Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aşkolsun dicem ama çalışıyorsunuz diye anlayabiliyorum sizleri. Yine de kural kuraldır canikom daha dikkat etmeliyiz hepimiz yani...
Canım haftasonu da çalışınca ben bugünü pazartesi olarak görmedim sanırım. Hatta bi ara çarşamba olarak bile düşündüm.

Aynen o abur cuburlar napıyorsa yapıyor bende öyle çok yerdim. Eşim sağolsun evlendiğimden beri çok değiştirdi beslenme şeklimi.
Kızlar göbeğim albeni ve lavivadan oluşuyor..bir de değil yani yiyince 2*3 tane yedim hep 3-4 senedir. önceden çayı şekerli içerdim mart 2012 de bıraktım ama o zamandan beri tatlı yeme isteğim başladı..gidecek 10 kilom var bakalım ne kadar sürecek ayda 2 kg gibi gitse iyi

Çok da yemiş sayılmazsın ideal diyelim

Nerelerdesinnnn Bizi de unutma.

ben tatlı krizlerimi meyve kurularıyla önledim canım. Tavsiye ederim

Günaydın
Bugün evde değilim 30 saat su kesintisi olucakmış kaçtım evden okulada göndermedim kızları. Ablama geldim. Bakalım burda nasıl geçicek yemek mevzuları.

İnsülin direncine baktırdınmı canım?

Merhaba kızlar,
Sabah önce 5 te sonra 10 da kalktım hemen yarım litre su içtim yanmışım resmen..
Evi toparladım yumurta koydum haşlansın diye sular kesildi neyse ki bulaşığı filan halletmiştim.

Sabah:
2 az haşlanmış yumurta
1 kk yağlı beyaz peynir
4 zeytin
1 avuç maydanoz
1 çatal helva
1 dilim ekmek
Çay

12:30 da yeşil çay (poşet)

Yemeğimin adını koyamadım henüz ama domates çorbası yaptım, belki bütün kızarmış tavuk söylerim dışarıdan geçen baya koktu canım çekti... (bu arada evimin karşısında çok büyük bir mangal restoranı var 200 metre ileride ama camlar açık olunca baya kokuyor Allah imkanı olmayana güç versin)
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum hafif yağmur var ama bir şey olmaz inşallah..
Hedefim 2 saat orta tempolu yürüyüş
Keşke sahile yakın olsam ama sahile araba ile git gel 1 saat sürüyor mahalledeki minicik parka gideceğim 1 tur 700-800 adım filan yapıyor 10 tur yapmayı planlıyorum

Bugün güne çok iyi başlamışsın canım. Ben de düşünüyorum yürüyüşe çıkmayı. Bakalım nasip... Beni de hep çekmiştir mangal kokusu + kızartma kokusu ve kahve kokusunu da ekleyeyim
Amin! Rabbim canının çektiğini yiyecek hem imkan hem sağlık versin inşaallah herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…