Canım haftasonu da çalışınca ben bugünü pazartesi olarak görmedim sanırım. Hatta bi ara çarşamba olarak bile düşündüm.Aşkolsun dicem ama çalışıyorsunuz diye anlayabiliyorum sizleri. Yine de kural kuraldır canikom daha dikkat etmeliyizhepimiz yani...
Aynen, bende öyle başlamıştım. 85,4 başlangıç noktam. İlk hedefim aburcubur yememekti. Benimki bağımlılıktı. Her akşam mutlaka 1 poşet aburcubur alışverişi yapar eşimle film izlerken yada dizi izlerken yerdik... Sonra bir gün fotoğraf çekildim. Bi baktım aman yarabbiyarım dünya ben. Geçtiğimiz Kasım ayıydı... O zamandan beri buradayım. Artık kot giyebiliyorum, takamadığım alyansımı takabiliyorum, asla ama asla giyemediğim gömleklerimi giyebiliyorum. Fakat hala gidecek 18 kilom var. Ve bu yolculuk keşfettiklerim çok güzel
Kızlar göbeğim albeni ve lavivadan oluşuyor..bir de değil yani yiyince 2*3 tane yedim hep 3-4 senedir. önceden çayı şekerli içerdim mart 2012 de bıraktım ama o zamandan beri tatlı yeme isteğim başladı..gidecek 10 kilom var bakalım ne kadar sürecek ayda 2 kg gibi gitse iyiAynen o abur cuburlar napıyorsa yapıyor bende öyle çok yerdim. Eşim sağolsun evlendiğimden beri çok değiştirdi beslenme şeklimi.
Süper süperSabah:haşl.yumurta,peynir,4zeytin,domates
Öğle:tavuklu salata
Ara:1portakal,1kivi,az tarhana cipsi
Akşam:2kase tavuklu çorba,4-5ksşık bulgur pilavı,2kaşık yoğurt
1saat koşubandında tempolu yürüyüş,2lt su
Çok da yemiş sayılmazsın ideal diyelimSelam kızlar,
Yine bir yedim ama yaktım günü ile karşınızdayım.
Sabah 2 bardak su
1 açma
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık zeytinyağlı karnıbahar
Yeşil salata
Tavuk (çok az 3 köfte kadar)
Pilavımsı bir şey (okulda yedim bulgur pirinç dolma içi gibi birşey)
Akşam
2 yemek kaşığı kadar et (yağlı idi azıcık)
lavaş
marul
İkindi de arkadaşlar ile Kadıköy Modaya indik tabi Ali usta'da dondurma sezonunu açtık.
Su 2.5 lt
1 filtre kahve
1 bardak çay
Şimdi yeşil çay içeceğim.
Spor:14000 adım..son 3000 kadarı moda da yavaş yavaş gezme 7000 kadarı tempolu hızlı yürüyüş.
Kitap: Kök Teorisi Notları
Sevgiler
NerelerdesinnnnMenüm
08:00
1,5 bardak süt
14:00
1,5 bardak süt
19:00
1 havuç
1 armut
1 tabak kapuska
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
2 parça lavaş ile ev tantuni
1 kupa şalgam
Turp
Spor
1 saat yürüyüş
500 ip
Kitap
Kehribar Dürbün
ben tatlı krizlerimi meyve kurularıyla önledim canım. Tavsiye ederimKızlar göbeğim albeni ve lavivadan oluşuyor..bir de değil yani yiyince 2*3 tane yedim hep 3-4 senedir. önceden çayı şekerli içerdim mart 2012 de bıraktım ama o zamandan beri tatlı yeme isteğim başladı..gidecek 10 kilom var bakalım ne kadar sürecek ayda 2 kg gibi gitse iyi
İnsülin direncine baktırdınmı canım?Kızlar göbeğim albeni ve lavivadan oluşuyor..bir de değil yani yiyince 2*3 tane yedim hep 3-4 senedir. önceden çayı şekerli içerdim mart 2012 de bıraktım ama o zamandan beri tatlı yeme isteğim başladı..gidecek 10 kilom var bakalım ne kadar sürecek ayda 2 kg gibi gitse iyi
Geldim canım.. Unuturmuyum hiçNerelerdesinnnnBizi de unutma.
Sen istanbuldamıydın canım.Günaydın
Bugün evde değilim 30 saat su kesintisi olucakmış kaçtım evden okulada göndermedim kızları. Ablama geldim. Bakalım burda nasıl geçicek yemek mevzuları.
Amiin inşallah canımGünaydııın
Başarılı, güzel bir gün diliyorum hepimize
4 sene önce diyetisyen de ve de devlet hastanesinde baktırmıştım yoktu o zamanİnsülin direncine baktırdınmı canım?
Evet sağolsunlar hep motive ediyorlar bizi
tamam kaptanım, sen nasıl uygun görürsen. Allahın izniyle yapabilirim. Görevlerim nedir bilmem lazım tabi.
Bugün güne çok iyi başlamışsın canım. Ben de düşünüyorum yürüyüşe çıkmayı. Bakalım nasip... Beni de hep çekmiştir mangal kokusu + kızartma kokusu ve kahve kokusunu da ekleyeyimMerhaba kızlar,
Sabah önce 5 te sonra 10 da kalktım hemen yarım litre su içtim yanmışım resmen..
Evi toparladım yumurta koydum haşlansın diye sular kesildi neyse ki bulaşığı filan halletmiştim.
Sabah:
2 az haşlanmış yumurta
1 kk yağlı beyaz peynir
4 zeytin
1 avuç maydanoz
1 çatal helva
1 dilim ekmek
Çay
12:30 da yeşil çay (poşet)
Yemeğimin adını koyamadım henüz ama domates çorbası yaptım, belki bütün kızarmış tavuk söylerim dışarıdan geçen baya koktu canım çekti... (bu arada evimin karşısında çok büyük bir mangal restoranı var 200 metre ileride ama camlar açık olunca baya kokuyor Allah imkanı olmayana güç versin)
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum hafif yağmur var ama bir şey olmaz inşallah..
Hedefim 2 saat orta tempolu yürüyüş
Keşke sahile yakın olsam ama sahile araba ile git gel 1 saat sürüyor mahalledeki minicik parka gideceğim 1 tur 700-800 adım filan yapıyor 10 tur yapmayı planlıyorum
Evet canım istanbuldayımSen istanbuldamıydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?