Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Leylacım,nasıl mutluyum anlatamam,sizlerle paylaşmak istedim...
Bu arada resmine bayıldım,maşaallah diyelim nazar değmesin dünyalar güzelime....Kaptanlığını da kutluyorum ayrıcaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Arkadaşlar merhaba,geçmişi henüz okuyamadım,
Babam bugün biraz daha iyi,enazından ateşi kontrol altında,sabah yine 39 du...Akciğer tomografisi temiz çıktı,dr tümerden şüphelenmiş,ilk defa bu kadar yaygın zatürre ile karşılaştım dedi,...akannehirTüm kan tahlilleri henüz çıkmadı,ama en azından tümör yok diye mutluyum...Karaciğer tahlilleri ilaçlardan yükselmiş olabilir dedi...Yarın öğlen gidicem,bakalım tahliller çıkacak mı?Hepinize teşekkür ediyorum,geçmişi okuyup,biraz yorgunluk atayım.....opuyorumnanaktan
Leylacım.. Ay kıyamam sana alındın mı? Dilimi soktum içeri hemen.. İtiraf edeyim ki; burada en sevdiğim smiley budur.. Dört gözle fırsat kollarım kullanmak için.. Bak misal şimdi yine zorlandım.. Ya bu konuyu aşsak? :roflol: ayrıca sorumluluk konusundaki tutumuma bence hayran kalma.. Dışı seni, içi beni yakar.. :dilcikar: Bak şimdi dili tutamadık içerde iyi mi? :roflol:
Hassas kalbinden öperim seni.. a.s.aslında alınmakta değil:1ninca:yani nasıl anlatsam...ben de bu smileyi çok severim dediğin gibi:dilcikar:kaydirigubbakcemile3seni kırdığımı düşündüm bi an o yüzdenyerimseniben madem seviyorsun ben de o fırsatı fazlasıyla vermeye çalışırım sanakaydirigubbakcemile3
Hassas kalbinden öperim seni.. a.s.
Kırılacak bi'şey yoktu ki ortada Leylacım.. olumunekankayizsmile
ben sana hep hastaydım püsküütümmmmmŞeniz ama açılamadım bir türlü:roflol::roflol:Bugün Doracığımın enerjisine de hasta oldum hastaaaa
Bizim coşku kaptanımız var zaten.. :dilcikar: Dora! :lepi:
Sen Cuma bildirimlerini asiciğimle birlikte götür yeter..
Yeni üye de almayalım bence şimdilik..
Daha fazla dikkatimiz dağılmasın.. Şu anda ortamımız güzel, derim ben kendü kendümee
ve süpürgeme binerek giderim..
:roflol::roflol::roflol: canım benimmm aşk olsun. tabiki birbirimize şakalar yapacağız. hem ciddi bile desen küsmem kırılmam......zeynepbeyzacım... bu avuç içi kadar dana ciğeri inş. doracığımın avuç içi kadar değildir. :roflol:
(doracığım samimiyetimize güveenrek yaptım bu yorumu affına sığınarak... )
samanyolum babacığının iyi olmasına çok ama çok sevindim. allah uzun ömürler versin. sağlık sihhat versin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:Arkadaşlar merhaba,geçmişi henüz okuyamadım,
Babam bugün biraz daha iyi,enazından ateşi kontrol altında,sabah yine 39 du...Akciğer tomografisi temiz çıktı,dr tümerden şüphelenmiş,ilk defa bu kadar yaygın zatürre ile karşılaştım dedi,...akannehirTüm kan tahlilleri henüz çıkmadı,ama en azından tümör yok diye mutluyum...Karaciğer tahlilleri ilaçlardan yükselmiş olabilir dedi...Yarın öğlen gidicem,bakalım tahliller çıkacak mı?Hepinize teşekkür ediyorum,geçmişi okuyup,biraz yorgunluk atayım.....opuyorumnanaktan
asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım düşünme öyle şeyler havalardannnnn dır tam depresyon havası sıkıntılı yorgun luk veren havalar hakim günlerimize
merak etme gülüm birşey olmazzzzzz aklına öyle kötü şeyler getirme oldumu canm arkadaşım
zeynepbeyzacım... bu avuç içi kadar dana ciğeri inş. doracığımın avuç içi kadar değildir. :roflol:
(doracığım samimiyetimize güveenrek yaptım bu yorumu affına sığınarak... )
asiciğimmm bu beşi bir yerde çayın hangi markaya ait acaba? ben de içiyorum ama tadı açıkçası hiç hoş değil :umursamaz:
Arkadaşlar merhaba,geçmişi henüz okuyamadım,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaebenim günaydın sana da yardım meleği canım benimm Şeniz opuyorumnanaktan
leylacım ne güzel kilo vermişsin canım ya. ağzımın suyu aktı valla kaydirigubbakcemile2