- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol: :roflol: peşindeyiz Leylacımkaptan opuyorumnanaktaneveeettt aynen öyleeeezemuszemus
şok diyet vs
yok bu işin içindeee
sende kilo vermek istiyorsan
düş benim peşimeeeekaydirigubbakcemile3
Doracım sana verdiğim linki (üstteki) ben denedim, çalışıyor, herşey olması gerektiği gibi.. Acaba yanlış yere mi kopyalıyorsun.. Önce linki tıkla.. Sayfayı bi açsın ondan sonra çıkan adresi tam olarak kopyala ve aşağıdaki yere yapıştır tatlım..püsküütüm ellerine sağlık benim içn uğraştın ama defalarca denememe rağmen yapıştıramadım. birde kk dakinden denedik kızımla birlikte yine olmadıkötükedihüso acaba bizmi yanlış yapıyoruz kiCADIARZUşu yazıyla karşılaşıyoruz kopyaladıktan sonraBu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Birinciliği kılpayı kaçırdığımız için 4. Takıma mesaj yazdım..
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13578929&postcount=19130
Saldıran olursa sebebi budur haberiniz olsun.. :roflol:
Ya bu arada kimse merak edip sıralamada nerede olduğumuza bakmadı mı? Kılpayı kaçtı birincilik kılpayı..
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13578929&postcount=19130
Ya bu arada kimse merak edip sıralamada nerede olduğumuza bakmadı mı? Kılpayı kaçtı birincilik kılpayı..
...............ve takımımızın gururu hak ettiği başarıya ulaştı..
Leylakaptancım ETAP BİRİNCİSİ olduuunnnn :hooray: :hooray:
Tebrikler Leylacım.. a.s. a.s. a.s.
[
Takımcım.. Yanlarda gördüğünüz oklar, bir önceki haftada aldığımız sonuçlara göre yükselme ya da gerileme durumumuzu gösteriyor..
İnşallah bütün oklar gökyüzünü gösterir.. yerimseniben
Leylakaptancım takımın gururu..
günaydın opuyorumnanaktan
2. liginizi kutlarım güzel hatunlar .......alkisalkisalkis
günaydın ikracım nasılsın ?
ıYıYıM ıKRAM SAĞĞOL ..abencim hoşgeldin canım iyim saol sen nasılsın kimsecikler yok ama bugun topiğimizde güzel hava herkes dışarıda tabi
BU HAFTADA 1.yiz ASıM ama sondan :roflol::roflol::roflol: YUMUKUM VE KıRAZIM GERı DÖNDüLER ARTILARLA, O YÜZDEN BU HAFTA DıNLENMEDEYıZ 6. TAKIM OLARAK ..günaydın aebenimmm opuyorumnanaktan
teşekkür edriz. henüz sonuçlara bakamadım. sizi de çok merak ediyorum monti amcanın yeğenleri olmanızdan dolayı. sizi sevdi bu montignac amca delikafadulden
bu arada çizelgen de gözümden kaçmadı. tebrik ediyorum canım. hedefini daha aşağılara çekmisin bir de. insan kilo vermeye doyamıyor dimi kaydirigubbakcemile3 bir de buralardan ayrılmak istememek var işin içinde kaydirigubbakcemile2
şimdi yediğimin listesini veriyorum
sabah= 1 dilim ekmek
2 zeytin
1 yumurtanın sadece beyazı
2 ızgara domatest
2 sivri biber:sm_cool:
1 tane salatalık
ara öğün yok lmaz:
öğlen=== 1 dilim ekmek
3 ızgara köfte
2 pişmiş domatest 2 biber
çatal ucuyla krem peynir
ara öğün===== 1 şeftali
1 maden suyu
akşam========
2 ızgara küçük kanat
1 kepçe ayranlı soğuk çorba
1 kaşık pilav
1 bardak vişne suyu
arada 1 dilim karpuz.....
akşam menüm aslında planda bu menü değildi ama komşuya girdim ve ısrarla sofra hazırladı. bunlarla kurtardık durumuyerimseniben
Takımcım.. Yanlarda gördüğünüz oklar, bir önceki haftada aldığımız sonuçlara göre yükselme ya da gerileme durumumuzu gösteriyor..
İnşallah bütün oklar gökyüzünü gösterir.. yerimseniben
Leylakaptancım takımın gururu..
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - 4. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
...............ve takımımızın gururu hak ettiği başarıya ulaştı..
Leylakaptancım ETAP BİRİNCİSİ olduuunnnn :hooray: :hooray:
Tebrikler Leylacım.. a.s. a.s. a.s.
leylacığım başkanım bende seni tebrik ederim.....
1. liği benim yüzümden kaçırdık. haftaya inşallah 1. oluruz...
püsküütüm inşallah seninde sölediğin gibi bu yere inişler hep yukarı doğru yükselir
ellerin bir kez daha dert görmesin canım....a.s.
menümdede süt ve yoğurt konusunda çok haklısın. zaten çok erken bir vakitte ara öğün yaptım. saat 1.00 da yatacağımı düşünürsek 1 bardak tarçınlı süt içer öyle yatarım artıka.s.
ben yine çizelgemin sevinciyle paylaşıma ordanda listelere doğru kaçıyorum
yarın akşama kadar giremeyebilirim. sabah malüm sınah akşama düğüne gideceğim.
koçum belli olunca yüz yüze genel bir durum değerlendirmesi yaparız artıkvereliniortak
günaydın arkadaşlar
püskütcüm hepimizin zaman zman oyle dönemleri oldu salı günü ben kilomda artışı gördüğümde gerçekten takımdan ayrılmayı düşündüm çünkü çabalıyorum çabalıyorum sonuç senin o sevmediğin kelime ama sen bana oyle bi mesaj attın ki kendime geldim senin veremediğin kiloları haftaya fazlasıyla vericeksin canım bende senin gibi güneşi sevmeyenlerdenim ama şunun şurasında yaza ne kaldı haziranında ortasına yaklaşıyoruz zaten dediğin testleri yaptırmayı düşünüyorum canım netten de araştırmıştım ama sanırım benimkisi gece çok sık uyanmamak ve az uyumak sıkıntım
liste de çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bende dilerimki tüm oklar gökyüzüe bakar
ben dün paylaşım alanına baktığımda henüz yeni yeni listeler geliyodu birazdan tekrar bakıcam
leylecımin birinciliğini kutluyorum ve devamını diliyorum kendiside kabul ederse koçumun olmasını istiyorum damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali kaç haftadır oda veremiyodu bende berbaer kırarız belki zincirlerimi
doracım çizelgen çok güzel olmuş canım bayıldım benim olabilir mi
dünkü yediklerim
sabah evden çıkarken 2 fındık atöıştım ağzıma o çünkü yemeğe zaman bulamadım
öğle
taze faulye yemeği yoğurt
arada
bir dilim karpuz
akşam eşim kahvaltı türü istedi
bende peynir zeytin bi parça sucuk domates yedim
gecede kiraz yedim ve saydım 24 tane kaydirigubbakcemile3
günaydın opuyorumnanaktan
2. liginizi kutlarım güzel hatunlar .......alkisalkisalkis