Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuşla ölene çare yok demişler , yarından itibaren sıkı sıkıya diyetine tutunman lazım demektirİyi akşamlar kızlar günüm pek iyi geçmedi benim valla
Sabah hastaneye gittim direk yolda 1 tane açma yedim ordanda işe geçmem gerekiyodu ayak üstü atıştırdım mecburen.
Öğlen mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Akşam eşimle buluştuk dışarda akşama misafirim vardı bişeyler almam lazımdı yemeğide dışarda yedik etli mantarlı krep yedim yanında 5 6 tane patates kızartması daha fenası misafirle beraber 3 tane mini tartolet yedimbu günü unutmak istiyorum resmen
spor yok suyuda ölçemedim ama 1.5 litre falan olmuştur.
Biraz kaçamaklı olmuş ama bu gün az yiyerek ve spor yaparak dengeleyebilirdin canım.İyi akşamlar kızlar günüm pek iyi geçmedi benim valla
Sabah hastaneye gittim direk yolda 1 tane açma yedim ordanda işe geçmem gerekiyodu ayak üstü atıştırdım mecburen.
Öğlen mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Akşam eşimle buluştuk dışarda akşama misafirim vardı bişeyler almam lazımdı yemeğide dışarda yedik etli mantarlı krep yedim yanında 5 6 tane patates kızartması daha fenası misafirle beraber 3 tane mini tartolet yedimbu günü unutmak istiyorum resmen
spor yok suyuda ölçemedim ama 1.5 litre falan olmuştur.
Süper menü.CUMA MENÜM
SABAH
Çeyrek ekmek kasarli tost
ARA
Sade türk kahvesi
2 adet ceviz
ÖĞLEN
4 kaşık et sote
1bardak ayran
1 dilim beyaz ekmek
AKŞAM
4 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
3 tane tuzsuz Etimek
Spor : 500 ip
Su: 1 buçuk litre
Kitap: Bilinmeyen Kadının Mektubu
Gayet güzel canım.Benim de dun fena degildi. Kahvalti - ogle birlesikti. Peynirli sebzeli sucuklu omlet. 6-7 zeytin. Yesillik. 2 dilim tb ekmegi
Ara: erik
Aksam: 4 kofte.2 dilim tb ekmegi .salata
3 lt su
Ve 3.gunumu de sekersiz tamamladim.
Ama bugun haftasonu icin okul gezisiyle antalya ya geldik. Burda gezer tozarken ve otelde yerken bozarim diye dusunuyorum
Güzel canım.Valla ben dün kahvaltı etmedim öğlen bir ekşili çorba ile pilav yedim azıcık. Akşam 18:30 da kızarmış tavuk yedim avm de Narnia Günlüklerinin tiyatrosunu izlemeye gittim. 11bin adım var 4 bini avm de diğeri normal yürüyüş..
Günaydın kızlar.dünden beri boğaz ağrısı kırıklık var, bağışıklık sistemim zayıfladı galiba.dünkğ menğm
Sabah: kurumeyveli cevizli sütlü yulaf lapası
Öğle: çorba,2et köftesi,3kaşık patates salatası
Ara:tarhana cipsi,1avuç çekirdek
Akşam:6kaşık taze fasülye,3kaşık bulgur pilavı,yoğurtlu kereviz
Ara:görümceme gştmiştim 2çatal browni
2lt su spor yok
Galiba hepimizde bir tükenmişlik var bu ara.ama ne olur salmayalım ipin ucunu kaçırmayalım yaz kapıda.elimizden geldiğince burdan kopmayalım kızlar.
Hepsi harika canımCuma memüm.
Sabah 9.00
2 kk peynir
1 dilim tb ekmek
Öğlrn 12.30
2 haş tavuk but
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Ara 17.00
4 gün kurusu
Sade nescafe
Akşam 19.30