inşallah canım
bazen çok korkuyorum. ama bazen de yok yok :umursamaz: diyorum ama çoğunlukla aklımda. kuduz hastalığının kedilerden geçmesi nadirdir deniliyor. hayırlısı :sinifsinif:
:roflol: :roflol: :roflol: 30 tane fındık-15 tane badem alacak kadar
doracım kuruyemişi sevdiği için mümkün olan en büyük şekilde açmıştır avcunu parmaklarını gerdirerek :roflol: ben aktardan alıyorum canım. açık olarak karıştırılıyor. yeşil çay 2 ölçü olarak diğerlerini birer ölçü koyup karıştırıyor.
ben tadını çok seviyorum ama kardeşim de pek beğenmemişti :1ninca: gözümüz aydın samanyolucum. korkulan sonucun çıkmamasına sevindim canım. bir an önce ateşi düşüp hastalığın da şifasını bulur inşallah :Saruboceq: püsküüt'ten alıntı:
asi_bulutcum.. Aynen ben de senin gibi düşünüyorum.. Hiçbirimiz yalnız bırakmayız kimseyi.. Yeni arkadaşlarımız da kaptan ne iş yapar, yarışma için sorumluluklar nedir bir an önce öğrenirse böyle sekteye uğramalar yaşanmaz hiçbir zaman diye düşünüyorum.. Mönüye gelince keşkelem 4 kurabiye yerine akşam 4 köfte yeseymişsin.. tedirginlikten kaçıyordur uykun eminim.. Aklına kötü şeyler getirmemeye çalış..
evet canım. ben kaptanı yalnız bırakmamaya çalışıyorum hep. kaptan oldu diye o çırpınıp dururken bizim keyfi olarak kaçmamız doğru olmaz boshayallersmile
sorma canım yaa. aslında o kurabiyeleri 2 sabah yerim diye getirdim. ertesi güne de ayıracaktım. ben geçmişi okurken yemişim gitmiş alsanaalsanasmile zaten o yüzden birşeyle ilgilenirken yemek yemeyi sevmem. tadına bile varamıyor insan :sinifsinif:
inşallah inşallahhhh bişey çıkmaz bu tırmalama olayından. araştırma yapınca insan daha da korkuyor. çok kötü bir ölüm şekli mafoldumben allah herkesi korusunnn :Saruboceq: