• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar beni de bu haftasonu Antalya tatili mahvetti:sinirli::oops:
Yorgunluktan gec kalkabildim ve 11:50 de tartilmama ragmen 64 kilogramim. + 200 gorunuyorum ama normal tartildigim saatte(7:40-8:00 gibi) olsaydi kesin + 500 olurdu. Simdi kahvaltimi da pek kacamaksiz yapamadim. Ogle yemegi ile karisik gibi dusunuyorum artik:sus::sus:

Evet acilen hep beraber toparlanmamiz lazim:silah::silah:

Herkese merhaba canlar, bu sabah tartildim ve 83,30 yani -200gr. Pazar günü Emirgan'da arkadaşlarımla mini bir piknik yaptk.
PAZAR

SABAH
1 tane simit
Peynir
Domates&salatalık
Şekersiz çay

ÖĞLEN
1 dilim kek
1 tane sigara böreği
Kahve

Aksam sadece 1 elma

Su: 2 litre
Spor: 2 saat yürüyüş
Kitap yok

PAZARTESİ

Sabah
2 dilim t.b.ekmegi ile beyaz peynirli tost

ARA
1 adet hurma
Sade türk kahvesi

ÖĞLEN
Yoğurtlu közlenmiş biber
2 tane tuzsuz Etimek
2 kaşık makarna

AKŞAM
3 tane çiğ köfte&marul
2 tanecik Doritos :duduk:
1 adet muz

Spor : dip köşe temizlik saymazsak, yok :KK48:
Su: 1.5litre
Kitap: yok.

Selam kızlar nasılsınız ??
Giremedim kaç gündür. Rahatsızdım kan değerlerim çok düşük çıktı. Eşimde diyetime takmış kafayı o yüzden biraz ara verdim kaptana söyleyip izne ayrıldım.
Geçmiş olsun canım.
Toparlan dön aramıza.
Özleriz seni.

Sevgili takım arkadaşlarım yarın kısa bir tatile gidiyorum annemle birlikte. İzine ayrılmak istemiyorum diyetime devam edeceğim. Ancak cuma günü tartilamam muhtemelen bilginize ...

Kaptanım ve yardımcılarına duyurulur Ellssa Ellssa Seymasevde Seymasevde merrr merrr
Canım tek bir cuma için mi geçerli bu durum?

Dün giriştim bahar temizliğine kızlar. Çocuklarda evde ama dedim yapıcam kadın tutmıycam. Balkonum çok kötüydü is pislik felan oraları ayıkladım bi güzel boya yaptım. Evin camlarını sildim. Salonum halıflex döşeli halı yıkamacılar almıyor onu katladım kaldırdım 22 metrekare felan heralde çok büyük. Bu sefer yukarı taşıyım dedim öldüm bittim. Bugün pertim belim tutuldu
Ama heryer temizlendi kafam rahat
Bi mutfağım kaldı onuda bigün yapıcam belki çocuklar yatınca gece yaparım.

Back