• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Buraya laf yetiştircem diye menümü yazamadım bi.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1buçuk kk peynir
5 zeytin
Yeşillik salatalık domates falan
Ara 1 türk kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Yarım dilim ekmek kadar haşlanmış patates
4 kaşık süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe az kuru üzüm yarım kuru kayısı
Akşam
Azıcık balık kızartma
Salata
2 dilim ekmek
1 kk helva
Su 2 litreyi geçtim sanırım
Spor yaklaşık 1buçuk saat yürüyüş
Kitap okuyamadım vakit ayıramıyorum :oops: biz 4 kızkardeşiz.neredeyse her gün annemin evinde bir aradayız kocalı çoluklu çombalaklı hemde. Günlerim yoğun geçiyor.kendi başıma geçirdiğim vakit o kadar az ki... Ama yine de okumaya çalışacağım.:KK22:

Bu günkü menü.
Sabah 8.30
1 haş yumurta
2 dilim tb ekmeği
Dom -sal

Öğle 12.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Bol salata
1 dilim tb rkmeği

Akşam 19.30
2 parça tavuk göğsü haşlanmış
Bol salata
1 dilim tb ekmeği

2 litre su
30 dk yürüyüş
Merhaba arkadaşım hadi birbirimize iyi geliriz inşallah
Menü için yorum yapmaya gerek yok görüyorsunuz demek istedim

Hayır canım kalabalık olduğundan falan değil takıma renk katalım heyecan katalım diye düşünüldü. Aslında fikir anası @Asmii bence çok iyi oldu. Deneyelim görelim. Arada değiştiririz takım arkadaşımızı. Mesela benim bi gözümde sende açıkçası :KK8:

Çok çok beğendim
çekirdeğe çemkircektim ama baktım başka bir şey yememişsin canım :KK48: Allah kabul etsin kuzu

Teşekkür ederim canım.

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1buçuk kk peynir
5 zeytin
Öğle
4 kaşık süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Azıcık balık kızartma
Salata
2 dilim ekmek
1 kk helva
Kitap okuyamadım vakit ayıramıyorum :oops: biz 4 kızkardeşiz.neredeyse her gün annemin evinde bir aradayız kocalı çoluklu çombalaklı hemde. Günlerim yoğun geçiyor.kendi başıma geçirdiğim vakit o kadar az ki... Ama yine de okumaya çalışacağım.:KK22:

Canım helva dışında güzel.
Ne güzel 4 kızkardeşsiniz.

Merhaba arkadaşım hadi birbirimize iyi geliriz inşallah
Menü için yorum yapmaya gerek yok görüyorsunuz demek istedim

İnşallah canım.
Menü için teşekkür ederim.

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1buçuk kk peynir
5 zeytin
Öğle
4 kaşık süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam
Azıcık balık kızartma
Salata
2 dilim ekmek
1 kk helva
Ahahaaa aynı biz bizde 5 kız kardeşiz çoluklu çocuklu her haftasonu annemdeyiz. Allahtan çocuklar okula gidiyor biraz uzağım yoksa ne diyet kalır ne spor onlarla :KK70:
Günün güzel ben beğendim

Çekirdeğimde bişey yok tamammı:confused:

Biz eşleşmişiz listeyi yeni gördüm. Bundan sonra takibimdesin. Ona göre
:KK70:
Bu günkü menü.
Sabah 8.30
1 haş yumurta
2 dilim tb ekmeği
Dom -sal

Öğle 12.30
1 tabak yoğurtlu ıspanak
Bol salata
1 dilim tb rkmeği

Akşam 19.30
2 parça tavuk göğsü haşlanmış
Bol salata
1 dilim tb ekmeği

2 litre su
30 dk yürüyüş
:KK9:

Günaydıııınnnnnn . Oğlum nezle oldu burnu akıyor dün gece onla yattım tabiki gram uyku yok. Allahtan annem var bu gün o bakacak ben biraz uyuyacağım. Bu gün kandilmiş bilmiyordum. Herkesin kandili şimdiden mübarek olsun. Kocaman öpüyorum
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin

Günaydın kızlar hiç iyi değilim sanırım reglim yakın her yerim şiş, sinirli karamsar ve iştahlıyım, üstüne her zaman kullandığım bir antibiyotikli sivilce kremim vardı o alerji yapmış sabah uyandım tum suratım şiş ve kızarmıştı :( ve de 2 gündür ara ara başım dönüyor, ay ne sızlandım ama gercek hepsi

Günaydın kızlar hiç iyi değilim sanırım reglim yakın her yerim şiş, sinirli karamsar ve iştahlıyım, üstüne her zaman kullandığım bir antibiyotikli sivilce kremim vardı o alerji yapmış sabah uyandım tum suratım şiş ve kızarmıştı :KK43: ve de 2 gündür ara ara başım dönüyor, ay ne sızlandım ama gercek hepsi
Benimde tüm yüzüm kabarmış. Her bahar başlangıcı böyle . Sizde de durum aynı sanırım

Ahahaaa aynı biz bizde 5 kız kardeşiz çoluklu çocuklu her haftasonu annemdeyiz. Allahtan çocuklar okula gidiyor biraz uzağım yoksa ne diyet kalır ne spor onlarla :KK70:
Günün güzel ben beğendim

Çekirdeğimde bişey yok tamammı:confused:
ayneeeen bir aradayken çok tehlikeli oluyor :KK48:
Günaydın arkadaşlar. Bende eşleşmişim ama dün katıldım aranıza ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum yarışma gibi bişeymi bu acaba.
Tatlım kendi aramızda motive amaçlı yaptığımız bir şey. Takım arkadaşınla ekstra yakından ilgileneceksin hepsi bu. Yine hergün menü paylaşacaksın. Yarın asıl yarışmamızın yani takımların yarışının sonucu olan cuma tartı günü çok önemli. Her cuma önemli. Pazartesi de kilo bildiriminde bulunuyoruz.şimdi ayriyeten grup içinde yaptığımız bu motivasyon amaçlı yarışmanın tartı günü de pazartesi.
Günaydın kızlar hiç iyi değilim sanırım reglim yakın her yerim şiş, sinirli karamsar ve iştahlıyım, üstüne her zaman kullandığım bir antibiyotikli sivilce kremim vardı o alerji yapmış sabah uyandım tum suratım şiş ve kızarmıştı :KK43: ve de 2 gündür ara ara başım dönüyor, ay ne sızlandım ama gercek hepsi
Geçmiş olsun canım bende regl olamadım bi. Acayip iştahım açık ama bi tek tatlılara :KK53: bazen her şey üst üste geliyor...

Back