Üçüncü Hafta / Beşinci Gün
10:00 Corn Flakes
13:00 4 yk yoğurt, (üzerine köri, nane ve kırmızı toz biber ekilmiş) ve 2 tane orta parmak uzunluğunda kepekli kraker
16:30 4 yk z.yağlı barbunya, 1 domates, 1 salatalık ve acı biberini doğrayıp 1 yk tulum peyniri ile harmanladım.
18:30 1 ekşi elma (üzerine tarçın ilavesiyle)
20:30 1.5 haşlanmış tavuk göğsünü yağ eklemeden soya sosu ile ısıttım. Yanında marul salatası ve 2 tane orta boy haşlanmış patates
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (15 dk-150 kcal)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Genel Alışkanlıklar:
Bütün yemeklerimi aksini belirtmediysem z.yağlı (yemeğin cinsine göre bunu bazen ayçiçekle ya da mısır yağı ile seyreltiyorum) ve tuzlu pişiriyorum. Ama alışkanlıklarımız gereği zaten az yağlı yemek yeriz. Ve asla kızartma yapılmaz..
Süt ve yoğurt Danone tam yağlı. Başka hiçbir markanın kokusuna tahammülüm yok.
Tükettiğim corn flakes de müsli de çikolatalı.
Peynir aksini belirtmediysem ezine keçi peyniridir.
Tostta tam yağlı kaşar ve sucuk kullanırım. Üzerine becel zeytinyağlı margarin sürerim.
Günde içtiğim 3 fincan Türk kahvesi dışında hiçbir içeceğime şeker ilave etmem. Türk kahvesine de yarım şeker koyarım. Yani rafine edilmiş şeker tüketimim günlük standart 1.5 tanedir.
Hemen hemen her yemeğim baharatlı ve acıdır. Mutlaka acı sivri biber yerim öğünlerimde de.. Ya yemeğin içindedir ya da yanında ya da her ikisi birden..
Açıklama : Yarını da kolay atlattım mı ondan sonra gel lapa günü.. Sonra da gel Cuma.. yerimseniben