• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar kızlar günüm pek iyi geçmedi benim valla
Sabah hastaneye gittim direk yolda 1 tane açma yedim ordanda işe geçmem gerekiyodu ayak üstü atıştırdım mecburen.
Öğlen mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Akşam eşimle buluştuk dışarda akşama misafirim vardı bişeyler almam lazımdı yemeğide dışarda yedik etli mantarlı krep yedim yanında 5 6 tane patates kızartması daha fenası misafirle beraber 3 tane mini tartolet yedim:kızgın: bu günü unutmak istiyorum resmen :KK17: spor yok suyuda ölçemedim ama 1.5 litre falan olmuştur.

Sabah hastaneye gittim direk yolda 1 tane açma yedim ordanda işe geçmem gerekiyodu ayak üstü atıştırdım mecburen.
Öğlen mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Akşam eşimle buluştuk dışarda akşama misafirim vardı bişeyler almam lazımdı yemeğide dışarda yedik etli mantarlı krep yedim yanında 5 6 tane patates kızartması daha fenası misafirle beraber 3 tane mini tartolet yedim:kızgın: bu günü unutmak istiyorum resmen :KK17: spor yok suyuda ölçemedim ama 1.5 litre falan olmuştur.
Olmuşla ölene çare yok demişler , yarından itibaren sıkı sıkıya diyetine tutunman lazım demektir :sopa:

CUMA MENÜM

SABAH
Çeyrek ekmek kasarli tost

ARA

Sade türk kahvesi
2 adet ceviz

ÖĞLEN
4 kaşık et sote
1bardak ayran
1 dilim beyaz ekmek

AKŞAM
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
3 tane tuzsuz Etimek

Spor : 500 ip
Su: 1 buçuk litre
Kitap: Bilinmeyen Kadının Mektubu

Benim de dun fena degildi. Kahvalti - ogle birlesikti. Peynirli sebzeli sucuklu omlet. 6-7 zeytin. Yesillik. 2 dilim tb ekmegi
Ara: erik
Aksam: 4 kofte.2 dilim tb ekmegi .salata
3 lt su
Ve 3.gunumu de sekersiz tamamladim.
Ama bugun haftasonu icin okul gezisiyle antalya ya geldik. Burda gezer tozarken ve otelde yerken bozarim diye dusunuyorum

Öğlen mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Biraz kaçamaklı olmuş ama bu gün az yiyerek ve spor yaparak dengeleyebilirdin canım.

CUMA MENÜM

SABAH
Çeyrek ekmek kasarli tost

ARA

Sade türk kahvesi
2 adet ceviz

ÖĞLEN
4 kaşık et sote
1bardak ayran
1 dilim beyaz ekmek

AKŞAM
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
3 tane tuzsuz Etimek

Spor : 500 ip
Su: 1 buçuk litre
Kitap: Bilinmeyen Kadının Mektubu
Süper menü.
Afiyet olsun.
İpi aralıklarla mı durmadan mı 500 adet atlıyorsun.
Merak ettim.
Ben 30 tane ancak yapıyorum üst üste.

Benim de dun fena degildi. Kahvalti - ogle birlesikti. Peynirli sebzeli sucuklu omlet. 6-7 zeytin. Yesillik. 2 dilim tb ekmegi
Ara: erik
Aksam: 4 kofte.2 dilim tb ekmegi .salata
3 lt su
Ve 3.gunumu de sekersiz tamamladim.
Ama bugun haftasonu icin okul gezisiyle antalya ya geldik. Burda gezer tozarken ve otelde yerken bozarim diye dusunuyorum
Gayet güzel canım.
Ama bozma bence.
Sonra pişman olacaksın.
Tut kendini.

Valla ben dün kahvaltı etmedim öğlen bir ekşili çorba ile pilav yedim azıcık. Akşam 18:30 da kızarmış tavuk yedim avm de Narnia Günlüklerinin tiyatrosunu izlemeye gittim. 11bin adım var 4 bini avm de diğeri normal yürüyüş..
Güzel canım.
Afiyet olsun.

Günaydın kızlar.dünden beri boğaz ağrısı kırıklık var, bağışıklık sistemim zayıfladı galiba.dünkğ menğm
Sabah: kurumeyveli cevizli sütlü yulaf lapası
Öğle: çorba,2et köftesi,3kaşık patates salatası
Ara:tarhana cipsi,1avuç çekirdek
Akşam:6kaşık taze fasülye,3kaşık bulgur pilavı,yoğurtlu kereviz
Ara:görümceme gştmiştim 2çatal browni
2lt su spor yok

Günaydın kızlar.dünden beri boğaz ağrısı kırıklık var, bağışıklık sistemim zayıfladı galiba.dünkğ menğm
Sabah: kurumeyveli cevizli sütlü yulaf lapası
Öğle: çorba,2et köftesi,3kaşık patates salatası
Ara:tarhana cipsi,1avuç çekirdek
Akşam:6kaşık taze fasülye,3kaşık bulgur pilavı,yoğurtlu kereviz
Ara:görümceme gştmiştim 2çatal browni
2lt su spor yok

Afiyet olsun.
Güzel genel anlamda.

Galiba hepimizde bir tükenmişlik var bu ara.ama ne olur salmayalım ipin ucunu kaçırmayalım yaz kapıda.elimizden geldiğince burdan kopmayalım kızlar.

Aynen canım.
Acilen kendimizi toparlamalıyız.
Takımdan uzak kaldıkça çok az eksi
görürüz. O yüzden ara buldukça uğrayalım atkadaşlar.

İyi akşamlar kızlar bugün ailecek mangala gittik sabahtan yediklerimi pek takip edemesemde abartı bişey yemedim klasik yumurtalı peynirli kahvaltı yaptım ekmeksiz akşama doğruda mamgalda 3 adet köfte 1 but yedim bol salata ile spor yok ama piknikte ip atladım top oynadım voleybol falan baya kalori yakmışımdır:KK53:
Yarın ve pazartesi de pirinç lapası diyeti yapmayı düşünüyorum bi şişkinlik var çünkü karın bölgemde.
Suyuda 1.5 litre içmişimdir.

İyi akşamlar kızlar burası ne kadar sessiz bu aralar.
Ben bugün pirinç lapasıyla detox yaptım toplamda 10 kaşık kadar haşlanmış baharatlı pirinç yedim tüm gün aralardada 3 4 tane çilek 1 kase deniz börülcesi domates salatalık yedim 1 saat spor yaptım 2 litre kadar da su bakalım yarın tartılınca aç kaldığıma değecekmi :KK53:

Back