Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma kuzum ya bir haftadır toparlanamıyorum bir türlü, her gün karnım ağrır gibi oluyor regl de olmuyorum, iştahım acık hep fazla kaçırdım kardeşimin doğum günüydü 2 gundur pasta da yedim, ruh halim de gergin tartıya yaklaşamıyorum bile_perina_ nerelerdesin kuzum
Ooo kuzu sen de hepten seriyosun serdinmi. Bu ne hal?Sorma kuzum ya bir haftadır toparlanamıyorum bir türlü, her gün karnım ağrır gibi oluyor regl de olmuyorum, iştahım acık hep fazla kaçırdım kardeşimin doğum günüydü 2 gundur pasta da yedim, ruh halim de gergin tartıya yaklaşamıyorum bileen kötüsü tam 1 haftadır spora da gitmedim efor sarfedebilecek halde değildim
ama ben de gelmeyi düşünüyordum artık buraya çünkü bu gidişe bir dur denilmeli
Herkese günaydın, mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum.
23 Mart Cuma = 85,2
26 Mart P.tesi. = 84.5
Selamlar kızlar küçük kızım hasta geceden beri ateş inip çıkıyır kafam kazan gibi uykusuzluktan. Okudum kilo verenleri tebrik ediyorum.
Kilom 60,8
Cuma günüde 60,8
Fark yok
La okadar bisiklet çevirdim 100 gr gideydi bari.
Neyse 59 rakamını cumaya görmeyi ümit ediyorum.
Ellssa balıkım gelmişş
![]()
GÜNAYDIN
cuma:77.80
pazartesi:77,70
fark:100gr
Sorma kuzum ya bir haftadır toparlanamıyorum bir türlü, her gün karnım ağrır gibi oluyor regl de olmuyorum, iştahım acık hep fazla kaçırdım kardeşimin doğum günüydü 2 gundur pasta da yedim, ruh halim de gergin tartıya yaklaşamıyorum bileen kötüsü tam 1 haftadır spora da gitmedim efor sarfedebilecek halde değildim
bende aynı şeyi söylüyorumm yaa haksızlık bu.. neyse 400 çok sayilmaz inşallah bir daha ki sefere eksi olut..Günaydın
Cuma 78,9
Pazartesi 79,3
Fark +400
Pıfggff iki gün ye kilo al bir ay aç kal 100 gr ver bu ne arkadaş ya
Superr valla tebriklerr...Günaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 63.4
Fark; -800![]()
ayy sormaa karbonhidrat beni de mahvetti dayanamadimm lahmacunaaa yaa zor tuttumm 4 5 olurdu yaniiGünaydın kızlar.ben de +1kgmakarna lahmacun ohh olsun bana.bu hafta karbonhidratı azaltmam lazım
Hadii güzel haberlerini bekliyorum canimm belirgin değişiklikler yasiyorsan olabilir belki..Günaydın bayanlar ben 72ym ama çok rahatsızım dünde o yüzden aktif olamadım acayip derecede şişkinliğim var hiç bişe yiyemiyorum zorla yiyince nefes alamıyorum sabah uyandığımda ölücem sandım neden oldu anlamadım adet olmadım bu ay, gerçi ben ilaçsız adet olmamda geçen ay klomen kullanmıştım olmuştu bu ayda kullandım olmadı o zaman testte yaptım negatifti. Eşime bugün yine test aldıracağım umudumda yok ama ona göre başımın çaresine bakıp hasta olmalıyım. Ah bu kadınların işi ne kadar zor
İnşallah zamanla göreceğiz inanıyorum.. önemli olan eksilmişsinGünaydınlar.
Gelelim kiloya
Cuma : 91.9
Bu gün : 91.6
Fark : 300 gr.
Cumaya 1 kg mı bulurum inşallah
kaptanimm çok kötüydü bu haftasonu ya toparliycaz inanıyorum her haftasonu böyle olacak değil ya..Günaydın kızlar
Cumartesi çok pastalı börekli simitliydi. Pazar da kahvaltı simitli akşam menüsü de kısır olunca ve hatta akşamın 10 unda kalan 1 tabak kısırı da hüpletincesabah tartım feciii bi sonuç..
77
Cuma 76,6
Wuww korkutuyorsun beniii 84.5 i baz alalim bir daha ki pazartesi gününe kadar bakalım kim daha fazla verecek..Herkese günaydın, mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum.
23 Mart Cuma = 85,2
26 Mart P.tesi. = 84.5
Çok geçmiş olsun bebişin iyi olsunda verirsin 59 da olursun inanmak çok onemli.. bize limon iyi geliyor ateşini düşürüyor çoraplarina sıkıp giydiriyorum bi dene istersen..Selamlar kızlar küçük kızım hasta geceden beri ateş inip çıkıyır kafam kazan gibi uykusuzluktan. Okudum kilo verenleri tebrik ediyorum.
Kilom 60,8
Cuma günüde 60,8
Fark yok
La okadar bisiklet çevirdim 100 gr gideydi bari.
Neyse 59 rakamını cumaya görmeyi ümit ediyorum.
Ellssa balıkım gelmişş
![]()
eksi görünce mutlu oluyorum ya haftaya bu duyguyu yaşarım inşallah..GÜNAYDIN
cuma:77.80
pazartesi:77,70
fark:100gr
ben de süt olduğunu görünce mutlu oluyorum ya pişman olmakla olmamak arasinda kalıyorum :))Kızlar hepinizin menüsünü okudum az çok hepimizde kaçak olmuş. Ben dün akşama kadar diyet konusunda iyiydim.fakat her regl dönemi yaşadığım baş ağrısı 3 parola rağmen geçmeyince daha fazla aç duramam diye yedim. Bide üstüne bir daha ilaç. Baya iyi geldi. Sütüm de arttı maşaallah .o yüzden pişman değilim
Cuma 75,3
Bugün 76
Bi 74ü göremedim yaa
Olur arada pes etme gel aramıza ki dur diyebilesinSorma kuzum ya bir haftadır toparlanamıyorum bir türlü, her gün karnım ağrır gibi oluyor regl de olmuyorum, iştahım acık hep fazla kaçırdım kardeşimin doğum günüydü 2 gundur pasta da yedim, ruh halim de gergin tartıya yaklaşamıyorum bileen kötüsü tam 1 haftadır spora da gitmedim efor sarfedebilecek halde değildim
Tamam canim, hadi bakalım iyi olan kazansınWuww korkutuyorsun beniii 84.5 i baz alalim bir daha ki pazartesi gününe kadar bakalım kim daha fazla verecek..
İyi çok şükür.. inşallah canim Allah im sağlık versin gitsin gelmesin pis ateş :)
Tamam + olması iyi olmamış ama bunu bu hafta degistirebilirsin. Sen yapabilirsin takım arkadaşıma güveniyorum. 1 hafta kaçamak yapmayacak kadar iradene hakim olabilirsinMaalesef ki benim
cuma 81.1
Pazartesi 81.9
Fark 800 gr
Çok Üzgünüm
Hadi bakalım ekstra gözüm üzerinde :))) takipteyimm daha fazla vermeliyim.. Her yemek yediğimde senden daha fazla verecegimi düşünerek az yiyeceğimmmTamam canim, hadi bakalım iyi olan kazansın![]()
Yaa çok yoğun bir haftasonu gecirdikk misafir davet pastalar borekler ondan olduuuTamam + olması iyi olmamış ama bunu bu hafta degistirebilirsin. Sen yapabilirsin takım arkadaşıma güveniyorum. 1 hafta kaçamak yapmayacak kadar iradene hakim olabilirsin![]()
Göreyim seni şampiyonHadi bakalım ekstra gözüm üzerinde :))) takipteyimm daha fazla vermeliyim.. Her yemek yediğimde senden daha fazla verecegimi düşünerek az yiyeceğimmm
Günün güzel geçmiş beğendim.İyi akşamlar kızlar
Sabah:1/2 muzlu sütlü yulaf lapası
Ara:elma
Öğle:1kase mercimek çorbası,5 et köftesi,salata
Ara:7badem,6çilek
Akşam:6kaşık kıymalı kabak yemeği,3kaşık bulgur pilavı,1kase yoğurt,1dlm ekmek
2lt su,1saat hııt cardio