selam kızlar
kaptanlık için aslında en müsait kişi olarak ikraydı favorim. ama leyla ipi göğüslemiş bile :lepi: kızlar ben her zaman müsait olamadığım için yapamam ama emin ol leylacım şartları zorlayarak da olsa cuma günleri burada olmaya çalışıyorum. işleri tek kişinin üzerine yıkmamak lazım değil mi zemuszemus
canım sen de yapman gereken herşeyi yapıyorsun,az daha sabır yerimseniben
aslında ben bu hafta 2-2,5 kg verdim ama benim bünyem böyle sanırım...1-2 hatta 3 hafta veremiyorum sonra birden gidiyor...
/QUOTE]
[
haklsıın leylacım sabır sabır tek yapabildiğim şuan bu ve yediiklerime özen göstermek
notlarımı yine aldım canım ajandam da bir sürü bilgilerim olsu haftaya senin gibi çok sağlam başlıcam perşembe lapa olayını bende sevdim bende perşembe günlerimi lapa günü olarak ilan ediyorum artık hemde moral olur banada senin gibi
leylacım benim vaktim oluyo biliyosun sana herzman tam desteğim ne yapmam gerektiğini soylersin ben hallederim kapatanımız sen ol bende sürekli emrine amadeyim seni hiç yanlız bırakmayız merak etme aklın kalmasın olumunekankayizsmile
sağol tatlımyerimseniben
dünkü menümü yazayım
07:30 1 bardak limonlu sıcak su
09:00 4 tane küçüüükkkk ev yapımı kurabiye + neskafe :kedi:
12:00 et sote + salata + ayran
15:30 10 tane erik
17:30 1 yoğurt
19:00 1 köfte + yarım dilim ekmek + 1 dilim karpuz + peynir + zeytin
evet sebze yok yine :kedi:
sizlere birşey açıklayayım kaydirigubbakcemile3 utanarak söylüyorum ben evde pek yemek pişirmem. pişirdiklerim de genelde bozulup çöpe dökülüyor. 3 rahat kapım var ve işten çıkıp da gittiğim için yemeğe gidiliyor. annem, kayınvalidem, kardeşim. haftada 1-2 sefer gitsek yetiyor. eee arada da dışarıda yiyoruz aklinialirimsmile o yüzden menü seçme gibi bir şansım yok. misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş. dün akşam da kardeşime gittik habersiz. onlar da yemekleri tüketmişti bilmiyorumkismile bize bunlar kalmış sempatiksalakcinni
dünkü menümü yazayım
07:30 1 bardak limonlu sıcak su
09:00 4 tane küçüüükkkk ev yapımı kurabiye + neskafe :kedi:
12:00 et sote + salata + ayran
15:30 10 tane erik
17:30 1 yoğurt
19:00 1 köfte + yarım dilim ekmek + 1 dilim karpuz + peynir + zeytin
evet sebze yok yine :kedi:
sizlere birşey açıklayayım kaydirigubbakcemile3 utanarak söylüyorum ben evde pek yemek pişirmem. pişirdiklerim de genelde bozulup çöpe dökülüyor. 3 rahat kapım var ve işten çıkıp da gittiğim için yemeğe gidiliyor. annem, kayınvalidem, kardeşim. haftada 1-2 sefer gitsek yetiyor. eee arada da dışarıda yiyoruz aklinialirimsmile o yüzden menü seçme gibi bir şansım yok. misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş. dün akşam da kardeşime gittik habersiz. onlar da yemekleri tüketmişti bilmiyorumkismile bize bunlar kalmış sempatiksalakcinni
A-aa bunu ilk defa duyuyorum... Neden acaba? Yani bilimsel açıklaması ne acaba?zemuszemus
Ceydacım.. mönün çok güzel.. Dediğin gibi elde olmayan bir şekilde öğün atlamakla beraber günü güzel toparlamışsın... Bugün için kolay gelsin sana canım..
Hakikaten kötü olmuş canım ya.. sempatiksalakcinni Kayıtlar için tebrikler..
Ceydacım paylaşım için teşekkürler.. Gülümsereyek okudum.. yerimseniben
Bu iki maddedeki oranlar bana biraz üfürükten teyyare gibi geldi.. :uhm:
Bunu ben de duymuştum leylacım.. Sebebi de şu.. Kahve içtiğinde adrenalin salgın yükseliyor bu da damar sisteminin çalışmasının hızlanmasını sağlıyor.. Yani vücut ısın yükseliyor.. Metabolizma hızlandırmıyor aslında.. Kahve bir nevi spordan önce yapılan ısınma egzersizi yerine geçiyor -sadece vücut ısısı anlamında- O nedenle de yağ yakımınına biraz daha önce başlamış oluyorsun..
Zaman tasarrufu kısaca.. yerimseniben
Hafif olmakla beraber güzel bir mönü Leylacım.. dondurmaya tarçın ektin mi? :roflol:
Asi_bulutcum gelmemiş dün.. Şu kaptanlık mevzuusu ve paylaşımdaki mesaj takıldı kaldı..
Leylacımmmm benim lapadiyeti kardeşim.. :lepi: :lepi: :lepi:
günaydın kızlar kapanlık konusunda ben hala leylacım asicim diyorum ben yapamam gibi sağolun kılzar
püskütcüm lapa diyetinden biraz bahsedersmisin haftaya bende başlıycam sadece pirinci halayıp sade sade mi yiyoruz yoksa yoğurt falan katabiliyomuyuz
ceydacım yazın için sağol canım güzel paylaşım ben kananat gerdim artık uyku sistemin düzensiz olunca metobolizmamında yavaşladığını kızımın uykusu düzelene kadar işim var demekki
dün yediklerim
sabah 2 dilim tam buğ.ekmekği peynir 5 zeytin 1 yumurta
arada 2 dilim kavun
öğlen kabak yemeği yoğurt
arada kiraz
akşam tavuk ızgara salata ayran
gecede 1 top sade dondurma
egsersiz olarak 40 dk. yürüyüş
10 dk. twister
günaydın kızlarrrrr nasılsınzı bugun keyifler yerindemiii:)
merhaba ikracığım... ben menüyü beğendim açıkçası ve günü sadece sabah yediğin 2 dilim ekmekle bitirmişsin. öğlen de 1 dilimcik yese miydin? :sm_confused:
ikracım püsküüt burada değil ve gelemeyeceğini de söylemişti ya ben cevap vereyim dedim aklinialirimsmile
püsküüt pirinçle pişen yemekler yerine bulgur kullanmayı tercih ediyorum demişti. zaten çiğ köfte olunca çok yiyebileceğini de sanmıyorum sempatiksalakcinni bence marulla yenilebilir
tabii sen öğlen öğününü çoktan yapmışsındır.
bu arada ben de az önce elma yedim ve karnımı acıktırdı bilmiyorumkismile
canım da çiğ köfte istedi sempatiksalakcinni
ebrucum kalp kalbe karşıdır mı desek yoksa iyi insan lafının üstüne gelir mi desek bilmiyorum ama ben de şimdi senin için birşeyler yazacaktım bayanssulusmile
özletme kendini, sakın bizi ihmal etme. buralarda görmek isterim canikim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?