Evet hep öyle yapıyordunuz ve ben ses etmiyordum..Ya ama hep böyle yapıyorduk ya kilo aldığını belirtmek için defalarca böyle yaptık ısrar ediyorumaldığı kilonun önüne artı koyuyorduk yüzdeye eksi koyuyoruz
Ben de müsait olurım inşallah. Hangimiz msait olursa artık canım.Tamam Kaptanım geceye kadar Evde değilim ama müsait olabilirsem yaparım inş :)
A.s.balım.Selamlar nasılsınız kızlar?
Bol bol eksileriniz vardır inşallah
Çok güzel haber canım.Seni tebrik ediyorumA.s.balım.
Yeni ve güzel gelişme artık listelerdeyim..
Tabi bu durumdan da bugün haberim oldu.. Fazla çıkarım diyordum azalmışım. Ayrıldığım kilo daha az biliyordum daha fazlaymış.
Çok süprüs oldu çook
Tabi benim liste dönüşüm takımdakilerin de aşırı disiplini demek
Hadi sevinin kızlar
Çok da iyi bi sonuç değil ama haftaya bombayız inşallah..Çok güzel haber canım.Seni tebrik ediyorum
Takımdakiler de çok sevinecektirdaha çok disiplin daha çok eksi demek
Tebrikler inşallah genel listeniz de çok iyidir canım.
Evet hep öyle yapıyordunuz ve ben ses etmiyordum..
Sorun benim ses etmememama artık sessiz kalmıyorum ve lütfen bu küçücük konuya takılı kalma lütfen... Lütfen..
Haftaya kadar olsunTamamm. Ben de 74,8
Haftaya cumaya kadar dimi?
Varmı kızlar katılan?
çok sağol tatlım yaptım galiba , aksilik bugun işte de çok yoğunum bir açıp kapıyorum , cuma günleri bizde böyle oluyoCanım benim mesajımı kopyalıyorsun sonra baştaki ve sondaki quote kısımlarını siliyorsun benim ismimin altına ismini ve kilonu yazıyorsun
Kilo hesaplama nasıl yapılır diyorsan da şöyle canım
Geçen haftaki kilondan yeni kilonu çıkarıyorsun diyelim ki 1 kilo vermişsin onu 100le çarpıyorsun ve geçen haftaki kilona bölüyorsun :) çok kolay
Yapmayı dene canım yanlış olan kısımları birlikte düzeltiriz
bende katılıyorum size olur mu daha denemedeyim ama bu kilolar gitsinde bi şekilde ne şekilde olursa olsunTamamm. Ben de 74,8
Haftaya cumaya kadar dimi?
Varmı kızlar katılan?
Olur kaç kilosunbende katılıyorum size olur mu daha denemedeyim ama bu kilolar gitsinde bi şekilde ne şekilde olursa olsun
75,100 tatlımOlur kaç kilosun
Olur tabi canım ama öncelikle takıma girme alışkanlığı ve sorumluluğunu edinmeni tavsiye ederim..bende katılıyorum size olur mu daha denemedeyim ama bu kilolar gitsinde bi şekilde ne şekilde olursa olsun
Ooo tebrikler canım..Merhaba kizlar ancak girebildim siteye. Yogun bir gundu. Ben bu sabah 62.700 ciktim. En son izne ayrildigimda cuma kilo bildirimim 62.400 mus. Yani 300 gr verdigimde listeye girebilicem insaallahhedef once listeye girmek
***2.Takım 574. Etap***
akrep33(75,4 / 74,8 / 0,6 / 0,10%) 566.etapta izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 8 e bölündü.
Sade01 (62,8/62,3/0,5/%0,80/%0,40)Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2ye bölündü.
2.Takım ortalaması : 0,287%
htcuzun (62,400/62,700/-0,3
Aynen kaptanim. Harekete gecmenin faydalari. Aynu gazla bugun de evi supuruyorum dip koseOoo tebrikler canım..
Hep o tezgahı temizlediğinden oldu
Gul kaptanim sayfaya baktim. Mithisler hepsi de... Yuruyusler ipler zumbalar masaallah yok yok.Biz de oyle olalim kizlar insaallahSayfa 7358
10. Takımdan kim ne kadar spor yapmış bir göz atın, fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?