• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın herkese.canım çok sıkıldı.2 haftadır sabitim hem de hiç bozmadığım ve düzenli spor yaptığım halde
8 şubat başlangıç 68kg
Geçen hafta:67
Bu hafta; 67
Hedef:58
Reglin 4. Günü acaba ondan mı? İlk günleri de ağrı kesici içtim .bahane bulmak istemiyorum ama vücudum direnişe geçti ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman gidecek o kilolar

***2. Takım 557. Etap*** etap yedincisi

akrep33( 75,3 / 75 / 0,3 / 0,40%)
merrr(79,3 / 78,7 / 0,6 / 0,76%)
Zereno( 81,8 / 81,3 / 0,5 / 0,61% )
687403_igt (62,2 / / / %) İzne ayrılıyor
Seymasevde (62,5 / 61,9 / 0,6 / 0,96%) Yeni üye, başlama tarihi 2 Şubat , başlama kilosu 62,5, hedef kilo: 55

2.Takım ortalaması: 0,546%

Günaydın herkese.canım çok sıkıldı.2 haftadır sabitim hem de hiç bozmadığım ve düzenli spor yaptığım halde
8 şubat başlangıç 68kg
Bu hafta; 67
Reglin 4. Günü acaba ondan mı? İlk günleri de ağrı kesici içtim .bahane bulmak istemiyorum ama vücudum direnişe geçti ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman gidecek o kilolar
Canım kan tahlili yaptırıp hormon vitamin kan değerlerine baktırırmısın? Özellikle D vitamini.

***2. Takım 558. Etap***

akrep33( 75 / / / %)
merrr(78,7 / / / %)
Zereno( 81,3 / / / % )
Seymasevde (61,9 / / / %)

2.Takım ortalaması: %

IMG-20180202-WA0027.webp

Ellssa Ellssa kaptanım listeye eklemek derken nasıl??
Bildirim yapıyorum
Pazartesi 61.9 çıkmıştım
Şuan 62.1 :(
Bu kadar hastayım bide yemek yiyemiyorum iki gündür.
Benim problemim karbonhidrat kaloriyle alakası yok bu kilonun. Herkes şahit kalori alımım 1.300 geçmiyor çoğu gün 1.000 gibi kalıyor jillian 10 gündür yapıyorum :(
Bıgün 2. Levele geçtim. Moralim çok bozuk.
S Sade01 sende bendensin seninde nekadar düzenli sporun yemeğin inş reglin bitince çok iyi düşüşler yaşarsın tartıda

Bildirim yapıyorum
Pazartesi 61.9 çıkmıştım
Şuan 62.1 :KK43:
Benim problemim karbonhidrat kaloriyle alakası yok bu kilonun. Herkes şahit kalori alımım 1.300 geçmiyor çoğu gün 1.000 gibi kalıyor jillian 10 gündür yapıyorum :KK43:
S Sade01 sende bendensin seninde nekadar düzenli sporun yemeğin inş reglin bitince çok iyi düşüşler yaşarsın tartıda
Regli döneminiz yaklaştı ise kiloda artış oluyor. 2. günü sabahı eski haline dönüyor.

Bildirim yapıyorum
Pazartesi 61.9 çıkmıştım
Benim problemim karbonhidrat kaloriyle alakası yok bu kilonun. Herkes şahit kalori alımım 1.300 geçmiyor çoğu gün 1.000 gibi kalıyor jillian 10 gündür yapıyorum :KK43:
Ben 2 haftadır burdayım kaçamağım yok.hergün spor su vs uyguluyorum.bir tek regl dönemime denk geldi acaba ondan mı diyorum? Tahlil yaptırdım az önce .ama inat ettim bozmayacağım diyetimi.ben 3 hafta sabit kalıp sonra birden verdiğimi gördüğüm için sabrediyorum.sakın bozma moralini ve diyetini.

Platese başlamana sevindim. Kaçamaklar olmamış :)
Bende :) haklısın canım kaçtı biraz
O ara olmasaymış süper olurmuş.ben arada kaçırırsam internetten kısa kısa video bulup yapıyorum.biraz vicdanım rahatlıyor:KK49:
Nefsime uydum ya. Daha dikkatli olmalıyım
8 şubat başlangıç 68kg
Bu hafta; 67
hiç sıkma canını. Regl de büyük etken. Bende güveniyorum sana. Çok iyisin canım. Tahliller de tsh hormonuna da bakmıştır inşaallah doktor

Bildirim yapıyorum
Pazartesi 61.9 çıkmıştım
Moralini bozma canım, belki kas ağırlığın artmıştır. Jillian yapmak kolay değil. Mezurayla ölçüm yapsaydın keşke. Orda da farkı daha iyi anlardın

***2. Takım 558. Etap***

akrep33( 75 / / / %)
merrr(78,7 / 78 /0,7 /0,89 %)
Zereno( 81,3 /79,8 /1,5 / %1,85 )
Seymasevde (61,9 / / / %)

2.Takım ortalaması: %

Back
X