• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cumartesi menüsü

kahvaltı: (baya iştahım açıktı kahvaltıda kaç gündür canım bir şey istemiyordu o yüzden tadını çıkardım) 3 dilim tb, 2 kk peynir, bol salça, zeytin ve ölçülü tahinpekmez çay
ara: yeşilçay
öğlen: 3 yumurtadan patatesli yumurta
spora gittim sonra
ara: spordan sonra 1 muz, az çubuk kraker
ara: şuan sade kahve 2 hurma ve fırında kestane var 3-4 tane yerim

sporda 1 saate yakın bantta kardiyo yaptım ve alt bölgeye çalıştım fitness olarak :spor:
Hafta sonları genelde kaçamak olabiliyor diyette ama maaşallah güzel kapanış olmuş özellikle spor gayet iyi :KK49:

Kahvaltı:2 dilim ekmek peynir kaymak bal zeytin biraz biraz
Öğlen:2 dilim ekmek zeytin
Akşam 2 dilim ekmek bi tabak fırında sebze karışık.
1 dilim tavuk göğsü tatlı.
1,5 lt su
20 dk yürüyüş 300 ip
Kitap peygamberler tarihi.
Öğlen çok hafif olmuş , corba veya biraz yoğurt da ekleyebilirmişsin aslında ama tavuk göğsü olduğu için öğlenin hafif olması da bir yandan iyi olmuş aslında. :)

Sabah 11.00
Yarım simit,2 zeytin,1 sucuklu yumurta,1lokma peynir,domates, salatalık
Aksam 17.00
1 porsiyon sulu köfte, 3 kaşık yeşil fasulye,1 dilim ekmek
Ara 19.00 bir top dondurma
6000 adım
2 litre su
Akşam 5'ten sonra yemek yememeniz sonrası için zor olmadı mı..o_Odondurma var ama şekerli olduğu için kan şekerini hızlı yükseltip sonra ani düşüşe sebep olabiliyor ,tabii size bir rahatsızlık vermesiyle ne âlâ :KK16:

Kızlar yarın eşimle doğa yürüyüşüne katılacağız bir grupla .uzun süredir istiyorduk.çantama tb ekmekli peynirli hindi fümeli sandwhichler hazırladım,badem,protein bar,proteinli içecek,ayran,muz koydum.11-12 km yürünecekmiş.tüm gün buralarda olamayacağım için haber vermek istedim .herkese iyi geceler
Doğa yürüyüşleri çok zevkli olur, inşallah sizin de çok keyif alacağınız bir gezi olur. İyi geceler :KK200:

Bu sabah arkadaşıma davetliydim, kahvaltı ve öğlen bir arada oldu açıkçası. Menüde olanlardan abartmadan yemeye çalıştım. Ve günün kalanında da gece geç vakite kadar disaridaydim. Elimden geldiğince diyetin dışına çıkmamaya çalıştım.

Sabah (11:30)
*1 dilim beyaz ekmek
*1 dilim beyaz peynir
*Domates &salatalık
*2 çorba kaşığı şehriye salatası

Saat 12:30
*2 çorba kaşığı ev mantısı

Akşam (20:00)
* 1 kase mercimek çorbası
*4 adet ızgara köfte
*Çok az haşlanmış sebze(kabak ve havuç)
*1 bardak ayran

Gece (23:00)
*2 fincan açık siyah çay (tatlandırıcı ile)

Su: 2 Litre
Spor: 40 dakika yürüyüş.
Kitap icin maalesef bugün zamanım olmadı.

Bugün beni motive eden olay ise; masada 2 çeşit tatlı olmasına rağmen elimi bile surmedim :21:

Akşam 5'ten sonra yemek yememeniz sonrası için zor olmadı mı..o_Odondurma var ama şekerli olduğu için kan şekerini hızlı yükseltip sonra ani düşüşe sebep olabiliyor ,tabii size bir rahatsızlık vermesiyle ne âlâ :KK16:
Ben ilk zamanlar saat 17.00 de en son yemeğimi yiyordum. O saatden sonra hiç yemiyordum. Kilo vermem yavaşlamaya başlayınca o saati 17.00 en geç 18.30 arasına çektim. Dondurma kendimi şımarttığımın göstergesi. Yememeliydim, regli döneminde olduğum için dayanamadım. Verdiğim kilo 78.00 görürsem önümüzdeki hafta toplam 10 kilo olacak. Hafta 1 kilo vermeye çalışıyorum. Eskisi gibi iştahımda kalmadı. Az yiyince doyuyorum

Ayrıca akşamları erken yatmaya çalışıyorum. Hafta sonlarım biraz sapıtıyor ama hafta içi saat 22.00 geçirmem. Bazen küçük kızımla 21.00 da bile yatabiliyorum. Yoksa akşam acıktığımı hissediyorum. Biraz dayanmaya çalışıyorum. Kızlar uyku saatini geciktirirse ben acıkmaya başladım. Hadi uyuyalım felan diyorum. Eşimde Doğu görevi için başka ilde yaşıyor. Hafta sonları gelebiliyor. O yokken diyet yapması daha kolay. 1 yil sonra bitiyor görevi o gelen kadar edki kiloma dönmeye kararlıyım. O geldiğinde tempom artacak. Yürüyüşü bile zaman bulamaya bilirim. Ben sana destek olurum diyor ama işimi şansa bırakamam o gelmeden eski kiloma döneceğim kafaya taktım

Bu sabah arkadaşıma davetliydim, kahvaltı ve öğlen bir arada oldu açıkçası. Menüde olanlardan abartmadan yemeye çalıştım. Ve günün kalanında da gece geç vakite kadar disaridaydim. Elimden geldiğince diyetin dışına çıkmamaya çalıştım.

*1 dilim beyaz ekmek
*1 dilim beyaz peynir
*Domates &salatalık

*4 adet ızgara köfte
*1 bardak ayran

Bugün beni motive eden olay ise; masada 2 çeşit tatlı olmasına rağmen elimi bile surmedim :21:
Tebrikler gayet iyi bir gün

Ya beni bu guruba yönlendirdiler ama bana yardımcı olun
1 sayfada kurallar yazıyor. Gruba katılmış sayılırsın aslında 15 gün boyunca hergün akşam yediklerini yaz. 1 sayfadaki kuralları gerçek leştir. Takım kaptanımız uygun görürse 15 günün sonunda etsplara
merhaba kızlar
Gün içinde zaman zaman girip yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler umarım hedeflerine sağlıkla ulaşsınlar.
Bugünün özeti
Sabah
Kalkınca 2 bardak su
domates
salatalık
peynir
bir sade poğaça

Öğle
kabak çorbası
kıymalı bezelye
salata
şehriye pilavı
ayran
az az hepsi ayran 2 pet bardak

Ara
1 grissini tam buğdaylı
2 kare çikolata

Akşam kıymalı yumurta
2,5 dilim ekmek
1 bardak icetea
Geç geldim aslında türlü yapacaktım ama geç kalacak diye yapmadım.
13 saat derse girdim.
11000 adım şükür hedeflerime ulaştım
Bu hafta Cumartesiden Cumartesiye yaklaşık 65000 adım oldu hedef 55000di maksimum.En Büyük TÜRKİYE:halay::KK5:

Secret kitabını okuyorum bugün.

Su az içtim çünkü nedense içecek içtim yemeklerde adetim değildir ama.
2 Türk kahvesi
4 çay toplamda..

Bu hafta hedefim 60bin 65bin arası yine yani 8-9bin günlük..

Sevgiler
:KK9:

Ben ilk zamanlar saat 17.00 de en son yemeğimi yiyordum. O saatden sonra hiç yemiyordum. Kilo vermem yavaşlamaya başlayınca o saati 17.00 en geç 18.30 arasına çektim. Dondurma kendimi şımarttığımın göstergesi. Yememeliydim, regli döneminde olduğum için dayanamadım. Verdiğim kilo 78.00 görürsem önümüzdeki hafta toplam 10 kilo olacak. Hafta 1 kilo vermeye çalışıyorum. Eskisi gibi iştahımda kalmadı. Az yiyince doyuyorum
En son 19.00 da diyecektim 17.00 yazmışım

Herkese iyi akşamlar.yan komşumu yemeğe çağırmıştım Yen'i gittiler ortalığı topladım anca yazabiliyorum.bugün biraz kaçamaklı oldu kusura bakmayın.evde annemin kurabiyeleri ve gelinin az şekerli keki vardı bugün canım çok çekti.
Sabah: omlet,peynir,3zeytin,domates,1dlm tb ekmek,1tk tahinpekmez
Ara:1/2 dlm az şekerli kek,şekersiz meyvesuyu
Ara:1elma,1avuç çekirdek
Akşam:3köfte,5kaşık et sote,salata,3kaşık yoğurtlu kereviz,1kaşık patlıcan salatası
1/2dlm kek,1kurabiye
Bugün oğlumu arkadaşlarıyla sinemaya götürdük.veliler bşr cafede oturduk ben meyve suyu içtim.toplamda 10.200 adım atmışım.akşam da komşum geldi dediğim gibi.
Çok yürümüşsün yakmışsındır inşşş
Kızlar yarın eşimle doğa yürüyüşüne katılacağız bir grupla .uzun süredir istiyorduk.çantama tb ekmekli peynirli hindi fümeli sandwhichler hazırladım,badem,protein bar,proteinli içecek,ayran,muz koydum.11-12 km yürünecekmiş.tüm gün buralarda olamayacağım için haber vermek istedim .herkese iyi geceler
Nekadar güzel iyi eğlenceler❤️

merhaba kızlar
Gün içinde zaman zaman girip yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler umarım hedeflerine sağlıkla ulaşsınlar.
Bugünün özeti
Sabah
Kalkınca 2 bardak su
domates
salatalık
peynir
bir sade poğaça

Öğle
kabak çorbası
kıymalı bezelye
salata
şehriye pilavı
ayran
az az hepsi ayran 2 pet bardak

Ara
1 grissini tam buğdaylı
2 kare çikolata

Akşam kıymalı yumurta
2,5 dilim ekmek
1 bardak icetea
Geç geldim aslında türlü yapacaktım ama geç kalacak diye yapmadım.
13 saat derse girdim.
11000 adım şükür hedeflerime ulaştım
Bu hafta Cumartesiden Cumartesiye yaklaşık 65000 adım oldu hedef 55000di maksimum.En Büyük TÜRKİYE:halay::KK5:

Secret kitabını okuyorum bugün.

Su az içtim çünkü nedense içecek içtim yemeklerde adetim değildir ama.
2 Türk kahvesi
4 çay toplamda..

Bu hafta hedefim 60bin 65bin arası yine yani 8-9bin günlük..

Sevgiler
Hareket çokk yakmışsındır yediklerini akşam çok hafif geçirmişin gözüme batmadı poğça çikolata pilav felan :))

*1 dilim beyaz ekmek
*1 dilim beyaz peynir
*Domates &salatalık

*4 adet ızgara köfte
*1 bardak ayran

Maşallah valla çok takdir ettim seni gene çok iyisin

Günaydın kızlar iyi pazarlar :KK200: market alışverişine geldim şimdi, çok az sütlü filtre kahvemi içiyorum, çünkü kafamın ayılması gerek :D uykulu gibiyim, şeytan yanına bi ahududulu cheesecake al dedi ama ben onu dinlemedim hayırrr dedim :halay:

Back