• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iyi geceler kızlar bende bu gün
Sabah 09.30
Yarim tam buğday lavaş 2yum ile peynirli omlet2 mürdüm
Öğle 13.40
5 taze hurma 2 kare çiko
Akşam 16.50
1 dilim fırın makarna salata
3 lt su
Spor çarşı pazar dolandım bayaa evi supurdum bunada spor dedim bananne :halay:

Güzel olmus bence cnm afiyet olsun. Ev isi bencede kesinlikle Spor ya ben cok terliyorum :confused:

Benim menüm

Sabah(10.30)
10-15 çiğ badem, bir küçük paket süt

Ara(12.00)
Bir fincan bitki çayı

Öğle (15.00)
Bir dilim tb ekmek, iki kaşık çorba

Akşam ( 19.00)
İki kaşık p.pilavi, iki küçük fırın köfte, çok az fırın sebze, yarım kase çorba , cacık

Ara(20.30)
Şekersiz kahve

Su: 2 lt
Spor: yok :110:

Menü cok güzel:KK9: spor da olsa sahane olucakmis

Güzel olmus bence cnm afiyet olsun. Ev isi bencede kesinlikle Spor ya ben cok terliyorum :confused:

Menü cok güzel:KK9: spor da olsa sahane olucakmis

Teşekkür ederim canım. benim en büyük sıkıntım spor zaten, spor yapınca daha hızlı gidiyor kilolarım, yapmayınca az yesem de takılıp kalıyor. Pazartesi den beri doğru düzgün spor yapmadığımdan aynı kiloda takildim kaldım :mad:

Teşekkür ederim canım. benim en büyük sıkıntım spor zaten, spor yapınca daha hızlı gidiyor kilolarım, yapmayınca az yesem de takılıp kalıyor. Pazartesi den beri doğru düzgün spor yapmadığımdan aynı kiloda takildim kaldım :mad:

Haklisin canim Spor cok önemli diätte bende sadece az yiyerek veremiyorm zaten genel olarakra yavas kiloy verdigim icin :) hadi ozaman bugun leslie yapalim senle cok güzel terletiyor cok yorucuda degil istersen 2 mil le basla cnm

Bugunki menüm:

10:00 limonlu ilik Su, kücük fincan kahve

12:00 2dilim.ekmek, 1kk peynir, 5zeytin, 1hindifüme salam, biber salatalik

15:30 1 incir, 1 madensuyu

18:00 1 kepce kirmizibiber corbasi, yarim palamut yaninda firinlanmis sebze ve salata

20:00 1 fincan yesilcay

70dk yürüyüs
2lt Su
afiyet olsun canim guzel menu

Iyi geceler kızlar bende bu gün
Sabah 09.30
Yarim tam buğday lavaş 2yum ile peynirli omlet2 mürdüm
Öğle 13.40
5 taze hurma 2 kare çiko
Akşam 16.50
1 dilim fırın makarna salata
3 lt su
Spor çarşı pazar dolandım bayaa evi supurdum bunada spor dedim bananne :halay:
Cikolata makarna hic olmamis canim
Benim menüm

Sabah(10.30)
10-15 çiğ badem, bir küçük paket süt

Ara(12.00)
Bir fincan bitki çayı

Öğle (15.00)
Bir dilim tb ekmek, iki kaşık çorba

Akşam ( 19.00)
İki kaşık p.pilavi, iki küçük fırın köfte, çok az fırın sebze, yarım kase çorba , cacık

Ara(20.30)
Şekersiz kahve

Su: 2 lt
Spor: yok :110:
pilav olmasa daha iyi olurmus ;)

Haklisin canim Spor cok önemli diätte bende sadece az yiyerek veremiyorm zaten genel olarakra yavas kiloy verdigim icin :) hadi ozaman bugun leslie yapalim senle cok güzel terletiyor cok yorucuda degil istersen 2 mil le basla cnm
Çok iyi olur canım yapalım bugün, hatta @fmad sen de katıl bize, leslie 2 mil yapıyoruz :halay:

Gunaydin kizlar akrep kaptanimiz ceza almis bikac gun gelemicel foruma
Ama emimim izliyodur takimi. Lutfen elinizden geldigince aktif olun❤

Aaa neden ki ,çok üzüldüm o_O o zaman bugün daha aktif olalım kızlar kaptanın yokluğu belli olmasın :KK200: seni bekliyoruz kaptan @ Akrrep sensiz olmaz çabuk donersin inşallah :KK200:

Sadece iki kaşık ama o_O
2 kasikta olsa aksam yememelisin canim ;)
Aaa neden ki ,çok üzüldüm o_O o zaman bugün daha aktif olalım kızlar kaptanın yokluğu belli olmasın :KK200: seni bekliyoruz kaptan @ Akrrep sensiz olmaz çabuk donersin inşallah :KK200:
Heralde bi konusmasindan dolayi ban yemis
Bu arada yarın cuma , kilo bildirimi var kaptan olmadan o nasıl olacak ki acaba ?o_O
sizde telefon numarasi yok mu kaptanin varsa kimler listeye girecek ogrenirsenkz biz yardimci oluruz

2 kasikta olsa aksam yememelisin canim :KK66:

Heralde bi konusmasindan dolayi ban yemis
sizde telefon numarasi yok mu kaptanin varsa kimler listeye girecek ogrenirsenkz biz yardimci oluruz

Hayır ben de numarası yok maalesef, ben de zaten daha yeniyim grupta yarın bir hafta olacak benim.o_O

Back