• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hosgeldiniz :KK200:
Buraya normal mesaj olarak yazabilirsiniz.
65 kiloyum hedefim 52 kilo olmak bugün kü menüm: sabah 09.00 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir domates salatalık öğle; 14.00 bir bardak süt akşam 19.30 3 adet ızgara köfte, salata, 1 tane kanat 2 litre detoks suyu suyu sade az tükettiğim için. spor yapamadım. Okuduğum kitap heyet. Aranıza katıldığım İçin mutluyum canlar☺️

Kızlar otobüs kadayıfçıda durdu tüm turcular indi yemek için biz eşimle almadık.toplamda 27 bin adım 16 km yürümüşüz.çok eğlenceliydi.
Sabah:2yumurta ,mola yerinde 1 patatesli sıkma( gözlemenin daha miniği dürüm gibi)
Ara:1avuç badem,1/2 protein bar
Öğle:hindi fümeli,salam marullu tb ekmeğine sandwhich,muzlu protein içeceği,1/2 bardak ayran
Akşam: portakal ve kivi yemeyi düşünüyorum.
Ohh bol bol oksijen depoladin e yorgunlukta vardir ne güzel uyursun bu gece ( deliksiz uykuya hasret kalan biri olarak)... bence 16 km ye gore yediklerin gayet iyi o kadayıfi yememende super olmus iradeni örnek alıyorum :KK54:

İyi aksamlar
Sabah 7.30
1 yumurta,1 dilim ekmek,salatalık,domates
Ara 11.00
6 fındık
Öğle 2.00
1 porsiyon mercimek çorbası,3 köfte, 1 kaşık makarna
Akşam 18.30
Yarım pide,ayran
1 saat tempolu yürüyüş
3 litre su
Kitap Büyüleyici bağırsak
2 kupa yeşil çay
Gerçekten çok başarılı gidiyorsun ya sana baktıkça galiba ben çok yiyorum diyorum.. sanırım ben doymuyorum ya buna bi çözüm bulmaliyim..

Gerçekten çok başarılı gidiyorsun ya sana baktıkça galiba ben çok yiyorum diyorum.. sanırım ben doymuyorum ya buna bi çözüm bulmaliyim..
Ben eskiden 3 ana 2 ara öğün yapıyordum. 30 günden sonra çok az yiyerek doymaya başladım. Yeni başladın ise biraz zaman tanı kendine

KAHVALTI(11:30)
2 ince dilim t.b.ekmeği
2 kucuk parça beyaz peynir
Kaşarlı omlet (3 yumurta ile yaptım, ben 3'te 1'ini yedim.)
4 dal roka
1 adet yeşil biber

ARA ÖĞÜN(15:00)
1 fincan sade türk kahvesi

ARA ÖĞÜN(18:00)
6 adet çiğ fındık
1 adet ceviz

AKŞAM YEMEĞİ (19:30)
6 kaşık barbunya yemeği
1 ince dilim t.b.ekmeği
1 kase yoğurt

Saat 21:00' de 1 küçük kivi ve 6 adet çilek yiyeceğim.

Spor: 40 dk. tempolu yürüyüş

Su: 1.5 litre, yatana dek 3 bardak daha icebilirim.

Kitap: Kuyucaklı Yusuf / Sabahattin Ali [/QUO
Benim gittiğim diyetisyen peynir yiyorsan yumurta yeme demişti yani ikisinden birini tercih et demişti.. öğle yemeği göremedim ama tercih etmiyor musun...

65 kiloyum hedefim 52 kilo olmak bugün kü menüm: sabah 09.00 1 yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir domates salatalık öğle; 14.00 bir bardak süt akşam 19.30 3 adet ızgara köfte, salata, 1 tane kanat 2 litre detoks suyu suyu sade az tükettiğim için. spor yapamadım. Okuduğum kitap heyet. Aranıza katıldığım İçin mutluyum canlar☺️
Süper. Spor da eklersen çok daha iyi olur

pazar menüm

kahvaltı: 2 dilim tb, 3 zeeytin 1 kk peynir, salça ve biraz tahinpekmez çay ile
ara: küçük boy çok az sütlü filtre kahve
öğlen: 2 patates ve 2 yumurtadan omlet yağını süzdüm
ara: yeşilçay
akşam: çeyrek ekmek et döner 1 buyuk ayran
ara: yeşilçay, 1 br ev yapımı erik suyu
Şu tahin pekmez beni de mahvediyor ya ne yapsam ki sadece haftasonu na mi saklasam dayanamıyorum ya..

Ben eskiden 3 ana 2 ara öğün yapıyordum. 30 günden sonra çok az yiyerek doymaya başladım. Yeni başladın ise biraz zaman tanı kendine
Aynen yeni başladım haftasonu na denk gelmesi de kötü oldu ama haftaiçi daha düzenli olacağım...

Aslında benim diyetisyenim de kahvaltıda 1 dilim.peynir, 1 yumurta yazmıştı ama yumurta yemediği günlerde 2 dilim peynir yiyebilirsin dedim benim bugünkü hatam hem 2 dilim peynir hem de yumurta yemek oldu.:110: 2 gündür kahvaltıyı geç vakitte yaptığım için öğlen yemeği tercih etmedim.:KK66:

Kahvalti 10.00
3 tb ekmeği 1 yumurta 2 dilim peynir 5-6 dilim patates (kizartma)
Ara 12 00
Filtre kahve
Öğle 15 00
3 kaşık tahin pekmez
Akşam 18 00
Kabak ve Kıymalı sebze yemeği
Ara 19:00
Kahve
Su: 2 litre ( 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum )
Kitap henüz başlamadım
Spor: genel olarak egzersiz ve yarım saat yürüyüş..

Aslında benim diyetisyenim de kahvaltıda 1 dilim.peynir, 1 yumurta yazmıştı ama yumurta yemediği günlerde 2 dilim peynir yiyebilirsin dedim benim bugünkü hatam hem 2 dilim peynir hem de yumurta yemek oldu.:110: 2 gündür kahvaltıyı geç vakitte yaptığım için öğlen yemeği tercih etmedim.:KK66:
Ya ama haftasonu kiyagi olsun benimde öyle oldu..

Kahvalti 10.00
Ara 12 00
Filtre kahve
Öğle 15 00
3 kaşık tahin pekmez
Akşam 18 00
Kahve
Kitap henüz başlamadım
Bugün çoğu kişi için kahvaltının yıldızı tahin-pekmez olmuş :KK48::sus:
Akşam öğünü oldukça hafif. Sabahki tahin&pekmez ve patates kacamagini telafi etmiştir umarım. Afiyet şifa olsun :KK200:

merhaba kızlar
haftasonunuz güzel geçmiş gibi görünüyor tebrik ediyorum.
ben tahin pekmez sevmiyorum iyiki.

Sabah kalkınca 2 bardak su
1 saat sonra 2 yumurtadan karışık omlet
Karışık yeşillik havuç roka marul vb yağsız olarak
yarım dilim ekmek
1 çay
Öğle
5-6 kaşık barbunya yemeği etsiz
yarım kepçe çorba
2 kaşık pilav
cacık
Akşam
Ciğer sote (sevmezdim hiç bu sene alıştım)
Cacık ve ayran
ekmek 2 dilimden azcık fazla gibi

Gün içinde 1,5 lt eve gelince de 4 bardak oldu içtiğim su
Bir adet sallama form çay
1 Türk kahvesi
12bin adım
4 bin kadarı sabah erken inip işe yürüdüm kalanı akşam işten çıkınca
Kitap: dua okuyacağım biraz
Üç aylarınız mübarek olsun Allah Ramazana ve Bayrama kavuştursun..

Bugün çoğu kişi için kahvaltının yıldızı tahin-pekmez olmuş :KK48::sus:
Akşam öğünü oldukça hafif. Sabahki tahin&pekmez ve patates kacamagini telafi etmiştir umarım. Afiyet şifa olsun :KK200:
Kilo vermediğim kesin ama almamisimdir yani inşallah umarım. Çok teşekkür ederim :KK200:

Hoşgeldiniz arkadaşlar.haftasonu olduğu için çok koşturmacalı geçti benim için o yüzden pek uğrayamadım.menün güzel ama sanki biraz az gibi geldi bana.kahvaltında zeytin ekleyebilir öğle sütünün yanına ceviz badem veya meyve ekleyebilirsin bşr de spor oldu mu 10 numara olur
Ohh bol bol oksijen depoladin e yorgunlukta vardir ne güzel uyursun bu gece ( deliksiz uykuya hasret kalan biri olarak)... bence 16 km ye gore yediklerin gayet iyi o kadayıfi yememende super olmus iradeni örnek alıyorum :KK54:
şuan bacaklarımın tüm kaslarının yerini gösterebilirim size o denli ağrıyor , ama değdi.doğayla içiçe olmak Harika.yalnız doğru ayakkabı almam laxım sırf bu parkurlar için üretilen.önerisi olan var mı?kadayıfı yeseydim kesin pişman olurdum iyi ki yememişim
Şu tahin pekmez beni de mahvediyor ya ne yapsam ki sadece haftasonu na mi saklasam dayanamıyorum ya..
al benden de o kadar.ben biraz azalttım eskiden her kahvaltıda yerdim şimdi arada bir canım çok tatlı çektiğinde 1tatlı kaşığını geçmiyorum

merhaba kızlar
haftasonunuz güzel geçmiş gibi görünüyor tebrik ediyorum.
ben tahin pekmez sevmiyorum iyiki.

Sabah kalkınca 2 bardak su
1 saat sonra 2 yumurtadan karışık omlet
Karışık yeşillik havuç roka marul vb yağsız olarak
yarım dilim ekmek
1 çay
Öğle
5-6 kaşık barbunya yemeği etsiz
yarım kepçe çorba
2 kaşık pilav
cacık
Akşam
Ciğer sote (sevmezdim hiç bu sene alıştım)
Cacık ve ayran
ekmek 2 dilimden azcık fazla gibi

Gün içinde 1,5 lt eve gelince de 4 bardak oldu içtiğim su
Bir adet sallama form çay
1 Türk kahvesi
12bin adım
4 bin kadarı sabah erken inip işe yürüdüm kalanı akşam işten çıkınca
Kitap: dua okuyacağım biraz
Üç aylarınız mübarek olsun Allah Ramazana ve Bayrama kavuştursun..
Afiyet olsun canım.emziriyorsan form çay içme diyecektim.onun dışında menün ve yürüyüşün süper

Kahvalti 10.00
Ara 12 00
Filtre kahve
Öğle 15 00
3 kaşık tahin pekmez
Akşam 18 00
Kahve
Kitap henüz başlamadım
Afiyet olsun canım.diyetin ilk zamanları patates kızartması gibi cıss lardsn uzak durmanı tavsiye ederim.öğle tahinpekmez yerine daha yemeğimsi birşeyler tercih etsen salata,köfte,sulu yemek vs daha güzel olurdu.ama haftasonu olunca ben de üşeniyorum bazen elimin altında ne varsa onu yiyorum.

Back