Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 çay kaşığı bal ve kaymak
5 zeytin
Domates Yeşillik salatalık falan
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle 1 porsiyon kıymalı pide
Ayran
Ara
yarım dilim kek
2 kk kadar börek
1 ev kurabiyesi
1 nescafe
Su çok az içebildim
Spor yok

Bugün misafir vardı. Pide evde iç hazırlayıp yaptırılan pidelerden. Başka yemek hazırlayamadım. Olanlardan tırtıklamak zorunda kaldım.
Bugünün kaçamak olmuş normal günlerine göre ne diyelim bol bol süt olsun❤️

İnşaallah canım ya. Bazen kaçamıyorum zaten hazırım bu tarz beslenmeye. Kolayıma geliyor. düşününceye kadar yemiş oluyorum :KK45: valla bazen sıkıntı basıyor
:( bende öyle yemek sevmiyorum bütün günümü tost peynir zeytinle geçirebilirim. Zorla yiyorum bazen buraya yazıcam diye ama yerken hiç mutlu olmuyorum zevk almıyorum :(

:KK43: bende öyle yemek sevmiyorum bütün günümü tost peynir zeytinle geçirebilirim. Zorla yiyorum bazen buraya yazıcam diye ama yerken hiç mutlu olmuyorum zevk almıyorum :KK43:
Aaaa gerçekten mi? Yemek Yapmaktan mı sıkılıyorsun acaba?her gün düşünmek zor geliyor bazen dimi. Ne yesem diye düşünüyorum bende. Allaha şükür nimetlerimiz bol da arasından seçiyoruz işte.

Aaaa gerçekten mi? Yemek Yapmaktan mı sıkılıyorsun acaba?her gün düşünmek zor geliyor bazen dimi. Ne yesem diye düşünüyorum bende. Allaha şükür nimetlerimiz bol da arasından seçiyoruz işte.
Yookk yemek yapmaya bayılırım hergün düzenli yaparım zevkle eşim dükkana bile evden götürür dışardan hazır beslenmez. Ama benim yeme alışkanlığım hiç düzelmiyor. Bekarkende tost patates kızartmasıyla beslenirdim. Pirinç ağzıma sürmezdim mecbur kalırsam yiyorum. Antika bi beslenme alışkanlığım var sağlıklı değil meyve hiç yiyemiyorum zaten.

Zaten listeyi uygulayabilmeni bile kutluyorum. Sen yaparsın arada olur böyle
Teşekkür ederim canım. İyi hissettiriyor bunları duymak.
Kendime bunu borçlu hissediyorum. Çünkü özgüvenim eksik kalıyor kilolu olunca. Bu benim için olan bir gerçek. Başkasının gerçeği başkadır. Ama beni bu gerçek motive ediyor.32 yaşındayım 6 yıldır kiloluyum. Daha fazla bu şekilde devam etmek istemiyorum. Fakat bu süreci de keyifli geçirmek istiyorum.kendimi cezalandırır gibi her şeyi yasaklayamam. Benim sorunum zaten yemek yemeyi öğrenebilmek. Abartmadan 1 2 çatal alıp bırakabilmek. Yoksa biliyorum ki verdiğim kilo kalıcı olmayacak

Yookk yemek yapmaya bayılırım hergün düzenli yaparım zevkle eşim dükkana bile evden götürür dışardan hazır beslenmez. Ama benim yeme alışkanlığım hiç düzelmiyor. Bekarkende tost patates kızartmasıyla beslenirdim. Pirinç ağzıma sürmezdim mecbur kalırsam yiyorum. Antika bi beslenme alışkanlığım var sağlıklı değil meyve hiç yiyemiyorum zaten.
Ablam gibisin sende. :)) zararlı ama işte canım napcan. Olmaz ki.mutlaka meyve falan Yemen lazım. Sanki bunları bilmiyorsun işte benimki de laf :KK45: hepten yememezlık yapmadan yine keyif aldığınca ye canım. De patates kızartmasını yerken keyfin gelir ama tartılınca kaçar :KK48:

Kendime bunu borçlu hissediyorum. Çünkü özgüvenim eksik kalıyor kilolu olunca. Bu benim için olan bir gerçek. Başkasının gerçeği başkadır. Ama beni bu gerçek motive ediyor.32 yaşındayım 6 yıldır kiloluyum. Daha fazla bu şekilde devam etmek istemiyorum. Fakat bu süreci de keyifli geçirmek istiyorum.kendimi cezalandırır gibi her şeyi yasaklayamam. Benim sorunum zaten yemek yemeyi öğrenebilmek. Abartmadan 1 2 çatal alıp bırakabilmek. Yoksa biliyorum ki verdiğim kilo kalıcı olmayacak
Aynen öyle yemek yemeyi öğrenebilmek aslında. Zaten normal beslenmemizden çok uzaklaşmadan beslenmek azaltarak. Keyifli geçirebilmek çok doğru söyledin valla. İnş olucak zamanla

Ablam gibisin sende. :)) zararlı ama işte canım napcan. Olmaz ki.mutlaka meyve falan Yemen lazım. Sanki bunları bilmiyorsun işte benimki de laf :KK45: hepten yememezlık yapmadan yine keyif aldığınca ye canım. De patates kızartmasını yerken keyfin gelir ama tartılınca kaçar :KK48:
:KK45:İşte korkumdan yemiyom arada saçmalasamda tutuyorum çoğu zaman kendini:KK14:

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Ayran
Ara
yarım dilim kek
2 kk kadar börek
1 ev kurabiyesi
1 nescafe
Su çok az içebildim
Spor yok

Bugün misafir vardı. Pide evde iç hazırlayıp yaptırılan pidelerden. Başka yemek hazırlayamadım. Olanlardan tırtıklamak zorunda kaldım.
Biraz kaçamaklı olmuş canım.
Ama yarın telafi edilebilir bence.

Canım tam beni anlatmışım.
Bir an ben mi yazdım acaba dedim.
Kilo bende de resmen özgüvrn problemi yaratıyor. Ahhhh ahhhh

Kızlar şuan rekor kırdım :KK76::rapci::spor::KK31::KK6:
1 saat 20 dakika eliptik yaptım hiç bukadar uzun yapmamıştım:KK71:
:KK9:
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
Ayran
Ara
yarım dilim kek
2 kk kadar börek
1 ev kurabiyesi
1 nescafe
Su çok az içebildim
Spor yok

Benim de makarna olduğu için vicdan azabı çektşm bugün dikkat etme günü.sen de bugüne dikkat edersen dünü telafi etmiş olursun

Antihistaminik neden canım. Ben onu içince bi kavanoz nutella gömüyom dehşet iştahımı açıyor.
:KK57:ciddimisin:KK57:
Ondan dün doymak bilmedim:KK67:
İyiki dün gece de içmedim bugünüm de gidicekti gümbürtüye:stop:
Alerjik olmasından şüphelenince içtim canım..

Ben saçımı boyamıştım alerji yapmıştı hatırlıyor musun? O zaman doktor vermişti de dehşetli iştahımı açmıştı ben ben olmaktan çıkmıştım:KK70:

Daha iyisindir inşallah artık :36:

Ben saçımı boyamıştım alerji yapmıştı hatırlıyor musun? O zaman doktor vermişti de dehşetli iştahımı açmıştı ben ben olmaktan çıkmıştım:KK70:

Daha iyisindir inşallah artık :KK36:
Evet kızlar deli gibi iştah açıyor alerji ilaçları.
Bende sürekli kullanmaya maruz kalanlardanım. Çok kötü bişey iradesiz bi şekilde yeme içmeye dalıyorsun.

Daha iyisindir inşallah artık :KK36:
Birde benim kullandığım kabus gördürüyor. Yazsam gerilim filmi seneryosu olur.:işsiz:

Back