Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok güzel günün suda içmişindir heralde.

İyi akşamlar canım bende denesem mi diye düşünüyorum da zor oluyor mu? Ayrıca kaç gün sürecek

Canım kaptanım Ellssa hedefim 65 ama senin güzel hatrın için 55 desem mi acaba?
Yok 65 ancak bana iki doğum yapmış ve az hareketle ramazan sonuna hadi en gec kurbana kadar 12 kilo hedef

Kuzum ödemdir o. Dünkü menün güzeldi çünkü. Bugün diyetisyen bana salça yeme dedi. Kalorisi az ama ödem yapar dedi. Senin belki ondan ödem oldu

Hurma hurma yok anacım 1 hafta yapılmaz bu. Ama şifa niyetine yapıyorsun ne güzel. İnşaallah faydasını görürsün. Eşinle birlikte yapmanız da çok hoş olmuş
selam canım. Menün yine güzel sporda var

UYANINCA
Zeytinyağında beklemiş 2 kuru incir

KAHVALTI(08.00)
1 dilim salçalı ekmek
1 haşlanmış yumurta

ARA(10.00)
4 kayısı
1 fincan leblebi

ÖĞLE(13.00)
1 kase şehriye çorbası
3 havuç

ARA
3 çeşit kuru pastanın çok ucundan tadına baktım

AKŞAM(18.15)
1 kase şehriye çorbası
1 kutu ton balığı
1 portakal

ARA
1 bardak tarçınlı süt

Spor: 40 dk pilates
Çay: 1 Yeşilçay- 1 papatya
Su : 8-10 bardak filan

Selamlar kızlar, bugün sabah doğru düzgün bir şey yemeden doktor randevusuna yetişmek için evden aceleyle çıktım. Hem KBB hem diyetisyene göründüm. KBB 3 günlük antibiyotik verdi. Gece uyuyamamak vücut direncini düşürür dedi. Benim kız emmeye sık kalktığı için bende uyku yok zaten. Neyse... Diyetisyeni beğendim. 1 haftalık bana uygun liste verdi. Bu arada benim boyum 165 değil 163 müş.
Şimdi yaşım 32, kilodan mütevellit metobolizma yaşım 39
Spor yapmalıyım 300 400 kalori yakacak şekilde. Emzirdiğim için zaten şanslıymışım şükürler olsun.
6 dilim ekmek hakkım var, bu hafta makarna pilav yenmeyecek. Ekşi maya köy ekmeğine falan elveda
Sonraaa...yatmadan 2 saat önce yeme işlemi bitmeli. Günlük 3 litre su içmeliyim. Listem 1400 kalorilik mi ne.
Detaylı yazdım çünkü merak eden olur diye. Yol göstermek bilgi vermek amaçlı.
Bugünki menümü paylaşmıcam çünkü serbest gün yaptım. İlçe de yaşıyorum bi tane küçük avm var. Oradaydım. Diyetisyenle cıslı şeylerden yerken karşılaşcam diye aklım çıktı
Benim için yarın farklı bir kapı açıldı dostlar. Haftaya cuma tekrar randevum var. Bakalım kahramanımız bu hafta ne yaşayacak

Maşaallah çok iyi gidiyorsun canım bravaaaa

Canım nasıl hissettin kendini bugün ? Çok zor oldu mu?

Süpersin kuzum

Kuzum ödemdir o. Dünkü menün güzeldi çünkü. Bugün diyetisyen bana salça yeme dedi. Kalorisi az ama ödem yapar dedi. Senin belki ondan ödem oldu
Yaaa salçasız yapamam kızarmış ekmek üzerine domates salçası ve pul biber of ki ne of bide bunun biber salçalı versiyonu var :/ acıktım ama evet ödem yapacak şeylerden kaçmıyorum turşudur salçadır tuzdur belki de dikkat etmem lazım
Hayırlı uğurlu olsun canım oh bugün serbest gününü de yaptın mis gibi yarın bismillah der başlarsın anladığım kadarıyla gayet doyurucu da bi menü olmuş sonuçlarını merakla bekliyorum yağ - kas durumun nasılmış peki?

Maşaallah çok iyi gidiyorsun canım bravaaaa
Saol canım :)
Bu arada bugün Spor yaptım. 30 dk hızlı tempo yürüyüş...
Harikasın maşallah sana :) bi ara bize listeni de at canım

Evet tatlım bugün start veriyorum Allahın izniyle :) acı biber salçası ben yani o derece seviyorum. Ama listede yok. Napalım... Yağ oranım fazla tabi. Karın kısmında en fazlaymış. Nerede fazlaysa oradan daha çok gidecek dedi. Bakalım neler olacak

02.03.2018
Sabah : menemen,2dilim kepek ekmeği, kızımın yemediği yumurtanın beyazı,2 fındık
Ara Türk kahvesi
Öğle alabalık,salata
Ara Türk kahvesi bir minik çikolata
Ara armut
Akşam zeytin yağlı semiz otu,yoğurt
Saat 9 gibi portakal,bir dilim ayva
Su 4 litre
Çay 1 form çay
Spor yapamadım biraz dizim ağrıyordu .
Kitap büyüleyici bağırsak

Kitabın adı çok ilginçmiş. Konusu ne canım?

Hım çok merak ediyorum sonucunu hadi bismillah :)

Senin doğum günün ne zaman
Burç tahmini yaptın di mi?

Harika bi menü afiyet oldun canım :)

Kitabın adı çok ilginçmiş. Konusu ne canım?
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Merhaba Okulda çok yoğun çalışınca 2 gündür yazamadım. Zaten çok da yazacak bişeyim yoktu. Bu hafta hiç kilo veremedim, sebebini çözemedim ama çok çay içip su içmeyi azaltmam sebebiyle olabilir belki. Ama yılmadan yola devam bakalım.
Sabah: omlet, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek, turp çay
Ara: kahve, ceviz
Kahvaltı dışarıda olunca çok geç masadan kalktım bu yüzden öğle yemeği yemedim.
2. Ara: yoğurt
Akşam: balık, salata, 1 dilim ekmek
Gün içinde bol su.
6500 adım
İyi haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…