ellssa 72 den 71 eeee
4. M Misei 72 den
5. nihaaal 76,3 den
6. Puffer 77,4 den
7. Ece_ce 65,9 dan