Hamileliğe hazırlıklı olmak adına tecrübe oluyo işte bana bu ilaçHamile gibi öğürtür tüm gün
Hee ikiz olur belki.. Sonuçta ilaç kuvvet veriyorBen almim 4. İstemiyom
Bak sana ceza olarak ilaç kullan derimGünümü yazayım
Diyet felan uygulayamadım çok bol kaçamaklı birgün geçirdim.
Beni dövebilirsiniz
Hee ikiz olur belki.. Sonuçta ilaç kuvvet veriyor
Maşallahhh cnm yaBen almim 4. İstemiyom
Sağol kuzum darısı isteyen herkeseMaşallahhh cnm ya
Güzel geçmiş şekerimSelam
Kahvaltı: 2 dilim tb 1 yumurta maydonoz salça peynir 1 er çay kaşığı tahinpekmez ve kaymak ve çay
Tum evi süpürdüm bulaşık vs
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen (15:30): yarımşar porsiyon alinazik ( sadece patlıcan ve et) ve mantı , 1 dilim ekmeği salçaya bandım
Ara: filtre kahve ve 1/2 dilim fıstıklı pasta
Sonra spor yarım saat kardıyo ve alt bölge fitness çalıştım
Ara: yeşilçay 1 avuç leblebi
Kızlar ben yatar gun 6 da başlayacak yineiyi geceler
ay kraker yazmıştım cep telefonundan otomatik klavye kes yapmış..Canım ben de tüp bebek öncesi bu tarz bir ilaç kullanıyorum ismi farklı ama etken madde aynı. Benim 1 ay oldu kullanali.
Bence günün iyi canım. Afiyet olsun , ayrıca da geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, menüleri beğendim
12000 adım çok iyi ama baklava cıss
Bir de pizza kes nedir anlamadım
ay kraker yazmıştım cep telefonundan otomatik klavye kes yapmış..
O ilaç bir tek bende yan etki yapması galiba ya.kullanan herkes aşırı mide bulantısı dan yemek yiyemez hale gelmiş hatta doktorum bile dedi çok mide bbulandiracak diye ama bende tık yok yaaabiz takımca başlıyomuşyz
Pko yok kuzum, 5 senedir her doktor sebepsiz infertilite dedi ama bu yıl artık tüp istiyoruz diye gittiğim doktor yaşıma göre yumurta rezervimin dusuk olduğunu söyledi. Eşimde problem yok o yüzden asilama da olur tüp bebek de dedi. Hatta yumurta takibi de yapabilirim normal yol için dedi ama %12 şans verdi. Artık yaş geçiyor 5 yıl bekledik o yüzden tüp istiyoruz insallah. İnsülin direncim biraz yüksek çıktığı için gebelikte sorun yaşamamak için bu ilacı verdi doktorum. Yumurta kalitesini de arttırdığı için her yönden iyi olur diye düşünüyorum. 1 ay daha kullanacağım sonra değerlerime bakılacak. (Bu arada 2 yıl önce doğal yoldan ikiz gebeliğin oldu ama 11.haftada gebeligim sonlandı)Cnm sende pko falan varmıda benimki sebepsiz interfiti eşimdede bendede sorun yok pkoda yok ama genede kullan dedi dr tereddütle kullanıyorum bende.
Gel, gel, gel guzelim.. gel hiç acimiycakGünümü yazayım
Beni dövebilirsiniz
Amin canım... Rabbim evlatlarına sağlık, mutluluk versinAllah olmayana versin isteyene nasip etsin herkese gönlüme göre çift tek nasıl isterse versin.
Ama güzel Allahım beni görüyorsun yeter çok şükür yarebbim.
Spor güzel ama kacamaklar var maalesef. Ve yine başrol tahin pekmezdeSelam
Kahvaltı: 2 dilim tb 1 yumurta maydonoz salça peynir 1 er çay kaşığı tahinpekmez ve kaymak ve çay
Tum evi süpürdüm bulaşık vs
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen (15:30): yarımşar porsiyon alinazik ( sadece patlıcan ve et) ve mantı , 1 dilim ekmeği salçaya bandım
Ara: filtre kahve ve 1/2 dilim fıstıklı pasta
Sonra spor yarım saat kardıyo ve alt bölge fitness çalıştım
Ara: yeşilçay 1 avuç leblebi
ay kraker yazmıştım cep telefonundan otomatik klavye kes yapmış..
Saolasın kuzum dışarıda yiyince illa karışıyor ama elimden geldiğince dikkat ettim ve yarım porsiyon çok kurtarıcı oluyor dışarıda yiyinceGüzel geçmiş şekerim
Kız annemde şeker var doktor vermişti çok midesine dokundu onun da yutamadıO ilaç bir tek bende yan etki yapması galiba ya.kullanan herkes aşırı mide bulantısı dan yemek yiyemez hale gelmiş hatta doktorum bile dedi çok mide bbulandiracak diye ama bende tık yok yaaa
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, kuzum tahinpekmez cok azdı inan zarar edecek kdr asla yemedimPko yok kuzum, 5 senedir her doktor sebepsiz infertilite dedi ama bu yıl artık tüp istiyoruz diye gittiğim doktor yaşıma göre yumurta rezervimin dusuk olduğunu söyledi. Eşimde problem yok o yüzden asilama da olur tüp bebek de dedi. Hatta yumurta takibi de yapabilirim normal yol için dedi ama %12 şans verdi. Artık yaş geçiyor 5 yıl bekledik o yüzden tüp istiyoruz insallah. İnsülin direncim biraz yüksek çıktığı için gebelikte sorun yaşamamak için bu ilacı verdi doktorum. Yumurta kalitesini de arttırdığı için her yönden iyi olur diye düşünüyorum. 1 ay daha kullanacağım sonra değerlerime bakılacak. (Bu arada 2 yıl önce doğal yoldan ikiz gebeliğin oldu ama 11.haftada gebeligim sonlandı)
Gel, gel, gel guzelim.. gel hiç acimiycak
Amin canım... Rabbim evlatlarına sağlık, mutluluk versin
Spor güzel ama kacamaklar var maalesef. Ve yine başrol tahin pekmezde
Çok haklısın canım dikkat gerek, öğlene 1 küçük kase mercimekli bulgurum var ama bir daha yemicem gün içindeTartı öncesi son güüüün!
Dikkat kızlar bugün ekmek makarna pilavsız günü bitiren eksi çıkar tartıda
E hani menu nerede göreyim de bi döveyim seni ahahhGünümü yazayım
Beni dövebilirsiniz
HahaaAllah olmayana versin isteyene nasip etsin herkese gönlüme göre çift tek nasıl isterse versin.
Ama güzel Allahım beni görüyorsun yeter çok şükür yarebbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?