• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çalışan kadının çalışmayan beslenme düzeni En Büyük KK

Yaaa ben de hamsi istiyoruuuummm:mad::mad:

Şınav kaç tane :KK8:

Hadi bakalım şekerim görcez :cool:

Sinav 3 partdan 30sardan 90tane :KK76:

. O biiir Spor delisi..
Bak ben kaç gün üstüste 1000 ip atladım. Karnı hemen küçülmeye başladı şeklim değişti.
Spor şart hem de en düzenli ve terleteninden:rolleyes:

Vay bee bende bugun özellikle göbek bölgesi icin hareketlere basliycam atlamada yapicam. Göbek aldi basini gidiyor yoksaa:kızgın:

Menü

Sabah 10:00
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
3 süs biberi

12:30
Sade kahve

Spor
2 saat yürüyüş

Su
3 litre
Kizzz hicbisey yememissin ya aclik diyetimi yapiyon :KK11:

Masallah canim dogrudur tabi :KK54:
Evet cnm saol ♡
İp atlıoruz takımca artık günde en az 500 sıkılasmanın gibine vuralım :D
Bide ben az kalori alıorum ama doyurucu gercekden asla ac kalmıom karnım agrımıor belkide alıştığım için :D
Günde en fazla 250 kalori

Sinav 3 partdan 30sardan 90tane :KK76:

Vay bee bende bugun özellikle göbek bölgesi icin hareketlere basliycam atlamada yapicam. Göbek aldi basini gidiyor yoksaa:kızgın:

Kizzz hicbisey yememissin ya aclik diyetimi yapiyon :KK11:
Sorma canım. Koşturmadan yitemedim gün içinde. Akşam da yemek istemedim yağlar erisin diye

Evet cnm saol ♡
İp atlıoruz takımca artık günde en az 500 sıkılasmanın gibine vuralım :KK70:
Bide ben az kalori alıorum ama doyurucu gercekden asla ac kalmıom karnım agrımıor belkide alıştığım için :KK70:
Günde en fazla 250 kalori
Aynen canim bende bugub zaten 500 ip atlamisdm gönlünden geceni atlamisim desene :KK48::KK48:
250kalori cok az deglmi saglikli olurmuki öyle gene kendine iskence yapma okadar canim :KK57:

Aynen canim bende bugub zaten 500 ip atlamisdm gönlünden geceni atlamisim desene :KK48::KK48:
250kalori cok az deglmi saglikli olurmuki öyle gene kendine iskence yapma okadar canim :KK57:
Aynen kalp kalbe karsı :D harıkasın
Olmuyor canım gercekden yedıgın şeylere bağlı birde alışınca zaten yıyemıorsun fazlasını :)

Menü
Sabah 600 ml limonlu su

Kahvaltı 11.00 1 çay kaşığı tere yağı ile bol soğanlı 1tabak köy fasulyesi kavurması 1 kasık yogurt yeşil çay

Ara türk kahvesi sade

Akşam yarım tabak fasulyeden 1 kasık yogurt kayısı çayı

Gece yogurt kürü

Su 3.2 ltr yatana kadar 3.8 olur

Spor
135 dakka eliptik bisiklet
1400 ip atlama
2786 adım

merhaba hepinize cimbomlukiz cimbomlukiz Ellssa Ellssa ve Hayalllervehayatlar Hayalllervehayatlar menüleriniz çok zayıf değil mi? kaptanım neredeyse sadece 1 kase çorba ile beslenmişsiniz. kurabiyeleri besin olarak saymıyorum. cimbomlukız sabah yediğin tutku 2 saat sonrasında açlık krizine sürüklemiş olmalı seni ve yine bütün gün sadece çorbadan ibaret. Hayalllervehayatlar sen zaten söylemişsin 250 kaloriden fazla almıyorum diye bunlar bana kalırsa sadece metabolizmanızı yavaşlatacak etkiler ve sağlığınıza olumsuz etki edecek sebepler. Benim düşüncem

Back