Kızlar çok özel bir şey paylaşmak istiyorum amin der misiniz?
10 yıllık evliyim ve ilk geceden beri hep bebek istedim hep de 3 tane istedim.
Kızım var 7 yaşında şükür. (Serablal palsi ve otizmli) hiç şikayetim yok onun bana bakışı bile yeter evlat sevgimi tatmin etmeye aslında nankörlük etmek istemem.
4 yıl önce doğumda oğlumu kaybettim plansız bir gebelikti ama kızımda çok uğraşıp hamile kalınca o da kendiliğinden gelince çok sevinmiştik nasip olmadık kucaklamak toprağa koyduk cennette doya doya sarılırım inşallah şefaat ederse bize.
O doğumdan 3 ay geçtikten sonra denemelere devam ettik ama malesef gelen yok. Sonra genetik kontrolleri de yaptırdık problem çıkmadı. Ama doktor sağlıklı embriyo seçip
tüp bebek yapabileceğimizi biraz benim stresimden hamile kalamayabileceğimi söyledi. Şimdi inşallah mayıstan sonra Ramazan öncesi ya da sonrası düşüneceğiz bir kaç yer araştırmaya başladık.
Ama ne bileyim her ay daha adetim gelmeden başlıyorum acaba bu ay olmuş mudur? Hamile miyim? Öyleyse eşime nasıl müjde veririm?Kim bilir kardeşlerim nasıl sevinir? vb hayaller kurmaya.
Sonra kırmızıları görünce yine aynı mutsuzluk yine aynı hüzün.
Aslında bu kadar içerlemiyordum bazı maddi sıkıntılar yaşadık demek ki hayırlısı buymuş filan dedik ama KK da Bir derdim var da millet Hamileyim diye dert açıyor ya çok üzülüyorum. Ben ki çocuğum varken üzülüyorum başka çocuksuz arkadaşlarım kim bilir ne kadar üzülüyordır.
Öyle yani en çok vakit geçirdiğim yer olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
Lütfen hayırlı zamanda Allah nasip etsin duama amin der misiniz?
Kilo vermek istememin en büyük sebebi bu daha sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum çünkü..
Sevgiler