• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben an itibari ile yemek işini kapattım. Saat 7.30 da sabah kahvaltısı yaptım Kahvaltımda 1 adet haşlanmış yumurta bir çay bardağı çiğ fındık 5 zeytin 1 domatws kibrit kutusundan az beyaz peynir
Saat 15.30 8 kaşık tavuk sote bir kase yoğurt bir kapya biber iki adet salatalık
Yoğurdum bitmedi tavuk sote dibinde bir buçuk kaşık daha var karnım çok doyunca yiyemedim.
Bir bardak karanfilli tarçınlı yeşilçay içtim
2,5 lt suyum tamam ama günün geri kalanıda sanırım içerim
Zumba 30 dk
Kitabımıda okudum sanırım herşey tamam :KK49:
Nasilll dayanicannn bendee istiyorum bende bana da güç oluyorsun gerçekten demek ki oluyor diyorum :sinirli:

Kızlar maşallah grup gittikçe kalabalıklaşıyor Mesajlar artıyor anca okuyabildim hepsini.elimden geldiğince beğenip okuduğumu belli etmek istiyorum arada da yapabildiğim kadar yorum yapmaya çalışacağım .çğnkü çalışıyorum ve iki çocuk ev işi derken zamanım pek kalmıyor.yorum yapamadığım arkadaşlar olursa sakın alınmasın hepinizi çok seviyorum.takımımdaki anlayışı ayrı bir seviyorum :KK68:bugün dünya mutluluk günüymüş.dünya mutluluk günümüz kutlu olsun:KK200:
:KK200: Teşekkürlerrr bende çok sevdim takimimdaki herkesi gerçekten hiç yabancilik cekmedim hiç böyle düşünmüyordum :KK68:iyiki varsiniz hep mutlu olunnn

Merhaba arkadaşlar bende yemek işimi bitirdim.aslında düzensiz beslendiğim ve kahvaltı alışkanlığım olmadığı İçin saatlerim biraz körü olabilir. 11.00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tb, 5 zeytin, 1 domates ve salatalık, 1 dilim süzme peynir yeşil çay. 13.00 ara öğünde nescafe içtim üniversiteden beri alışkanlık bırakamıyorum 15.00 yarım muz 5 tane kuru kayısı akşam 17.30 bir kase mercimek çorbası bir tabak kuru fasulye iki dilim tb ekmeği yoğurt su 3 litreyi geçti yatana kadar da içeceğim inşallah. Kpss ye hazırlandığım İçin bugün kitap okuyamadım ders çalıştım yürüyüş akşam inşallah

Merhaba arkadaşlar bende yemek işimi bitirdim.aslında düzensiz beslendiğim ve kahvaltı alışkanlığım olmadığı İçin saatlerim biraz körü olabilir. 11.00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tb, 5 zeytin, 1 domates ve salatalık, 1 dilim süzme peynir yeşil çay. 13.00 ara öğünde nescafe içtim üniversiteden beri alışkanlık bırakamıyorum 15.00 yarım muz 5 tane kuru kayısı akşam 17.30 bir kase mercimek çorbası bir tabak kuru fasulye iki dilim tb ekmeği yoğurt su 3 litreyi geçti yatana kadar da içeceğim inşallah. Kpss ye hazırlandığım İçin bugün kitap okuyamadım ders çalıştım yürüyüş akşam inşallah

Nasilll dayanicannn bendee istiyorum bende bana da güç oluyorsun gerçekten demek ki oluyor diyorum :sinirli:
Bende hep öyle derdim nasıl dayanır insanlar diye ama dayanıyorum bi buraya dün itibari ile gelince söz vermiş gibi hissediyorum bide bebeğim olmasını çok istiyorum ne kadar kilo veriraem bebeğime kavuşmamın yakın olduğunu düşünüyorum

Bu arada kahvaltıyı mecbur olduğum İçin yapıyorum genelde ara öğün kavramı da yoktu bende biraz zorlanıyorum ve sanki sürekli yemek yiyorum sürekli açım gibi hissediyorum. 65 kilo ile başladım ve kayısı ve su ile bağırsaklarım normale döndü cuma günü güzel bir tarti sonucu ile inşallah burada olurum

Nescafeni 2si bir arada iç en azından şeker girmemiş olur vücuduna elbette paketli şeyler sağlıksız Türk kahvesi içsen daha iyi olur ama bırakamıyormuşssun. Menün de çok iyi afiyet olsun Allah zihin açıklığı versin inşallah

Bu arada kahvaltıyı mecbur olduğum İçin yapıyorum genelde ara öğün kavramı da yoktu bende biraz zorlanıyorum ve sanki sürekli yemek yiyorum sürekli açım gibi hissediyorum. 65 kilo ile başladım ve kayısı ve su ile bağırsaklarım normale döndü cuma günü güzel bir tarti sonucu ile inşallah burada olurum
Karatay usulü beslensen iki öğün yersin hani ara öğün kavramına uzağım dedin ya daha iyi olmazmı

Bende hep öyle derdim nasıl dayanır insanlar diye ama dayanıyorum bi buraya dün itibari ile gelince söz vermiş gibi hissediyorum bide bebeğim olmasını çok istiyorum ne kadar kilo veriraem bebeğime kavuşmamın yakın olduğunu düşünüyorum
Evet ya kafada bitirmek lazim... şu bahar temizliğim bitse bide misafirleri mi atlatirsam karatay diyetini deneyeyim diyorum bakalım.. çok duzensizim şu an

Afiyet olsun canım ben beğendim menünü

Hadi inş hepimiz güzel sonuçlarla gelelim takımımız 1. Olsun

Allah zihin açıklığı versin. Gününde güzel geçmiş kaçamak yok.

Nescafeni 2si bir arada iç en azından şeker girmemiş olur vücuduna elbette paketli şeyler sağlıksız Türk kahvesi içsen daha iyi olur ama bırakamıyormuşssun. Menün de çok iyi afiyet olsun Allah zihin açıklığı versin inşallah
Evdeki bütün nescafeleri annemlere verdim yarın itibariyle bırakmaya çalışacağım. Amin inşallah çok teşekkür ederim

Afiyet olsun.. kpss de başarılar dilerim. Bende başliycam inşallah

Evdeki bütün nescafeleri annemlere verdim yarın itibariyle bırakmaya çalışacağım. Amin inşallah çok teşekkür ederim
Nescafe yi sade içinde çok iyi geliyor bana hemen bağırsaklar çalışmaya başlıyor bi dene sende istersen..

Kızlar akşam kız arkadaşlarımla dışarda buluşup sohbet edeceğiz.şimdiye kadar yediklerimi paylaşayım.akşam atıştırmalık tabak olur muhtemelen kuruyemiş patates kızartması gibi, tadımlık yemeyi düşünüyorum artı akşam yemeğini bu yüzden es geçtim
Sabah: 1/2 muzlu,chialı,sütlü yulaf lapası
Ara:1kare bitter+kahve
Öğle:6kaşık barbunya,3kaşık bulgur pilavı,1kase yoğurt,1dlm yufka ekmek
Ara:1elma,7badem,çok az tarhana cipsi
Akşam:çok az kuruyemiş çok az patates kızartması yemeyi düşünüyorum söz :rapci:
1saat hııt cardio fitnessblender,2lt su
Kitap:mutluluk tuzağı

Back