- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
Kesinlikle dövelim her seyin sorumlusu o zatenO şeytanı döverik biz

Aynen hem lezzetli o hem o aclığı gecirip uzunca tok tutuyor müthişOmlet doyurucu oluyor tok tutuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle dövelim her seyin sorumlusu o zatenO şeytanı döverik biz
Aynen hem lezzetli o hem o aclığı gecirip uzunca tok tutuyor müthişOmlet doyurucu oluyor tok tutuyor
Katılım nerden oluyor acabaHoşgelsiniz kızlar grup kurallarını okuyduysanız katılımlarınızı beklerizz. Güzel bi takım olaşım inş
Burdan canım yaz yediklerini sporunu içtiğin suyu okuduğun kitabı biz çoğunlukla akşamları günü bitirince yazıyoruz birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz ki hatalarımızı görelim.Katılım nerden oluyor acaba
10 kilo verildiyse o 1 top dondurmaya gözlerimizi kapattık bile unuttum hattaBen ilk zamanlar saat 17.00 de en son yemeğimi yiyordum. O saatden sonra hiç yemiyordum. Kilo vermem yavaşlamaya başlayınca o saati 17.00 en geç 18.30 arasına çektim. Dondurma kendimi şımarttığımın göstergesi. Yememeliydim, regli döneminde olduğum için dayanamadım. Verdiğim kilo 78.00 görürsem önümüzdeki hafta toplam 10 kilo olacak. Hafta 1 kilo vermeye çalışıyorum. Eskisi gibi iştahımda kalmadı. Az yiyince doyuyorum
Esinizle kavuşacağınız günler gelsin bir an önce inşaallah :) akşam yatış saatleriniz ne güzel, bana göre çok erken ama ben de erken uyuma alışkanlığım olsun isterdim.Ayrıca akşamları erken yatmaya çalışıyorum. Hafta sonlarım biraz sapıtıyor ama hafta içi saat 22.00 geçirmem. Bazen küçük kızımla 21.00 da bile yatabiliyorum. Yoksa akşam acıktığımı hissediyorum. Biraz dayanmaya çalışıyorum. Kızlar uyku saatini geciktirirse ben acıkmaya başladım. Hadi uyuyalım felan diyorum. Eşimde Doğu görevi için başka ilde yaşıyor. Hafta sonları gelebiliyor. O yokken diyet yapması daha kolay. 1 yil sonra bitiyor görevi o gelen kadar edki kiloma dönmeye kararlıyım. O geldiğinde tempom artacak. Yürüyüşü bile zaman bulamaya bilirim. Ben sana destek olurum diyor ama işimi şansa bırakamam o gelmeden eski kiloma döneceğim kafaya taktım
Maşallah valla çok takdir ettim seni gene çok iyisin
Günaydın kızlar iyi pazarlarmarket alışverişine geldim şimdi, çok az sütlü filtre kahvemi içiyorum, çünkü kafamın ayılması gerek
uykulu gibiyim, şeytan yanına bi ahududulu cheesecake al dedi ama ben onu dinlemedim hayırrr dedim
![]()
Peki teşekkür ederim canım akşam yazacağımBurdan canım yaz yediklerini sporunu içtiğin suyu okuduğun kitabı biz çoğunlukla akşamları günü bitirince yazıyoruz birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz ki hatalarımızı görelim.
AhahhCheesecake ennn sevdiğim tatlıdır hele mayhoş kırmızı meyveli olanları. Neyse şeytan bi gider misin pls![]()
Sağol Can'ım inşallah gitmiştir şimdi 12 saat dersim bitti yürüyüşe gidiyorumÇok yürümüşsün yakmışsındır inşşş
Nekadar güzel iyi eğlenceler
Hareket çokk yakmışsındır yediklerini akşam çok hafif geçirmişin gözüme batmadı poğça çikolata pilav felan :))
Maşallah valla çok takdir ettim seni gene çok iyisin
Peki birşey daha soracağım kaç kilo olduğunu hedefimi ne şekilde nereye yazacağımPeki teşekkür ederim canım akşam yazacağım
12 km yürüyüş , hem de doğa yürüyüşü... nefisKızlar otobüs kadayıfçıda durdu tüm turcular indi yemek için biz eşimle almadık.toplamda 27 bin adım 16 km yürümüşüz.çok eğlenceliydi.
Sabah:2yumurta ,mola yerinde 1 patatesli sıkma( gözlemenin daha miniği dürüm gibi)
Ara:1avuç badem,1/2 protein bar
Öğle:hindi fümeli,salam marullu tb ekmeğine sandwhich,muzlu protein içeceği,1/2 bardak ayran
Akşam: portakal ve kivi yemeyi düşünüyorum.
İyi aksamlar
Sabah 7.30
1 yumurta,1 dilim ekmek,salatalık,domates
Ara 11.00
6 fındık
Öğle 2.00
1 porsiyon mercimek çorbası,3 köfte, 1 kaşık makarna
Akşam 18.30
Yarım pide,ayran
1 saat tempolu yürüyüş
3 litre su
Kitap Büyüleyici bağırsak
2 kupa yeşil çay
HosgeldinizPeki birşey daha soracağım kaç kilo olduğunu hedefimi ne şekilde nereye yazacağım
Çok güzelKAHVALTI(11:30)
2 ince dilim t.b.ekmeği
2 kucuk parça beyaz peynir
Kaşarlı omlet (3 yumurta ile yaptım, ben 3'te 1'ini yedim.)
4 dal roka
1 adet yeşil biber
ARA ÖĞÜN(15:00)
1 fincan sade türk kahvesi
ARA ÖĞÜN(18:00)
6 adet çiğ fındık
1 adet ceviz
AKŞAM YEMEĞİ (19:30)
6 kaşık barbunya yemeği
1 ince dilim t.b.ekmeği
1 kase yoğurt
Saat 21:00' de 1 küçük kivi ve 6 adet çilek yiyeceğim.
Spor: 40 dk. tempolu yürüyüş
Su: 1.5 litre, yatana dek 3 bardak daha icebilirim.
Kitap: Kuyucaklı Yusuf / Sabahattin Ali
Tahin pekmez,tahin pekmez ne yapsak bu tahin işini umarım bir çay kaşığını geçmiyordurpazar menüm
kahvaltı: 2 dilim tb, 3 zeeytin 1 kk peynir, salça ve biraz tahinpekmez çay ile
ara: küçük boy çok az sütlü filtre kahve
öğlen: 2 patates ve 2 yumurtadan omlet yağını süzdüm
ara: yeşilçay
akşam: çeyrek ekmek et döner 1 buyuk ayran
ara: yeşilçay, 1 br ev yapımı erik suyu