Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın kaptanım benimde 1200 ip bitti kahvaltıdan sonra bisiklet ve 100 öğle 100 akşam ip + yine bisiklet1 saatlik sabah yürüyüşü bitti.. Şimdi bol su içme zamanı
Çalışan kadının çalışmayan beslenme düzeni
Yaaa ben de hamsi istiyoruuuummm
Şınav kaç tane
Hadi bakalım şekerim görcez
. O biiir Spor delisi..
Bak ben kaç gün üstüste 1000 ip atladım. Karnı hemen küçülmeye başladı şeklim değişti.
Spor şart hem de en düzenli ve terleteninden
Kizzz hicbisey yememissin ya aclik diyetimi yapiyonMenü
Sabah 10:00
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
3 süs biberi
12:30
Sade kahve
Spor
2 saat yürüyüş
Su
3 litre
Degisior canım benım yaptıgım kadar spor yap anlıcaksn hergun spor yapıorum 1gun dınlenmeden
Evet cnm saol ♡Masallah canim dogrudur tabi
Tesekkur ederim kaptanOoo harikasın bebiş
Hosbuldum tesekkür ederim :) insallah beraberce vericez fit olmaya az kaldı yola devam :))Hoşgeldin aramıza hedefın ı sorcakdım ama 27ekımmıs gerek kalmadı inşallah tez zamanda sağlıklı veririz cnm :)
Sorma canım. Koşturmadan yitemedim gün içinde. Akşam da yemek istemedim yağlar erisin diyeSinav 3 partdan 30sardan 90tane
Vay bee bende bugun özellikle göbek bölgesi icin hareketlere basliycam atlamada yapicam. Göbek aldi basini gidiyor yoksaa
Kizzz hicbisey yememissin ya aclik diyetimi yapiyon
İnşallah cnm :) aynen öyle ♡Hosbuldum tesekkür ederim :) insallah beraberce vericez fit olmaya az kaldı yola devam :))
Aynen canim bende bugub zaten 500 ip atlamisdm gönlünden geceni atlamisim deseneEvet cnm saol ♡
İp atlıoruz takımca artık günde en az 500 sıkılasmanın gibine vuralım
Bide ben az kalori alıorum ama doyurucu gercekden asla ac kalmıom karnım agrımıor belkide alıştığım için
Günde en fazla 250 kalori
Aynen kalp kalbe karsı harıkasınAynen canim bende bugub zaten 500 ip atlamisdm gönlünden geceni atlamisim desene
250kalori cok az deglmi saglikli olurmuki öyle gene kendine iskence yapma okadar canim