• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar çok özel bir şey paylaşmak istiyorum amin der misiniz?
10 yıllık evliyim ve ilk geceden beri hep bebek istedim hep de 3 tane istedim.
Kızım var 7 yaşında şükür. (Serablal palsi ve otizmli) hiç şikayetim yok onun bana bakışı bile yeter evlat sevgimi tatmin etmeye aslında nankörlük etmek istemem.
4 yıl önce doğumda oğlumu kaybettim plansız bir gebelikti ama kızımda çok uğraşıp hamile kalınca o da kendiliğinden gelince çok sevinmiştik nasip olmadık kucaklamak toprağa koyduk cennette doya doya sarılırım inşallah şefaat ederse bize.
O doğumdan 3 ay geçtikten sonra denemelere devam ettik ama malesef gelen yok. Sonra genetik kontrolleri de yaptırdık problem çıkmadı. Ama doktor sağlıklı embriyo seçip tüp bebek yapabileceğimizi biraz benim stresimden hamile kalamayabileceğimi söyledi. Şimdi inşallah mayıstan sonra Ramazan öncesi ya da sonrası düşüneceğiz bir kaç yer araştırmaya başladık.
Ama ne bileyim her ay daha adetim gelmeden başlıyorum acaba bu ay olmuş mudur? Hamile miyim? Öyleyse eşime nasıl müjde veririm?Kim bilir kardeşlerim nasıl sevinir? vb hayaller kurmaya.
Sonra kırmızıları görünce yine aynı mutsuzluk yine aynı hüzün.

Aslında bu kadar içerlemiyordum bazı maddi sıkıntılar yaşadık demek ki hayırlısı buymuş filan dedik ama KK da Bir derdim var da millet Hamileyim diye dert açıyor ya çok üzülüyorum. Ben ki çocuğum varken üzülüyorum başka çocuksuz arkadaşlarım kim bilir ne kadar üzülüyordır.
Öyle yani en çok vakit geçirdiğim yer olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
Lütfen hayırlı zamanda Allah nasip etsin duama amin der misiniz?
Kilo vermek istememin en büyük sebebi bu daha sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum çünkü..

Sevgiler
Ah canım ya... Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin inşaallah. Ferahlık, huzur, mutluluk nasip olsun tez vakitte...

İyi akşamlar herkese.
Sabah:1yumurtadan omlet,tb ekmeğinden tost,3 zeytin,domates
Ara:1kare bitter,kahve
Öğle:4-5kaşık kabak yemeği,3kaşık bulgur pilavı,cacık
Ara:8badem,1portakal
Akşam:fırında balık,salata
30 dk cardio fitness
2lt su
Kitap:mutluluk tuzağı

Kızım var 7 yaşında şükür. (Serablal palsi ve otizmli) hiç şikayetim yok onun bana bakışı bile yeter evlat sevgimi tatmin etmeye aslında nankörlük etmek istemem.
4 yıl önce doğumda oğlumu kaybettim plansız bir gebelikti ama kızımda çok uğraşıp hamile kalınca o da kendiliğinden gelince çok sevinmiştik nasip olmadık kucaklamak toprağa koyduk cennette doya doya sarılırım inşallah şefaat ederse bize.
O doğumdan 3 ay geçtikten sonra denemelere devam ettik ama malesef gelen yok. Sonra genetik kontrolleri de yaptırdık problem çıkmadı. Ama doktor sağlıklı embriyo seçip tüp bebek yapabileceğimizi biraz benim stresimden hamile kalamayabileceğimi söyledi. Şimdi inşallah mayıstan sonra Ramazan öncesi ya da sonrası düşüneceğiz bir kaç yer araştırmaya başladık.
Ama ne bileyim her ay daha adetim gelmeden başlıyorum acaba bu ay olmuş mudur? Hamile miyim? Öyleyse eşime nasıl müjde veririm?Kim bilir kardeşlerim nasıl sevinir? vb hayaller kurmaya.

Aslında bu kadar içerlemiyordum bazı maddi sıkıntılar yaşadık demek ki hayırlısı buymuş filan dedik ama KK da Bir derdim var da millet Hamileyim diye dert açıyor ya çok üzülüyorum. Ben ki çocuğum varken üzülüyorum başka çocuksuz arkadaşlarım kim bilir ne kadar üzülüyordır.
Kilo vermek istememin en büyük sebebi bu daha sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum çünkü..

Sevgiler
Canım benim paylaşmak çok iyi geliyor insana çok iyi yaptın dertlerimizi dileklerimizi bilmem bizi iyi bir takım yapar.
Rabbim gönlüne ferahlık güç kuvvet versin duanada amiiiin diyorum. Herzaman duamdasın bundan böyle❤️

Bal mıı:KK53: kilo alacağını ima ettimdi ama :KK53:neyysee:p
Eheheeee bende anladımda işte takılıyore :KK53:
Misafir varken gerçekten çok zor diyet yapmak.eliptik yakmıştır eminim
Ay inş canım

İyi akşamlar herkese.
30 dk cardio fitness
2lt su
Wuuuuu çok azimli gördüm seniii:rapci:
Çok beğendim

Merhaba kızlar;
Sabah kalkınca 3 bardak su
Sonra 1 haşlanmış yumurta
2 elim kadar ince lavaş ekmeği
tel peynir süzme peynir
2-3 çeri domates
çay

Sonra mutfağı temizledim makinem bozuk olduğu için elde bulaşık yıkıyorum malesef..

Yeşil mercimek yemeği yaptım
Bi de tavuk pişireceğim döküm tavada..
Yoğurt ile yeter diye düşünüyorum

Şimdi gidip yeşil çayımı içeyim..
Seninde menünü çok beğendim yorum yapmadığımı farkettim o yüzden biraz geç oldu yorum. :ıslık:

İyi akşamlar herkese
Sabah 1 dilim peynirli ekmek 3-4 dilim salatalık

Öğlen-akşam (misafirim vardı)
1 dilim pizza dilimi kadar peynirli börek
1 kase tavuklu arpa şehriyeli yoğurtlu salata (sebzelerde var içinde)
1 dilim kek
Bukadar canım daha istemiyor acıkmam büyük ihtimal en son 16:30 gibiydi masadan kalktığımda.
1,5 lt su
Yeşil çay
40 dk eliptik yaptım
Kitap okuyorum şuan filtre kahve yaptım sade
Misafirle yapılan diyette bence başarılı olmuşsun canım. Çünkü başka bir şey yememişsin. Sporda güzel... :)
Gelmişken menümü de yazayım :)

UYANINCA
Zeytinyağında beklemiş 2 kuru incir

KAHVALTI(12.00)
1 üçgen dilim kek(dün misafirlere yaptım akşam yemedim sabah yedim :KK66:)

ARA(1)
Yarım portakal, yarım muz

ARA(2)
1 fincan şekersiz kahve
1 fincan leblebi
1 eti sticks çikolata (38 kalori)

AKŞAM(17.00)
Yarım lavaş
2 şiş kuşbaşı
1 şiş ciğer
Biraz ezme, soğan salatası, ayran çorbası
1 bardak ayran
Aslında akşama kadar aç durmuşsun canım. Yediklerinin kalorisi fazla olunca dengelemek zor oluyor dimi. Total kalorin iyidir ama...
İyi akşamlar herkese.
30 dk cardio fitness
2lt su
maşaallah çok beğeniyorum seni canım. Süpersin.

Misafirle yapılan diyette bence başarılı olmuşsun canım. Çünkü başka bir şey yememişsin. Sporda güzel... :)

Aslında akşama kadar aç durmuşsun canım. Yediklerinin kalorisi fazla olunca dengelemek zor oluyor dimi. Total kalorin iyidir ama...
maşaallah çok beğeniyorum seni canım. Süpersin.
:halay: Beni beğeniyorsun :ıslık:

Menüm şöyleydi kızlar
Sabah
3 dilim ekmek
2 kk peynir
1 sahanda yumurta
2 ceviz
1 çay kaşığı bal ve tereyağ
Ara 1 nescafe biraz kuru üzüm
5 6 tane fındık
Öğle
4 köfte
Bulgur pilavı 2 buçuk dilim ekmek kadar
Marul salatası
1 kaşık yoğurt
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
1 köfte
1 dilim ekmek kadar makarna
Lahana salatası bol
Ara
1 portakal
Çeyrek armut
Su çok içemedim hesap da edemedim.
Spor yok.
Diyetisyene gitmeye karar verdim kızlar. Bu haftaiçi fırsat bulursam bu planımı gerçekleştireceğim.

Menüm şöyleydi kızlar
Sabah
3 dilim ekmek
2 kk peynir
1 sahanda yumurta
2 ceviz
5 6 tane fındık
Öğle
4 köfte
Marul salatası
1 kaşık yoğurt
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
1 köfte
Lahana salatası bol
Ara
1 portakal
Çeyrek armut
Spor yok.
Diyetisyene gitmeye karar verdim kızlar. Bu haftaiçi fırsat bulursam bu planımı gerçekleştireceğim.
Çok ayarında öğünlerin hatta ayça kaya nın verdiği listeler gibi doyurucu emzirdiğin içinde o ekmekler gözüme batmıyor.
Valla mı git canım kafan rahat olur.

Ya çok hoş menü ama çok ekmek yedim bugün yemekte. Hem çorbayı hem tavuğu ekmekle yedim 4-5 dilim falan oldu:KK43:
Günlük kaç dilim ekmek hakkın var canım ? Mesela ben 3 dilim diyorum ama lavaştır börektir kektir bunların kendime göre bi kombinasyonu var :D yani benim için 1 dilim ekmek = çeyrek pide = 3 kaşık pilav = 1 dilim börek ya da kek biliyorum kaloriler aynı değil ama en azından hem ondan hem bundan yemiyorum :)

Sevgiler
Hayat ne tuhaf kiminin korkusu kiminin hayali, kimimiz şükür kimimiz sabır imtihanından geçiyoruz ama kesin olan bişey var ki tüm bunlar bir imtihan ve asıl gayemiz için yani Allahın rızasını kazanmak için bir araç :) Başımıza gelen olumsuz şeylere sabredip olumlu şeylere şükrederek bu imtihanlardan geçmeye çalışıyoruz hem neyin iyi neyin kötü olduğunu bile bilmiyoruz ki Rabbim sana da inş en hayırlı ve güzel bir şekilde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :) Başın saolsun Bu arada canım evlat acısı yaşamışsın :( Melek oldu sizi bekliyor cennette onun acısını hafifletecek bir evlat nasip etsin Rabbim inş sana da sabır versin inş burada güzel haberlerini duyarız kuzum :)
Yoooo...
O zamanlar bunca tatlı yoktuuu:duduk:
Bu kadar yoktu ama hep vardı :) Şekersiz 21 gün dışında tabi biter bitmez bi tabak dondurma yemiştim :D

İyi akşamlar herkese.
30 dk cardio fitness
2lt su
Süper bir menü afiyet olsun canım :)

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah sizin de gönlünüzden geçenleri misliyle versin @akrep33 kaptanım ne okunabilir mesela, pek bir şey bilmiyorum böyle konularda?
Canım Meryem suresi okunur genelde

Menüm şöyleydi kızlar
Sabah
3 dilim ekmek
2 kk peynir
1 sahanda yumurta
2 ceviz
5 6 tane fındık
Öğle
4 köfte
Marul salatası
1 kaşık yoğurt
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
1 köfte
Lahana salatası bol
Ara
1 portakal
Çeyrek armut
Spor yok.
Sabahtan 3 dilim ekmek çok gibi geldi gözüme ama emziriyorsun bide listen var ona uyuyorsun muhtemelen ya bazen bende düşünüyorum sonra uyamam diye vazgeçiyorum :/

Çok ayarında öğünlerin hatta ayça kaya nın verdiği listeler gibi doyurucu emzirdiğin içinde o ekmekler gözüme batmıyor.
Valla mı git canım kafan rahat olur.
Benim biraz batıyor açıkçası. Listemde var ama kafam karıştı. Birazda hızlanmak istiyorum. Aynen. Kafamın rahatlaması lazım
Sabahtan 3 dilim ekmek çok gibi geldi gözüme ama emziriyorsun bide listen var ona uyuyorsun muhtemelen ya bazen bende düşünüyorum sonra uyamam diye vazgeçiyorum :/
evett canım listemde 7 dilim ekmek hakkım var. Bende karbonhidratları senin gibi ikame ediyorum. Ekmek yazınca rahatsız ediyor beni de ama tercihim o yönde oluyor. Onun yerine çorba içmiyorum, içersem ekmek hakkımdan düşünüyorum, ya da annem kuru fasulye yaptı yemiyorum. Azıcığı bile fazla ekmek tutuyor. Acıkırım yersem çünkü miktar olarak az olacak. Öyle işte... :)

Benim biraz batıyor açıkçası. Listemde var ama kafam karıştı. Birazda hızlanmak istiyorum. Aynen. Kafamın rahatlaması lazım
evett canım listemde 7 dilim ekmek hakkım var. Bende karbonhidratları senin gibi ikame ediyorum. Ekmek yazınca rahatsız ediyor beni de ama tercihim o yönde oluyor. Onun yerine çorba içmiyorum, içersem ekmek hakkımdan düşünüyorum, ya da annem kuru fasulye yaptı yemiyorum. Azıcığı bile fazla ekmek tutuyor. Acıkırım yersem çünkü miktar olarak az olacak. Öyle işte... :)
Of zor iş valla sanki matematik problemi çözüyoruz :( onu ekle bunu çıkar bi ara çok moralim bozuluyordu ne zaman rahat yiycem diye:( şimdi kendime bi düzen oluşturdum bu şekilde çok güzel kilomu koruyorum milim milim olsa da gidiyor ama sorun şu ki benim vermem gereken en az 10 kilo var ve bu şekilde zor :/ diğer türlü sıkmaya da benim mecalim yok ve psikolojim dayanmıyor mesela benim haftada 1er defa istediğim bir porsiyon hamurişi, tatlı, yemek ve aburcubur hakkım var eee bide gün içinde uygunsuz şeylerle değişim hakkım da var aslında tam koruma yapıyorum galiba :/ adına da diyet diyorum :110:spor yarışımız da bi başlasın inş belki sporla hızlanırım zaten haftada yarım kilo versem yeter bana

Of zor iş valla sanki matematik problemi çözüyoruz :KK43: onu ekle bunu çıkar bi ara çok moralim bozuluyordu ne zaman rahat yiycem diye:KK43: şimdi kendime bi düzen oluşturdum bu şekilde çok güzel kilomu koruyorum milim milim olsa da gidiyor ama sorun şu ki benim vermem gereken en az 10 kilo var ve bu şekilde zor :/ diğer türlü sıkmaya da benim mecalim yok ve psikolojim dayanmıyor mesela benim haftada 1er defa istediğim bir porsiyon hamurişi, tatlı, yemek ve aburcubur hakkım var eee bide gün içinde uygunsuz şeylerle değişim hakkım da var aslında tam koruma yapıyorum galiba :/ adına da diyet diyorum :110:spor yarışımız da bi başlasın inş belki sporla hızlanırım zaten haftada yarım kilo versem yeter bana
evett canım. İnsan şaşırıyor ilk başta. Ama bi düzen oturtunca vicdanın kafan rahat oluyor. Ben normal hayatıma geçincede yiyeceğim bu yiyecekleri.yemeden herkes zayıflar. Ama bu bi yanılgı bana göre. Gerçekçi değil. Bu yüzden verilen kilolar misliyle geri alınıyor.
Sen bence çok çok iyisin. Çok azimlisin maşaallah. Artık biliyorsun neyin ne olduğunu. Kendini tanıyorsun bir defa...
Bize spor çok iyi gelecek bencede. Kalori yakarak bu dengeyi sağlayacağız.

evett canım. İnsan şaşırıyor ilk başta. Ama bi düzen oturtunca vicdanın kafan rahat oluyor. Ben normal hayatıma geçincede yiyeceğim bu yiyecekleri.yemeden herkes zayıflar. Ama bu bi yanılgı bana göre. Gerçekçi değil. Bu yüzden verilen kilolar misliyle geri alınıyor.
Sen bence çok çok iyisin. Çok azimlisin maşaallah. Artık biliyorsun neyin ne olduğunu. Kendini tanıyorsun bir defa...
Bize spor çok iyi gelecek bencede. Kalori yakarak bu dengeyi sağlayacağız.
Mesajın içimi rahatlattı gerçekten bugün bunu düşündüm bu şekilde ömrümün sonuna kadar yaşayabilirim o zaman doğru yoldayız kalori açığını sporla yapıcaz dediğin gibi, şu an spor daha sevimli geldi gözüme :) spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun ? Çok kararsız kalıyorum beni çok sıkmayan zevkli ama çabuk sonuç alacağım bir şeyler olsun istiyorum

Menüm şöyleydi kızlar
Sabah
3 dilim ekmek
2 kk peynir
1 sahanda yumurta
2 ceviz
5 6 tane fındık
Öğle
4 köfte
Marul salatası
1 kaşık yoğurt
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
1 köfte
Lahana salatası bol
Ara
1 portakal
Çeyrek armut
Spor yok.
Afiyet olsun canım diyetisyenle Eminim daha sağlıklı ve doyarak verirsin kilolarını.dört gözle bekliyorum menülerini

Back