Ceydacım sen topla istersen bir haftalık mönünü.. ve bir önceki haftayla karşılaştır.. Son iki haftaya birlikte bakman daha doğru sonuç verir canım.. Bizim son 15 günün bütün mesajları arasında bulmamız ciddi bir zaman ister çünkü..
Defter tutsaydın benim gibi kolaycacık bulurdun aslında.. İstersen bu hafta başla düzenli tutmaya.. Bu arada defter tutmuyordun sen di mi? Yanlış hatırlıyor olabilirim tabii..
Arkadaşlar listemiz tam netleşince kilo veremeyen ve kilo alan arkadaşlarımıza en iyi verenler sıralamasına göre koçluk dağılımı yapacağız.. Ben az da olsa kilo verenleri dışarda tutmak istiyorum izninizle.. Çünkü bu ufak bir müdahale ile düzelebilir, diye düşünüyorum...
Bunun için zeynepbeyza ile ilgili durumun da netleşmesi lazım.. Ben bir kez daha hatırlatayım gitmeden.. Listemiz netleşince koçluk ve haftalık listemizi düzenleme görevi benimdir..
Artık çıkıyorum.. Günümün start düğmesine basıyorum.. Ne zaman dönerim Allah kerim.. yerimseniben
Herkese keyifli günler.. a.s.
Ben defter tutmuyorum canım ama bu haftadan itibaren ben de bu yönteme başvuracağım.. teşekkür ederim yerimseniben