leylacım ben monti yapmıyorum canım bıraktım
püskütcümün izinde devam günde 2-3 lt su içerim yaz kış farketmez
tamam kaptanı bu dedikelrini hergün yapıcam
Emziren anneler için form çayları zararlı mı acaba?
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği...Birine labne,diğerine vişne reçeli sürdüm ve 200 ml taze portakal suyu................................................................................................................................................ara:20 adet kiraz...............................................................................................................................................öğle:yağsız dana kıyması ile yapılmış 3 adet ızgara köfte,ızgara domates ve biber eşliğinde,1 dilim ekmek.............................................................................................................................................ara 1 dilim karpuz.............................................................................................................................................akşam 1 su bardağı haşlanmış makarna,bir kase semizotlu yoğurt..............................................................................................................................................bu dünkü menüm yatarken her zamanki gibi soğuk tarçınlı light süt......................................................
Takımcım tünaydın.. a.s.
Dün yediklerimi yazayım.. sonra karneleri falan eklemek üzere KK turlarına başlıyorum..
Onlar bitince buraya geri dönerim.. yerimseniben
Dolayısı ile mesajları da şimdi okumuyorum, bilginize..
Üçüncü Hafta / Birinci Gün
10:50 Corn Flakes, süt
13:30 1 kayısı, 2 ceviz, 2 badem
16:00 3xbiber dolması, yanında acı biber
20:30 Peynirli marul salatası, 4 badem
22:30 Dondurma
Günlük Spor Aktivitem:
Bisiklet (15 dk-150 kcal)
Yer hareketleri (15 dk)
Masaj Makinesi (15 dk)
Duvara vurma (3x100)
Yürüyüş (iki ayrı zamanda olmak üzere toplam 2 saat)
Açıklama : Meyveyi atladım iyi mi? yerimseniben Bundan sonra ara öğünde öncelikle meyve işini halletmem lazım sanırım.. Yoğurt da yememişim.. Bütün gün kendime az yemeliyim.. az yemeliyim direktifleri vere vere böyle oldu..
Haftada 3 tane olan dondurma hakkımı Cuma, cmt ve pazar kullanmaya karar verdim.. O yüzden de dondurma yediğim günler akşam yemeklerini salata ile bitiriyorum.
Haftanın kalan günlerinde ise akşam yemeğimi biraz daha doyurucu yiyerek, günün son öğününü sütle bitirmeyi planlıyorum.
Dambıl ve ip atlamaya hala başlayamadım.. kaydirigubbakcemile2
Şu ana kadar toplam 900 gr verdim.. Dört haftalık toplam hedefim 2 kilo olduğuna göre önümde vermem gereken 1.1 kiloya karşılık 15 gün var.. Dikkat Püsküüt! :tomato:
Teşekkür ederiz.. Siz takım olarak hep beraber tatile çıkın da rahat edelim ayol.. naniknanikgünaydın opuyorumnanaktan
2. liginizi kutlarım güzel hatunlar .......alkisalkisalkis
Ahhh ahhhkızımı babası sınav stresinden çıkarmak için yemeğe götürdü... tabii benimde çenem boş durmadıcokacimcoook
bu yememle akşama filan birşey yemem. sadece meyve yerim artık.:kedi::kedi:
durumu toparlamam lazım yanii.......
Ahhh ahhh
Dün çizelge, bugün öğle yemeği.. sanırım döner iskender pide cinsi bi'şeydir.. eyvahedigeldismile Akşam meyve yiyerek kurtulamazsın Dorişko.. Yarın da cezalı olman lazım..
Bak bana.. Dün kendime küçük bir paket çikoletta ısmarlayacaktım.. 500 gr yerine 300 gr verdim diye yemedim.. Oysa sen? Kilo aldın anacım kilosempatiksalakcinni
Ohooo böyle olmaz ki.. sositososito
iç ses: Çok eli sopalı gördüm kendimi.. :roflol: :roflol:
selam kızlarrr evet biliyorum dün giremedim püsküütcüm beni uyarmışsın biliyorum hatta koçluk yapmam gerekiyormuş:)ama dün çok yoğun bir şekilde çalıştıgım için sadece kilo bildiriminde bulundum bugunde tam 4 saat temizlikten sonra yeni girebildim dün kü menümü yazıyorum kızlar:) sabah 4 5 galeta yiyebildim vakit yoktu öğle kahvaltı yaptım peynir zeytin 2 dilim lıght ekmek dmates akşamda ızgara köfte yanında biraz patates yedim peki ben kime koçluk yapacagım ben anlayamdımda nasıl yapacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?