Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamlar kızlar küçük kızım hasta geceden beri ateş inip çıkıyır kafam kazan gibi uykusuzluktan. Okudum kilo verenleri tebrik ediyorum.
Kilom 60,8
Cuma günüde 60,8
Fark yok
La okadar bisiklet çevirdim 100 gr gideydi bari.
Neyse 59 rakamını cumaya görmeyi ümit ediyorum.
Ellssa Ellssa balıkım gelmişş:KK76:

Selamlar kızlar küçük kızım hasta geceden beri ateş inip çıkıyır kafam kazan gibi uykusuzluktan. Okudum kilo verenleri tebrik ediyorum.
Kilom 60,8
Cuma günüde 60,8
Fark yok
Geçmiş olsun canım.

Merhaba arkadaşlar
Cuma kilom 60.7
Bugünkü kilom 60.6
Fark 100gr
Regl ile uyandım kendimi şişmiş hissediyorum.Bu şişlik için önerebileceginiz detoks yada bitkisel birşey varmı acaba ??
Adaçay veya yeşilçay canım. Emzirmiyosan tabi.

Günaydın bayanlar ben 72ym ama çok rahatsızım dünde o yüzden aktif olamadım acayip derecede şişkinliğim var hiç bişe yiyemiyorum zorla yiyince nefes alamıyorum sabah uyandığımda ölücem sandım neden oldu anlamadım adet olmadım bu ay, gerçi ben ilaçsız adet olmamda geçen ay klomen kullanmıştım olmuştu bu ayda kullandım olmadı o zaman testte yaptım negatifti. Eşime bugün yine test aldıracağım umudumda yok ama ona göre başımın çaresine bakıp hasta olmalıyım. Ah bu kadınların işi ne kadar zor
Çok geçmiş olsun canım inşaallah testinde hayırlı mutluluktan uçurucu bir sonuç alırsın
Kilom 60,8
Cuma günüde 60,8
Fark yok
Geçmiş olsun tatlım gidecek o inatçı kilolar. Hiç kaçarı yok o kadar spora mecbur gidecek[/QUOTE]

Kızlar hepinizin menüsünü okudum az çok hepimizde kaçak olmuş. Ben dün akşama kadar diyet konusunda iyiydim.fakat her regl dönemi yaşadığım baş ağrısı 3 parola rağmen geçmeyince daha fazla aç duramam diye yedim. Bide üstüne bir daha ilaç. Baya iyi geldi. Sütüm de arttı maşaallah .o yüzden pişman değilim
Cuma 75,3
Bugün 76
Bi 74ü göremedim yaa

:KK15:

Kilom 60,8
Cuma günüde 60,8
Fark yok
Kızına cook geçmiş olsun canım. Cuma gunu 59'u göreceğine inanıyorum. :KK5:
Oo Maşallah harikasın
Teşekkür ederim kaptanım :KK5:

Kilom 60,8
Cuma günüde 60,8
Fark yok
Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım inşaallah testinde hayırlı mutluluktan uçurucu bir sonuç alırsın
Geçmiş olsun tatlım gidecek o inatçı kilolar. Hiç kaçarı yok o kadar spora mecbur gidecek
[/QUOTE]
Ahh inşallah hemen yazarım olsa ama bu ay hiç umudum yok yinede inşallah diyelim de çok sağolun

Hayırlı haftalar hanımlar.
Haftasonu yatılı misafirim vardı pek dikkat edemedim üstüne birde grip derken baya saldım kendimi.
Yeni bir hafta başlangıcıyla bismillah diyorum. Eşimde kilo aldı akşamları salata tarzı beslenmeye karar verdik. Normalde boğazına düşkündür tek çeşit olsa gözü doymaz ama tartıda gördüğü rakam onuda ürküttü sanırım sen önüme ne koyarsan onu yiycem itiraz etmiycem diyor:KK70: Benim de kafam daha rahat eder bari :KK45:

Back