Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sanirim 1 haftada verdiğim bir kiloyu haftasonu geri aldim.. misafire pastalar börekler lahmacunlar tutamadim kendi m:KK12:
:olamaz:
olamaz.gif

Kahvaltı 2 milföy börek
2 zeytin azicik patatesli omlet
akşam 3 lahmacun ayran

Bugun misafirlikteydik gun boyu ogle ve aralarda bir şey yok yemekten sonra kahve :skandal:ama misafir olayim bitti şimdilik pazartesi gümbür gümbür geliyorum bu hafta 2 kg vermeliyim telafi etmwliyimmm
Sen de bendensin bu haftasonu
Bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittik börekler çörekler serpme kahvaltı yok yok masada çok zor geçti ama engelledim kendimi günü iyi kapattım gibi :halay:
Sabah;
Haşlanmış yumurta salatası (2 kaşık)
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik (roka-tere-maydonoz)
5 tane zeytin
2 kaşık menemen
1 dilim beyaz peynir
Kırmızı biber-yeşil biber (4-5 dilim)
3 dilim sucuk (yemesem iyiydi ama dayanamadım kokusuna)
Kahvaltıya geç oturduk geçte bitti o yüzden öğlen bişey yiyemedim acıkmayınca
Ara öğün
Yeşil çay
Yarım portakal
Akşam yemeği
Karnabahar yemeği
Yoğurtlu semizotu
25 dakika eliptik bisiklet 25 dakikada dambıl ve plates ipiyle çalıştım
2 litre su içtim.
bence güzel kurtarmışsın
Ay bende kendime şaşırıyorum 80 dk müzik listesi yaptım kaptırıp gidiyom
süpersin

Günaydın bayanlar ben 72ym ama çok rahatsızım dünde o yüzden aktif olamadım acayip derecede şişkinliğim var hiç bişe yiyemiyorum zorla yiyince nefes alamıyorum sabah uyandığımda ölücem sandım neden oldu anlamadım adet olmadım bu ay, gerçi ben ilaçsız adet olmamda geçen ay klomen kullanmıştım olmuştu bu ayda kullandım olmadı o zaman testte yaptım negatifti. Eşime bugün yine test aldıracağım umudumda yok ama ona göre başımın çaresine bakıp hasta olmalıyım. Ah bu kadınların işi ne kadar zor

Günaydın bayanlar ben 72ym ama çok rahatsızım dünde o yüzden aktif olamadım acayip derecede şişkinliğim var hiç bişe yiyemiyorum zorla yiyince nefes alamıyorum sabah uyandığımda ölücem sandım neden oldu anlamadım adet olmadım bu ay, gerçi ben ilaçsız adet olmamda geçen ay klomen kullanmıştım olmuştu bu ayda kullandım olmadı o zaman testte yaptım negatifti. Eşime bugün yine test aldıracağım umudumda yok ama ona göre başımın çaresine bakıp hasta olmalıyım. Ah bu kadınların işi ne kadar zor
Geçmiş olsun canım..

Günaydınlar.
Gelelim kiloya
Cuma : 91.9
Bu gün : 91.6
Fark : 300 gr.
Cumaya 1 kg mı bulurum inşallah
İnşallah canım

Günaydın kızlar.ben de +1kg :skandal:makarna lahmacun ohh olsun bana.bu hafta karbonhidratı azaltmam laxım

Hemen defet o 1 kiloyu.

Ahhh bende regl olmadım.
1 haftadır bekliyorum.
Ahhh biz kadınlar.

Günaydın kızlar

Cumartesi çok pastalı börekli simitliydi. Pazar da kahvaltı simitli akşam menüsü de kısır olunca ve hatta akşamın 10 unda kalan 1 tabak kısırı da hüpletince:KK67:sabah tartım feciii bi sonuç..
77:olamaz:
Cuma 76,6

Günaydınlar kaptanim
Cumaya jadar gider o kilolar.

Back