Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YemedimmmPastayi yemedin demii :))
Seninde kandilin mübarek olsun canımm tüm takımında daha nixe kandiller görelim inaşşallhArkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun Rabbim yenilerine çıkartsın inşaallah
Regliden hepsi kesin. Melisa iç papatya çayı içGünaydın kızlar hiç iyi değilim sanırım reglim yakın her yerim şiş, sinirli karamsar ve iştahlıyım, üstüne her zaman kullandığım bir antibiyotikli sivilce kremim vardı o alerji yapmış sabah uyandım tum suratım şiş ve kızarmıştıve de 2 gündür ara ara başım dönüyor, ay ne sızlandım ama gercek hepsi
TamammmGünaydın kızlar.bugünün perşembe olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mısular içilsin sporlar yapılsın akşam en geç 7 de yemek işi bitsin
Ne mutlu sana, süpersinCanım misafirlerim vardı yazamadım akşam caya geldiler ve hiçbir şey yemedim mutlu mesut uyumayı düşünüyorum
Günaydın canımBu arada günaydınlar.
Herkese mutlu perşrmbeler.
Günaydın, senin de kandilin mübarek olsun canımGünaydın
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
Oğluna geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyileşir. Ben de seni öpüyorum hayırlı kandillerGünaydıııınnnnnn . Oğlum nezle oldu burnu akıyor dün gece onla yattım tabiki gram uyku yok. Allahtan annem var bu gün o bakacak ben biraz uyuyacağım. Bu gün kandilmiş bilmiyordum. Herkesin kandili şimdiden mübarek olsun. Kocaman öpüyorum
Evet canım dünkü kacamaktan sonra özellikle ben bugün aldığım nefesi bile sayarım heraldeGünaydın kızlar.bugünün perşembe olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mısular içilsin sporlar yapılsın akşam en geç 7 de yemek işi bitsin
Allah razı olsun canım, senin de kandilin mübarek olsun.Arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun Rabbim yenilerine çıkartsın inşaallah
Yemedim canım misafirlikteki insanlar ne kadar zorlarsa zorlasın yemiyorum akşam misafirim vardı eşim ayıp olur sende ye dedi. Almanyadan halamlar. Belkide yılda bir iki yılda bir görüşeceğiz ona rağmen akşam geldiklerinde elif neden yemiyorsun dediler diyetteyim saat çok geç dedim aslında hevesleniyorlarda farkındayım. Ben yoğun sporla 25 kg verdiğim için kilomdaki gibi durmuyorum boyunda 169 ya aman inşallah hepimiz veriirz daha zayıf oluruz8 kat çıkıp indiysen ve misafirlikte de bir şey yemediysen favorimsinn :))![]()
Kesinlikle haklısınız bende ağustosa kasar 95 hatta 96yı görmüştüm boyunda 169idi ı zaman kilolu olduğumu anlayamıyordum ama şimdi 169 boyla 74 kg bizi aynı 65 gibi gösteriyor inşallah dahada başaracağız Allah kolaylık versinUzun olsan da gosteriyor.
Ben 170 cm yim ama 92 kili olunca olmuyor.
Zayıf olup muylu olmak varken niye kollolu olup mutsuz olalım.
Yeni sloganım bu.
8 ay dişimi sıksam hedef kiloma ulaşırım.
Mutlu bir insan olurum
Hayırlıııı kandilllerrrr inşallahhhhHerkese hayırlı kandiller dilerim sevgili arkadaşlarımkandil simitlerinin citirtisina, tazeliğine, kokusuna aldanmayalim inşallah
![]()
Aa arkadaşlar bende sizinle kader arkadaşıyım bende yazın tedavi göreceğim onun öncesi şansımı artırmak için diyet yapıyorum Rabbim inşallah burdan hamileyiz diye haber vermemizi nasip ederHoş buldum. İnşallah ikimizinde tutarda sonra beraber gebelik kilolarını vermeye geliriz buraya![]()
Dilerim tartıda aynı performansı görebiliriz yağlarmı halay çekmiş leptin mi inşallah sizleri utandırmamEvet canım liste halinde olsun.
Yeminlenn senden korkuyorumm
Ooo hazırlıklı gelmişşş... Hoşgeldin canım..
![]()
Herkese hayırlı kandiller dilerim sevgili arkadaşlarımkandil simitlerinin citirtisina, tazeliğine, kokusuna aldanmayalim inşallah
![]()
Hayırlısı olsun canım, inşallah tedaviklerimiz mutluluk ile sonuçlanırAa arkadaşlar bende sizinle kader arkadaşıyım bende yazın tedavi göreceğim onun öncesi şansımı artırmak için diyet yapıyorum Rabbim inşallah burdan hamileyiz diye haber vermemizi nasip eder
İnşallah cnmAa arkadaşlar bende sizinle kader arkadaşıyım bende yazın tedavi göreceğim onun öncesi şansımı artırmak için diyet yapıyorum Rabbim inşallah burdan hamileyiz diye haber vermemizi nasip eder
Süper bir fikirmiş. ben çalıştığım için sürekli aktif olamıyorum ama elimden geldiği kadar yapıcam artıkayneeeen bir aradayken çok tehlikeli oluyor
Tatlım kendi aramızda motive amaçlı yaptığımız bir şey. Takım arkadaşınla ekstra yakından ilgileneceksin hepsi bu. Yine hergün menü paylaşacaksın. Yarın asıl yarışmamızın yani takımların yarışının sonucu olan cuma tartı günü çok önemli. Her cuma önemli. Pazartesi de kilo bildiriminde bulunuyoruz.şimdi ayriyeten grup içinde yaptığımız bu motivasyon amaçlı yarışmanın tartı günü de pazartesi.
Geçmiş olsun canım bende regl olamadım bi. Acayip iştahım açık ama bi tek tatlılarabazen her şey üst üste geliyor...
Anlatmaya gerek yok görüyor sunuzKıııızz ne yazdım boş görünüyordiyecek lafı yok
Bana da iftar dan sonra ağırlık çöküyor sen iyisin maşallahYemek yiyince bi kendime geldim
Evet arkadaşlar neler yapıyoruz eşleşip
Lambada yapmıycağımız kesin![]()
aynı takıma kabul edilmiş gibi hareket edeceksin canım. Yani biz ne yapıyorsak sende aynılarını yapacaksın. Hergün yediklerini paylaşıp pazartesi cuma kilo bildiriminde bulunacaksın. Bide takım üyelerinin menülerini yorumlayacaksın. Bazı arkadaşlarım hiç yorumlamıyor takip ediyorum.fazla emir kipi içeren cümleler oldu idare ediver gariSüper bir fikirmiş. ben çalıştığım için sürekli aktif olamıyorum ama elimden geldiği kadar yapıcam artıkben tartı bildirimi yapıcakmıyım yoksa 15 günün sonunda kabul edilincemi başlıcam çok soru sordum ama anlamaya çalışıyorum düzeni
![]()