• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aynı takıma kabul edilmiş gibi hareket edeceksin canım. Yani biz ne yapıyorsak sende aynılarını yapacaksın. Hergün yediklerini paylaşıp pazartesi cuma kilo bildiriminde bulunacaksın. Bide takım üyelerinin menülerini yorumlayacaksın. Bazı arkadaşlarım hiç yorumlamıyor takip ediyorum.fazla emir kipi içeren cümleler oldu idare ediver gari :KK54:
Anladım cnm bu akşamdan başlarım yazmaya ozaman. Yorumlarımıda akşamları toplu yaparım artık:halay:gerçi burdaki arkadaşlar benden bilgilidir menü konusunda, ben daha yolun başımdayım ama genede belkim faydalı yorumlarda yaparım:KK45:

aynı takıma kabul edilmiş gibi hareket edeceksin canım. Yani biz ne yapıyorsak sende aynılarını yapacaksın. Hergün yediklerini paylaşıp pazartesi cuma kilo bildiriminde bulunacaksın. Bide takım üyelerinin menülerini yorumlayacaksın. Bazı arkadaşlarım hiç yorumlamıyor takip ediyorum.fazla emir kipi içeren cümleler oldu idare ediver gari :KK54:

Buraya laf yetiştircem diye menümü yazamadım bi.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1buçuk kk peynir
5 zeytin
Yeşillik salatalık domates falan
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Yarım dilim ekmek kadar haşlanmış patates
4 kaşık süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe az kuru üzüm yarım kuru kayısı
Akşam
Azıcık balık kızartma
Salata
2 dilim ekmek
1 kk helva
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yaklaşık 1buçuk saat yürüyüş
Kitap okuyamadım vakit ayıramıyorum :oops: biz 4 kızkardeşiz.neredeyse her gün annemin evinde bir aradayız kocalı çoluklu çombalaklı hemde. Günlerim yoğun geçiyor.kendi başıma geçirdiğim vakit o kadar az ki... Ama yine de okumaya çalışacağım.:KK22:
Vay vay vayy
Helva olaydı da o ekmek olmayaydı:KK30:

Canım misafirlerim vardı yazamadım akşam caya geldiler ve hiçbir şey yemedim mutlu mesut uyumayı düşünüyorum
Bravooo:sampiyon::KK9:
Günaydın
Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
Hayırlı kandiller canım
Günaydıııınnnnnn . Oğlum nezle oldu burnu akıyor dün gece onla yattım tabiki gram uyku yok. Allahtan annem var bu gün o bakacak ben biraz uyuyacağım. Bu gün kandilmiş bilmiyordum. Herkesin kandili şimdiden mübarek olsun. Kocaman öpüyorum
Geçmiş olsun canım. Hayırlı kandiller

Günaydın arkadaşlar. Bende eşleşmişim ama dün katıldım aranıza ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum yarışma gibi bişeymi bu acaba.
Ahaaaaaa eşimi buldum:KK73:
Bak şimdi canım senle ikimiz elele verip diğer tüm gacıları verdiğimiz kilo ile dövüceezzz:KK53:

Sağol daha 2,5 yaşında pekde konuşamıyor ondan çok huysuz bu 2-3 gün bayağı zorlu geçecek :)))). Buarada yarın tartılıyormuyuz? Yoksa Pazartesi mi? :hamarat:
Tabiki tartılıyoruz canım

Günaydın kızlar hiç iyi değilim sanırım reglim yakın her yerim şiş, sinirli karamsar ve iştahlıyım, üstüne her zaman kullandığım bir antibiyotikli sivilce kremim vardı o alerji yapmış sabah uyandım tum suratım şiş ve kızarmıştı :KK43: ve de 2 gündür ara ara başım dönüyor, ay ne sızlandım ama gercek hepsi
Geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar.bugünün perşembe olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mı:duduk::sinirli: sular içilsin sporlar yapılsın akşam en geç 7 de yemek işi bitsin

Anlaşıldı komtanımmm:duduk::KK200:
Arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun Rabbim yenilerine çıkartsın inşaallah
Amin canım hayırlı kandiller:KK15:

Süper bir fikirmiş. ben çalıştığım için sürekli aktif olamıyorum ama elimden geldiği kadar yapıcam artık:super: ben tartı bildirimi yapıcakmıyım yoksa 15 günün sonunda kabul edilincemi başlıcam çok soru sordum ama anlamaya çalışıyorum düzeni:KK48:
Sen kaç kiloydun canım

IMG-20180322-WA0025.jpg

Anladım cnm bu akşamdan başlarım yazmaya ozaman. Yorumlarımıda akşamları toplu yaparım artık:halay:gerçi burdaki arkadaşlar benden bilgilidir menü konusunda, ben daha yolun başımdayım ama genede belkim faydalı yorumlarda yaparım:KK45:
yok kuzum ya şahsen ben öyle bilgili falan değilim.kendi bildiğimizce yorumluyoruz işte.sende yap yorum yani :)
Bende yorum yapmıyorum çok yeniyim eksiklerim var diye ben bilmediklerimi öğrenmeye geldim
sende yap canım.olsun.herkes bildiği kadar yorumlar yapıyor zaten.sen fikrini belirt alan alır almayan almaz
Vay vay vayy
Helva olaydı da o ekmek olmayaydı:KK30:
valla kaptanım sapıttım sapıtacam o durumdayım.:silah: canım her şeyi istiyor her şeyi...:110: bi torba aburcubur alıp yiyesim var sonra sen beni burdan kovarsın zaten :KK45: tövbe yarabbi.içimdeki merveyle başım dertte.adet olsamda şu dönem bi kapansa :olamaz: şimdiden ekmek hakkımı doldurdum.akşama yağsız salata ve ızgara tavuk planım var.bu hafta kilo veremedim zaten.haftasonu aldığımı verdim ancak.:kızgın: bi koşu gidip ağlayıp geleyim ben :mad:

Benim an itibari ile yemek faslım bitti
SABAH 7.30 1 çay bardağı fındık
Bir yumurta
1 salatalık
Akşam16.00 altı yemek kaşığı turşu kavurması zeytinyağında pişmiş tuzundan arınsın diye iyice yıkanmış iki içli köfte ama küçük boyutta bir kasede yoğurt
2 lt su içtim yine içmeye devam edeceğim
Kitap bugün okumadım
Bitki çayıda şimdi yeşilçay içeceğim
Sporda akşam misafirliğe yürüyerek gidip asansör kullanmayacağım

Bravooo:sampiyon::KK9:

Hayırlı kandiller canım

Geçmiş olsun canım. Hayırlı kandiller

Ahaaaaaa eşimi buldum:KK73:
Bak şimdi canım senle ikimiz elele verip diğer tüm gacıları verdiğimiz kilo ile dövüceezzz:KK53:
Vayy kaptanla eşleşmişim kim tutar beni:KK53: yalnız bu gacının da kilo vermesi durdu kaç haftadır :KK71: bu sabah tartıldım 64.4 çıktım 2 haftadır 63 e düşmeye uğraşıyorum hedefim 50 boyum 1.56 yarışmacı arkadaşlara başarılar:confused:

Bu gün menü :
Sabah :
1 tost ( tuzsuz beyaz peynir + tam buğday tost ekmeği ) + 3 adet zeytin + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( ev yapımı sadece kayısıdan yapılıyor ek malzeme yok kavanozlarda şoklanıp depolanıyor)
Ara :kepekli bisküvi
Öğle : kıymalı sebze yemeği (1 kepçe)
Akşam : tavuk suyuna az şehriyeli çorba
Acıkırsam : 1 adet yeşil elma
( ne yazıkki bu gün spor yok oğluşum nezle evden çıkamıyoruz :hasta: )

Bu gün menü :
Sabah :
1 tost ( tuzsuz beyaz peynir + tam buğday tost ekmeği ) + 3 adet zeytin + 2 tatlı kaşığı şekersiz kayısı marmeladı ( ev yapımı sadece kayısıdan yapılıyor ek malzeme yok kavanozlarda şoklanıp depolanıyor)
Ara :kepekli bisküvi
Öğle : kıymalı sebze yemeği (1 kepçe)
Akşam : tavuk suyuna az şehriyeli çorba
Acıkırsam : 1 adet yeşil elma
( ne yazıkki bu gün spor yok oğluşum nezle evden çıkamıyoruz :hasta: )
Sizin menüleri gördükçe ben çokmu yiyorum diye düşünmeye başladım ya :KK17:

Back