- 18 Mart 2018
- 100
- 176
- 18
Teşekkür ederim canım zor tuttum kendimiHiç pa
Hiç pazar günü gibi olmamış dengeli olmuş maşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım zor tuttum kendimiHiç pa
Hiç pazar günü gibi olmamış dengeli olmuş maşallah canım
Sen de bendensin bu haftasonuSanirim 1 haftada verdiğim bir kiloyu haftasonu geri aldim.. misafire pastalar börekler lahmacunlar tutamadim kendi m
![]()
Kahvaltı 2 milföy börek
2 zeytin azicik patatesli omlet
akşam 3 lahmacun ayran
Bugun misafirlikteydik gun boyu ogle ve aralarda bir şey yok yemekten sonra kahveama misafir olayim bitti şimdilik pazartesi gümbür gümbür geliyorum bu hafta 2 kg vermeliyim telafi etmwliyimmm
bence güzel kurtarmışsınBugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik börekler çörekler serpme kahvaltı yok yok masada çok zor geçti ama engelledim kendimi günü iyi kapattım gibi
Sabah;
Haşlanmış yumurta salatası (2 kaşık)
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik (roka-tere-maydonoz)
5 tane zeytin
2 kaşık menemen
1 dilim beyaz peynir
Kırmızı biber-yeşil biber (4-5 dilim)
3 dilim sucuk (yemesem iyiydi ama dayanamadım kokusuna)
Kahvaltıya geç oturduk geçte bitti o yüzden öğlen bişey yiyemedim acıkmayınca
Ara öğün
Yeşil çay
Yarım portakal
Akşam yemeği
Karnabahar yemeği
Yoğurtlu semizotu
25 dakika eliptik bisiklet 25 dakikada dambıl ve plates ipiyle çalıştım
2 litre su içtim.
süpersinAy bende kendime şaşırıyorum 80 dk müzik listesi yaptım kaptırıp gidiyom
Bisikletimi ortaya çıkarcam senin yüzüneAy bende kendime şaşırıyorum 80 dk müzik listesi yaptım kaptırıp gidiyom
Ooo harikayız yahuuGünaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 63.4
Fark; -800![]()
Geçmiş olsun canım..Günaydın bayanlar ben 72ym ama çok rahatsızım dünde o yüzden aktif olamadım acayip derecede şişkinliğim var hiç bişe yiyemiyorum zorla yiyince nefes alamıyorum sabah uyandığımda ölücem sandım neden oldu anlamadım adet olmadım bu ay, gerçi ben ilaçsız adet olmamda geçen ay klomen kullanmıştım olmuştu bu ayda kullandım olmadı o zaman testte yaptım negatifti. Eşime bugün yine test aldıracağım umudumda yok ama ona göre başımın çaresine bakıp hasta olmalıyım. Ah bu kadınların işi ne kadar zor
İnşallah canımGünaydınlar.
Gelelim kiloya
Cuma : 91.9
Bu gün : 91.6
Fark : 300 gr.
Cumaya 1 kg mı bulurum inşallah
Benim uzun zamandır kilo vermem durmuştu herkes sabret birden verirsin diyodu gerçektende öyle oldu valla. İnşallah bi daha takılmam çok gıcık bişey yaOoo harikayız yahuu![]()
Haklısın canım. Takılınca gıcık oluyor.Benim uzun zamandır kilo vermem durmuştu herkes sabret birden verirsin diyodu gerçektende öyle oldu valla. İnşallah bi daha takılmam çok gıcık bişey ya
Cumaya kadar çok rahat gidecek bir artı kuzum.Günaydın
Cuma 78,9
Pazartesi 79,3
Fark +400
Pıfggff iki gün ye kilo al bir ay aç kal 100 gr ver bu ne arkadaş ya
Harika tebrikler.Günaydınlar
Cuma 64.2
Bugün 63.4
Fark; -800![]()
Günaydın kızlar.ben de +1kgmakarna lahmacun ohh olsun bana.bu hafta karbonhidratı azaltmam laxım
Günaydın bayanlar ben 72ym ama çok rahatsızım dünde o yüzden aktif olamadım acayip derecede şişkinliğim var hiç bişe yiyemiyorum zorla yiyince nefes alamıyorum sabah uyandığımda ölücem sandım neden oldu anlamadım adet olmadım bu ay, gerçi ben ilaçsız adet olmamda geçen ay klomen kullanmıştım olmuştu bu ayda kullandım olmadı o zaman testte yaptım negatifti. Eşime bugün yine test aldıracağım umudumda yok ama ona göre başımın çaresine bakıp hasta olmalıyım. Ah bu kadınların işi ne kadar zor
Günaydın kızlar
Cumartesi çok pastalı börekli simitliydi. Pazar da kahvaltı simitli akşam menüsü de kısır olunca ve hatta akşamın 10 unda kalan 1 tabak kısırı da hüpletincesabah tartım feciii bi sonuç..
77
Cuma 76,6
HarikaHerkese günaydın, mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum.
23 Mart Cuma = 85,2
26 Mart P.tesi. = 84.5