tez zamanda şifa bulur inşallah .....olumunekankayizsmilecanım sağol,tümör çıkmadı,sadece zatürre dedi dr.Ama 2 ciğerini de kaplamış,hala ateşi çıkıyor,ama daha iyi şimdilik.Diğer tahliller de bugün çıkar sanırım,teşhis kesinleşir inşaallah...Desteğin için sağol arkadaşım.....opuyorumnanaktan
samanyolunun kilosu 63,9 'muş
püsküütüm sebep-sonuç ilişkisini çok iyi açıklamışsın. benim de akşam yemeğinde yaptığım hatalar sonucu etkiledi. demekki özellikle akşamları daha fazla dikkat etseymişim daha iyi sonuçlar alırmışım
2. soruyla çok cahil kaçmazsam wasa nedir diye sormak isterim sempatiksalakcinni
Bekliyorum asicim.. pembecikkle birlikte ekleriz o zaman..
Yahu bu arada terzi kendi söküğünü dikemez.. Bu yeni formata göre kilo çizelgesini nasıl değişterecez..
Kendi açtığım başlığa gidip sorsam mı acaba? :roflol: :roflol:
Tickerfactory adeta olmuş bir factory.. Site yığılmış.. Cuma diye mi yoksa.. :roflol:
Bekliyorum asicim.. pembecikkle birlikte ekleriz o zaman..
Yahu bu arada terzi kendi söküğünü dikemez.. Bu yeni formata göre kilo çizelgesini nasıl değişterecez..
Tickerfactory adeta olmuş bir factory.. Site yığılmış.. Cuma diye mi yoksa.. :roflol:
ben her seferinde yeniden hazırlamayı tercih ediyorum püsküütcüm sempatiksalakcinni
zaten öğeler (başka birşey deniliyorsa gülmeyiniz :dilcikar: kaydirigubbakcemile3 ) hep aynı oluyor benim. bu çizelgenin bana uğur getirdiğini düşünüyorum :1rolleyes:
Aaaa süper fikir.. dur bakayım siteyi biraz daha gıdıklayalım..
ve yeniden yapalım..
Bu KK nın yeni formatı şekilsiz olmuş.. Eskiden çizelgeyi tıkladığında pıtadanak değiştirebiliyordun.. :dilcikar:
Nasl yani... tickerfactory'den değiştirme yapamayacak mıyız? :1shok:
Çizelgemi değiştirdim kaydirigubbakcemile3
Bu arada ben de leylacığımı tebrik ediyorum... a.s.
ceydacım.. yeni formata göre png. uzantılı adresi eklediğimiz için tıklama yapamıyoruz doğal olarak.. çünkü bir fotoğraf niteliğini taşıyor..
ticker sitesi düzgün çalışıyor olsaydı karıştıracaktım sağını solunu ama yok.. tıkla bekle tıkla bekle..
o yüzden uğraşacağımıza yeniden yapalım diye düşündüm.. ama yine tıkla bekle.. yerimseniben
Sen bugün spora başlamıyor muydun ay yüzlüm? Avatardaki sensin di mi?
Nasıl yaptın ya?
İnsan anlatır...:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3BENDE ZORLANMIŞTIM ...SıTE BAŞKA formatı KABUL ETMEDıGı ZAMAN .. KALıŞıN BAŞINI ŞıŞıRMıŞTıM ...benki bir çok kişinin listesini yapıp yapıştıran ....laelaelaelaelaeBekliyorum asicim.. pembecikkle birlikte ekleriz o zaman..
evet püskütüm 500gr çık kaldı .delikafaduldenaebenimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım yaaaa sadece 500 gr mı kaldı bu işten sıyırmana? helal olsun arkaşıma benim be!a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?