- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
İlahiiii kaptanım ağzınızdan bal damlıyor maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlahiiii kaptanım ağzınızdan bal damlıyor maşallah
Aynen kuzum annemle gidelim dedik :) iyi de oldu bence tatlının insanı mutlu ederek zayıflatan bi tarafı varÇok iyi maşallah hepsinden var
Ooo akşam ocak başı yapılmış afiyet olsun
Bence iyi görünüyor bu gidişle tatlı yiyerekte kilo verileceğinin kanlı canlı örneği olacaksın ha gayret![]()
Di mi ya korku filmi gibiİlahiiii kaptanım ağzınızdan bal damlıyor maşallah![]()
Ooooohhhhh ozaman renk ozaman dans
Ya çok hoş menü ama çok ekmek yedim bugün yemekte. Hem çorbayı hem tavuğu ekmekle yedim 4-5 dilim falan olduValla bu menü çok hoş :)
Akşam iyi toparlamışsın protein ileGelmişken menümü de yazayım :)
UYANINCA
Zeytinyağında beklemiş 2 kuru incir
KAHVALTI(12.00)
1 üçgen dilim kek(dün misafirlere yaptım akşam yemedim sabah yedim)
ARA(1)
Yarım portakal, yarım muz
ARA(2)
1 fincan şekersiz kahve
1 fincan leblebi
1 eti sticks çikolata (38 kalori)
AKŞAM(17.00)
Yarım lavaş
2 şiş kuşbaşı
1 şiş ciğer
Biraz ezme, soğan salatası, ayran çorbası
1 bardak ayran
Oy kuzummm görmemişimen güzel günaydın iyi akşamlar sana gelsin
![]()
Bal mııİlahiiii kaptanım ağzınızdan bal damlıyor maşallah![]()
Evet 2 haftadır yükseliyoruz..
Yoooo...Aynen kuzum annemle gidelim dedik :) iyi de oldu bence tatlının insanı mutlu ederek zayıflatan bi tarafı var
aşkolsun kaptanım 40 kiloyu tatlı yiyerek vermedim mi ben
Di mi ya korku filmi gibi![]()
Tatlım öncelikle daha sakin olurmusun.. Stres önleyici etkenlerden hamileliği..Kızlar çok özel bir şey paylaşmak istiyorum amin der misiniz?
10 yıllık evliyim ve ilk geceden beri hep bebek istedim hep de 3 tane istedim.
Kızım var 7 yaşında şükür. (Serablal palsi ve otizmli) hiç şikayetim yok onun bana bakışı bile yeter evlat sevgimi tatmin etmeye aslında nankörlük etmek istemem.
4 yıl önce doğumda oğlumu kaybettim plansız bir gebelikti ama kızımda çok uğraşıp hamile kalınca o da kendiliğinden gelince çok sevinmiştik nasip olmadık kucaklamak toprağa koyduk cennette doya doya sarılırım inşallah şefaat ederse bize.
O doğumdan 3 ay geçtikten sonra denemelere devam ettik ama malesef gelen yok. Sonra genetik kontrolleri de yaptırdık problem çıkmadı. Ama doktor sağlıklı embriyo seçip tüp bebek yapabileceğimizi biraz benim stresimden hamile kalamayabileceğimi söyledi. Şimdi inşallah mayıstan sonra Ramazan öncesi ya da sonrası düşüneceğiz bir kaç yer araştırmaya başladık.
Ama ne bileyim her ay daha adetim gelmeden başlıyorum acaba bu ay olmuş mudur? Hamile miyim? Öyleyse eşime nasıl müjde veririm?Kim bilir kardeşlerim nasıl sevinir? vb hayaller kurmaya.
Sonra kırmızıları görünce yine aynı mutsuzluk yine aynı hüzün.
Aslında bu kadar içerlemiyordum bazı maddi sıkıntılar yaşadık demek ki hayırlısı buymuş filan dedik ama KK da Bir derdim var da millet Hamileyim diye dert açıyor ya çok üzülüyorum. Ben ki çocuğum varken üzülüyorum başka çocuksuz arkadaşlarım kim bilir ne kadar üzülüyordır.
Öyle yani en çok vakit geçirdiğim yer olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
Lütfen hayırlı zamanda Allah nasip etsin duama amin der misiniz?
Kilo vermek istememin en büyük sebebi bu daha sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum çünkü..
Sevgiler
harika bir haber
Canım inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bşr şekilde hamile kalır ve kucağına alırsın bebeğini.Kızlar çok özel bir şey paylaşmak istiyorum amin der misiniz?
10 yıllık evliyim ve ilk geceden beri hep bebek istedim hep de 3 tane istedim.
Kızım var 7 yaşında şükür. (Serablal palsi ve otizmli) hiç şikayetim yok onun bana bakışı bile yeter evlat sevgimi tatmin etmeye aslında nankörlük etmek istemem.
4 yıl önce doğumda oğlumu kaybettim plansız bir gebelikti ama kızımda çok uğraşıp hamile kalınca o da kendiliğinden gelince çok sevinmiştik nasip olmadık kucaklamak toprağa koyduk cennette doya doya sarılırım inşallah şefaat ederse bize.
O doğumdan 3 ay geçtikten sonra denemelere devam ettik ama malesef gelen yok. Sonra genetik kontrolleri de yaptırdık problem çıkmadı. Ama doktor sağlıklı embriyo seçip tüp bebek yapabileceğimizi biraz benim stresimden hamile kalamayabileceğimi söyledi. Şimdi inşallah mayıstan sonra Ramazan öncesi ya da sonrası düşüneceğiz bir kaç yer araştırmaya başladık.
Ama ne bileyim her ay daha adetim gelmeden başlıyorum acaba bu ay olmuş mudur? Hamile miyim? Öyleyse eşime nasıl müjde veririm?Kim bilir kardeşlerim nasıl sevinir? vb hayaller kurmaya.
Sonra kırmızıları görünce yine aynı mutsuzluk yine aynı hüzün.
Aslında bu kadar içerlemiyordum bazı maddi sıkıntılar yaşadık demek ki hayırlısı buymuş filan dedik ama KK da Bir derdim var da millet Hamileyim diye dert açıyor ya çok üzülüyorum. Ben ki çocuğum varken üzülüyorum başka çocuksuz arkadaşlarım kim bilir ne kadar üzülüyordır.
Öyle yani en çok vakit geçirdiğim yer olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
Lütfen hayırlı zamanda Allah nasip etsin duama amin der misiniz?
Kilo vermek istememin en büyük sebebi bu daha sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum çünkü..
Sevgiler
harika bir haber![]()
![]()
Misafir varken gerçekten çok zor diyet yapmak.eliptik yakmıştır eminimİyi akşamlar herkese
Sabah 1 dilim peynirli ekmek 3-4 dilim salatalık
Öğlen-akşam (misafirim vardı)
1 dilim pizza dilimi kadar peynirli börek
1 kase tavuklu arpa şehriyeli yoğurtlu salata (sebzelerde var içinde)
1 dilim kek
Bukadar canım daha istemiyor acıkmam büyük ihtimal en son 16:30 gibiydi masadan kalktığımda.
1,5 lt su
Yeşil çay
40 dk eliptik yaptım
Kitap okuyorum şuan filtre kahve yaptım sade
Afiyet olsun canımHerkese iyi akşamlar
Sabah: haşlanmış yumurta, maydonoz, az tuZlu peynir, 1 dilim ekmek, rezeneli çayı
Ara: activia yoğurt, badem
Öğle: mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
Ara: kahve, meyveli bar
Akşam: et kavurma, 1 dilim ekmek, ayran, salata
Afiyet olsun canım ben de öyle yapmaya çalışıyorum canım birşey çekerse sabaha ertelemeye çalışıyorumGelmişken menümü de yazayım :)
UYANINCA
Zeytinyağında beklemiş 2 kuru incir
KAHVALTI(12.00)
1 üçgen dilim kek(dün misafirlere yaptım akşam yemedim sabah yedim)
ARA(1)
Yarım portakal, yarım muz
ARA(2)
1 fincan şekersiz kahve
1 fincan leblebi
1 eti sticks çikolata (38 kalori)
AKŞAM(17.00)
Yarım lavaş
2 şiş kuşbaşı
1 şiş ciğer
Biraz ezme, soğan salatası, ayran çorbası
1 bardak ayran