• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kızlar,
Yine bir yedim ama yaktım günü ile karşınızdayım.
Sabah 2 bardak su
1 açma

Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık zeytinyağlı karnıbahar
Yeşil salata
Tavuk (çok az 3 köfte kadar)
Pilavımsı bir şey (okulda yedim bulgur pirinç dolma içi gibi birşey)

Akşam
2 yemek kaşığı kadar et (yağlı idi azıcık)
lavaş
marul

İkindi de arkadaşlar ile Kadıköy Modaya indik tabi Ali usta'da dondurma sezonunu açtık.

Su 2.5 lt
1 filtre kahve
1 bardak çay
Şimdi yeşil çay içeceğim.

Spor:14000 adım..son 3000 kadarı moda da yavaş yavaş gezme 7000 kadarı tempolu hızlı yürüyüş.

Kitap: Kök Teorisi Notları

Sevgiler

Selam kızlar,
Sabah 2 bardak su
1 açma

Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
Yeşil salata

Akşam
lavaş
marul

İkindi de arkadaşlar ile Kadıköy Modaya indik tabi Ali usta'da dondurma sezonunu açtık.

Su 2.5 lt
1 filtre kahve
1 bardak çay

Spor:14000 adım..son 3000 kadarı moda da yavaş yavaş gezme 7000 kadarı tempolu hızlı yürüyüş.

Sevgiler
Hareketin çok iyi bugün çok fazla kaçamak yapmamışın :KK48:

Günüm şöyleee
Kahvaltı: 2 dilim ekmek-5zeytin-1haşlanmış yumurta-azcık peynir
Öğlende komşum geldi çay içtik (şekersiz içerim hep) 1 baklava-1 avuç antep fıstığı yedim
Akşam:2 kepçe kabak çorbası-4kaşık tavuk sote
1,5 lt su
Spor 500 ip
Kitap peygamberler tarihi

Merhaba kızlar
Tahmin ettiğimden uzun ara verdim yavaştan dönemem lazım biraz kilo almıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama bıraktığım kiloya yakınımdır diye tahmin ediyorum :) spora da başladım haftanın 5 günü gideceğim zorunlu olarak inşallah bu sefer devamlılığı sağlarım :)
Hoşgeldin canım
Kızlar bugün alışveriş yaptım ve hep bir küçük beden aldım sırf içine girebilmek için azimlenirim diye.düğmeler anca kapanıyor aldıklarımın.bence bu güzel bir motivasyon olabilir.bir de birşey teklif ediyorum kaptanım Ellssa Ellssa bu ayki hedeflerimizi belirleyip yazsak ay sonunda baksak ne kadar yaklaşmışız diye.mesela benim Nisana kadar mart ayı hedefim 63
İyi fikir

İyi fikir cidden. Ben hedefimi 59,5 olarak koyayım şuan 61 kiloyum 1,5 kilo iyi heralde

Nisanın 1 ne 20 gün felan var. Benim kilom 80.50 benim hedefimde 76 olsun bakalım yapa bilcekmiyim kendime güveniyorum ama :KK76::KK76::KK76:
Kızlar ben de 74 diyeyim
kızlar merhaba,
Hem yedim hem yaktım bugün bence.
Sabah bi açma bi kurabiye
ara Türk kahvesi
Öğlen etli biber dolması
2 kaşık fesleğenli makarna
domates çorbası
bi kase cacık

Türk kahvesi

akşam
1 kase yeşil mercimek yemeği
1 dilim susamlı ekmek
2 dilim hindi füme
1 dilim kaşar
1 adet laviva çikolata :duduk:

Su 2,5 lt
4 siyah çay
1 yeşil çay
12000 adımEn Büyük TÜRKİYE
:rapci::rapci::rapci:

14 saat derse girdim daha ne olsun. Şimdi güzel bir kitap alacağım kütüphaneden yatak odasına çıkıp dinleneyim azıcık sonra duş vb..
Valla kızlar insan yürüdükçe direnci artıyor. son 5 dk dönüşte sağ ayak bileğimin azıcık zorlandığını hissettim 10 gün önce 3000 adımdan sonra ağrıyordu.
Bugün yeni yıkanmış bir pantalon giydim senin g.tün küçülmül dedi kızamadım kötü kelimesine küçülmüş deyince..Göbek de azıcık gitse 42 beden olsa 1 ay içinde üstüm de..
İyi geceler
:KK70:

Dünkü menum

Kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 ince dilim tb salça tereyağı zeytin ve tahinpekmezle yedim
Ara: eski mezunlarımla buluştuk bir filtre kahve içtim onlar waffle yedi ben tatlı almadım sadece 2 catal waffle tattım
Öğlen: tavuklu salata
Akşam: biraz yaprak sarma yedim 2 kaşık yoğurtla
Ara: sade kahve ve yeşilçay

Spora gittim 30 dk kardiyo ve üst bölge çalıştım:spor:

Bugün

Kahvaltı: 1 haş yumurta 1 dilim tb biraz maydonoz salça peynir az tahinpekmez ve çay
Ara: 1 hurma
Öğlen: 1 kase haşlanmış tavuk ve bulgur 1 kase yeşillik
Ara: 1 çay br neskafe
Akşam: 1 kase susuz nohut yemeği, biraz limonlu yeşillik ve 2 yaprak sarma
Ara: şuan az sütlü filtre kahvemi içiyorum birazdan spora geçicem :spor:
Süpersin canım. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşaallah. İçinde bulunduğun durum ne bilmiyorum ama inşaallah her şey yolunda gider
12.03.2018
sabah 07:00
2 dilim ekmek,3 zeytin,1 lokma bal,1 dilim peynir
ara 11.00
çeyrekten daha az simit
öğle 13:00
adana kebap 100 gr, 2 yemek kaşığı haydari,1 kase brokoli
ara 15:30
elma, yoğurt,tarçın
akşam 18:30
1 kase brokoli, 1 dilim ekmek
2 litre su
2 kupa yeşil çay
yarım saat yürüyüş
Süper süper süper
Sabah:haşl.yumurta,peynir,4zeytin,domates
Öğle:tavuklu salata
Ara:1portakal,1kivi,az tarhana cipsi
Akşam:2kase tavuklu çorba,4-5ksşık bulgur pilavı,2kaşık yoğurt
1saat koşubandında tempolu yürüyüş,2lt su
Harikasın :KK200:
Selam kızlar,
Sabah 2 bardak su
1 açma

Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
Yeşil salata

Akşam
lavaş
marul

Su 2.5 lt
1 filtre kahve
1 bardak çay

Sevgiler
Bugün dengelemişsin ve dünkünden çok iyisin canım
Günüm şöyleee
Kahvaltı: 2 dilim ekmek-5zeytin-1haşlanmış yumurta-azcık peynir
Öğlende komşum geldi çay içtik (şekersiz içerim hep) 1 baklava-1 avuç antep fıstığı yedim
Akşam:2 kepçe kabak çorbası-4kaşık tavuk sote
1,5 lt su
Spor 500 ip
Kitap peygamberler tarihi
1 avuç Antep fıstığını yerken elin titremedi mi kız :KK53:. Çok kalorili... Gerçi günün yine de çok iyi geçmiş bence.

Süpersin canım. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşaallah. İçinde bulunduğun durum ne bilmiyorum ama inşaallah her şey yolunda gider

Süper süper süper

1 avuç Antep fıstığını yerken elin titremedi mi kız :KK53:. Çok kalorili... Gerçi günün yine de çok iyi geçmiş bence.
:KK70::KK70::KK70: Bundan sonra senin bu lafın gelir aklıma ve artık titrerr

Selamlar kızlar
Sabah
3 dilim ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates Yeşillik
Ara 1 türk kahvesi 1 meyve kurusu
Akşam
3 kaşık bamya
5 kaşık kıymalı kapuska
1 kase süzme yoğurt
2 tane lahana sarması
1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Su 2 litre belki
Spor:tüm gün dışarıdaydım fakat spor sayılmaz heralde
Kitap yok
Bugün 1 öğünüm eksik kaldı.

Süper süper süper

valla benim kaçamak değil yaşam tarzı idi onlar yavaş yavaş azaltıyorum..

Selamlar kızlar
Sabah
3 dilim ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates Yeşillik
Ara 1 türk kahvesi 1 meyve kurusu
Akşam
3 kaşık bamya
5 kaşık kıymalı kapuska
1 kase süzme yoğurt
2 tane lahana sarması
1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Su 2 litre belki
Spor:tüm gün dışarıdaydım fakat spor sayılmaz heralde
Kitap yok
Bugün 1 öğünüm eksik kaldı.
Az yemişsin bugün süt iç bari acıkırsan. Gerçi saatte geç oldu. Emziriyorsunya ondan dedim. Senin emzirmen bile spor biliyorsun kalori yaktırıyor.

valla benim kaçamak değil yaşam tarzı idi onlar yavaş yavaş azaltıyorum..
Aynen, bende öyle başlamıştım. 85,4 başlangıç noktam. İlk hedefim aburcubur yememekti. Benimki bağımlılıktı. Her akşam mutlaka 1 poşet aburcubur alışverişi yapar eşimle film izlerken yada dizi izlerken yerdik... Sonra bir gün fotoğraf çekildim. Bi baktım aman yarabbi :KK57: yarım dünya ben. Geçtiğimiz Kasım ayıydı... O zamandan beri buradayım. Artık kot giyebiliyorum, takamadığım alyansımı takabiliyorum, asla ama asla giyemediğim gömleklerimi giyebiliyorum. Fakat hala gidecek 18 kilom var. Ve bu yolculuk keşfettiklerim çok güzel

Aynen, bende öyle başlamıştım. 85,4 başlangıç noktam. İlk hedefim aburcubur yememekti. Benimki bağımlılıktı. Her akşam mutlaka 1 poşet aburcubur alışverişi yapar eşimle film izlerken yada dizi izlerken yerdik... Sonra bir gün fotoğraf çekildim. Bi baktım aman yarabbi :KK57: yarım dünya ben. Geçtiğimiz Kasım ayıydı... O zamandan beri buradayım. Artık kot giyebiliyorum, takamadığım alyansımı takabiliyorum, asla ama asla giyemediğim gömleklerimi giyebiliyorum. Fakat hala gidecek 18 kilom var. Ve bu yolculuk keşfettiklerim çok güzel
Aynen o abur cuburlar napıyorsa yapıyor bende öyle çok yerdim. Eşim sağolsun evlendiğimden beri çok değiştirdi beslenme şeklimi.

Az yemişsin bugün süt iç bari acıkırsan. Gerçi saatte geç oldu. Emziriyorsunya ondan dedim. Senin emzirmen bile spor biliyorsun kalori yaktırıyor.
Vallahi benimde aklımdan o geçiyordu;süt içmek. Fakat meyve hakkım bitti. Süt de severek oldum olası içemedim. 2 kaşık süzme yoğurt yiyebilirim belki.

Menüm
08:00
1,5 bardak süt

14:00
1,5 bardak süt

19:00
1 havuç
1 armut
1 tabak kapuska
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
2 parça lavaş ile ev tantuni